Şimdi Ara

Asılsız Kampanyalar Hakkında Önemli Bilgilendirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj




  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gelen aramalar bizim tarafımızdan yapılmıyor. Bu tarz aramalara itibar etmemenizi rica ederim. Bu konuda hukuki işlem başlattık. Abonemiz müşteri numarasını ve arayan numarayı PM üzerinden benimle paylaşması durumunda konuyu ilgili birimimize ileteceğim.
  • bhnmsj B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, paylaştığınız linkten ilettiğiniz sayfaya ulaşamadım. Linki tekrar kontrol ederek benimle PM üzerinden paylaşabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    hizmet görünüyor ama sanırım eski zil teli adsl hattından görünüyor. onu ben aktif kullanmıyorum. daire içinde tel çıkışı yok bile. o yüzden sordum süperonline fiber hattından hizmet verebiliyor musunuz diye . yoksa adslden 50mbps hizmet görünüyor napayım 50 yi :)

  • Kadyr K kullanıcısına yanıt
    Maalesef sadece türk telekom fiber altyapısı üzerinden ve gigafiber altyapımız üzerinden fiber hizmeti verebiliyoruz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    PM bakar mısınız ? @TurkNetDestek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Merhaba tekrar bakar mısınız ? @TurkNetDestek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Bakar mısınız ? @TurkNetDestek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir konuyu yeni görüyorum. Babamı da sizi arayan numaralardan farklı bir numara aradı. Hatta TurknetDestek adlı üyeye yazmıştım aynısını aktarayım.


    Alıntı

    metni:
    Bu sabah saatlerinde babamı 0850 520 23 10 numarası aradı. İnternet hattı babamın üzerine hep onu ararlar. Neyse o internetten kampanyalardan anlamadığı için bu tip işleri hep bana paslar. Müşteri temsilcisiyle görüştüm bana internetteki yeni kampanya fiyatlarından bahsedeceğini söyledi. İlçe olarak nerede oturduğumuzu ve hattın sahibinin adını biliyordu. İnternet hizmetimizde kaç mbit aldığımızı sordu yaklaşık 30 dedim. Orada 16 mbit filan bir şeyler görmüş güya. Sonra başladı yeni fiyatları anlatmaya Türk Telekom'da şu kadar taahhütte ilk 3 ay 116 küsür sonrakilerde 128 küsür, Türknet'te kalmayı sürdürürsek ondan da aylık şu kadar vs bir şeyler geveledi. Ben dedim bir dk siz Türk Telekom musunuz Türknet mi? O sıra uyku sersemiyim. Bu ikisinin de iş ortağı olan hizmet sağlayan bir firmayız gibisinden bir şeyler geveledi ben de o an bu çağrı merkezi işleri için uğraşan taşeron firmalardan diye düşündüm. Bu sefer Türknet'in taahhütsüz olan hizmeti aklıma geldi. Dedim ki Türknet taahhütsüz iş yapıyor, ne alâka taahhüt dedim. Yasalar değişti, devlet bunu zorunlu yaptı dedi. Ben bu iki durumdan iyice kıllandım, zaten bu Türknet'in çağrı merkezi numarası da olmadığı için benim kafam karıştı ben daha sonra sizi ararım deyip çağrıyı sonlandırdım. Daha önce 0850 520 23 62 numarası da aramış yine benzer muhabbetlerden, babam ben anlsmıyorum deyip geçiştirmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sorunum hala devam ediyor 3 saat oldu hala çözülmedi bakar mısınız artık ? @TurkNetDestek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batuhan16007 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konuyu ilgili birimimize doğrudan ilettim. Şu anda sorun bulunmuyor. Ancak sizin hizmetiniz özelinde kontrol yapılacaktır.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gelen aramalar bizim tarafımızdan yapılmıyor. Bu tarz aramalara itibar etmemenizi rica ederim. Bu konuda hukuki işlem başlattık. konuyu ilgili birimimize ilettim. Bize yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    merhaba, IPv6 işindeki ilerlemeler nedir acaba

  • emre_virüs kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuda çalışmalarımız devam ediyor, geçebilecek kullanıcılarımıza kademeli olarak zaman içinde IPv6 ataması yapacağız, takipte kalmanızı rica ederim.
  • merhaba bu numara beni aradı ve dalgınlığıma denk geldi 1 e bastım yüzüme kapandı telefon ne gibi sonuçları olur bilgis olan var mı acaba ? numara 0850 520 23 62




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubar47 -- 12 Ekim 2021; 16:35:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Hocam bekliyoruz sabırsızlıkla, CGN den bıktık walla. IP6 geçerseniz diğer şirketlerde kımse kalmaz :D

  • emre_virüs kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kademeli olarak müşterilerimize Ipv6 ataması yapılıyor ama bir süre bilgisi veremiyorum.
  • Ya arkadaş iyi güzel itibar etmeyelim etmiyor aklı başında kullanıcılarda, neden TurkNete geçer geçmez bu numaralar bizi arıyor. KVKK'a aykırı olarak bilgi paylaşımı yapıyorsunuz, cümle alemde farkında.


    Geçen bi numara aradı TurkNetinizi %50 indirimle kullanın diye. Kapattım suratına. Sonra benzer numara aradı önce ses etmedi sonra "merhabalar bebeğiiim" diye bi kadın sesi geldi telefon kapandı, onuda engelledim tabi.


    Satmayın şu bilgileri kardeşim, TurkNete geçtikten sonra spam aramalarımda %70 artış oldu, tesadüf mü bu.

  • J.McNulty kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bilgilerinizi farklı kişiler ile paylaşmıyoruz. Bu konuda yasal süreç başlattık ve hukuk ekibimiz takibini yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.