Şimdi Ara

Aşırı acil format atma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şuan bilgisayara acil ihtiyacım var yeni pc aldım eski işletim sistemi yüklü hdd mi taktım sonra windows 7 cdsi taktım biostan ayarladım yüklemeyi başlatıyorum windows is loading geliyor bir tane hızlıca geçiyor sonra birdaha geliyor her deneyişimde farklı olarak gelip donuyor hiç hareket etmiyor farklı olduğu zamanlar boot sırasını değiştiriyorum mesela 1. cdrom 2. cdrom 3. hdd veya değişik şeyler ama hiçbir şekilde ilerlemiyor gerçekten çok acil ihtiyacım var lütfen yardımcı olurmusunuz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Arkadaşlar yalvarıyorum çok acil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen dvd dönmeye başlayana kadar bios ekranı geçiyor. Şöyle yapın: Dvd sürücüsüne windows 7 dvd'sini koyun ama kapağı kapatmayın. Boot listesinde en başta dvd olacak şekilde ayarlayıp save&exit yapıp çıkın. Yeniden başladığı sırada dvd'yi ittirin, o sırada dvdyi algılayıp kurulumun başlaması lazım.

    Eğer olmuyorsa win dvd'sinde veya iso dosyasında problem olabilir. Farklı bir kurulum dvd ile deneyin veya bootable windows flaşdiski yapıp usb'den format atın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Save and exit yaptığımda kendisi alıyor cdyi zaten sanırım benim cd çizik usb ile deneyeyim onuda anca yarına yattı benim işler :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oldu anlamadım ama çalıştı cd teşekkür eferim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.