Bildirim
Aşıkmısın ? değilmisin ? Sorunun cevabını arayanlara (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ya hiçbir şey hissetmiyorsan?
Hoş bir kız gördüğümde kendimi şanslı sanıyorsam,ama tanıştıkça ondan hoşlanamıyorsam,kendimi ona zorluyomuş gibi hissediyorsam,beynimin kalbimi(duygularımı) engellediğini düşünüyorsam,beğendiğim her kıza ''o'' olabilir diyorsam ama birşey hissedemiyorsam,ve bu beğendiğim her kıza oluyorsa bu ne oluyor hocam?
Hayata küstüm yemin ederim ki duygusuzluktan -
Aşığım.. -
quote:
Orjinalden alıntı: KingRoger
Hoş bir kız gördüğümde kendimi şanslı sanıyorsam,ama tanıştıkça ondan hoşlanamıyorsam,kendimi ona zorluyomuş gibi hissediyorsam,beynimin kalbimi(duygularımı) engellediğini düşünüyorsam,beğendiğim her kıza ''o'' olabilir diyorsam ama birşey hissedemiyorsam,ve bu beğendiğim her kıza oluyorsa bu ne oluyor hocam?
Hayata küstüm yemin ederim ki duygusuzluktan
Yukarı -
quote:
quote:
Yukarı
Pskoloğa görün derim cdiidiyim,küçükken çok şevkatsiz kaldıysan sorun yaratmıştır belkıde.
-
hiç okumadan söliim değilim.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Junior.qL
quote:
quote:
Yukarı
Pskoloğa görün derim cdiidiyim,küçükken çok şevkatsiz kaldıysan sorun yaratmıştır belkıde.
Yok hocam gayet şefkatli bir şekilde büyüdüm de ergenlikten sanıyorum.Kız meselesinin yanında yaptığım hiç birşey den zevk alamıyorum.Oyun en büyük hobimdir ondan bile sıkılıyorum.Amma duygusuzlaştım lanet olsun yaa
-
Ben sana yardımcı olamıyacam.Espiri yapan çıkabılır sen kızlara karşı bişey hissetmıyorsan gaysındır diye yapmasınlar hiç. -
bir kere darbe yedinmi birinden hayatında, bidaha ona verdiğin sevginin onbin katını hakeden kızlar dahi çıksa kendini veremiyosun, soğuğor bütün kalbin birlikteliklere, ilişkilere.. -
Oh be değilmişim. Azmışım biraz o kadar. -
onunla ilgili seksüel birşey aklımdan bile geçmiyorsa... -
Ellerinizi ondan cekemiyor surekli dokunmak sarilmak istiyorsaniz..
Bu aşk degil ARZULAMAKtir -
of of -
Sorunun cevabını aldınız şimdi dağılın -
Hacım harbiden ben tam bir aşıkmışım. Kendimle yine gurur duyuyorum -
quote:
Sesini duydugunuz anda avuclariniz terlemeye kalbiniz deli gibi
carpmaya başliyorsa...
Bu aşk degil HOŞLANMAKtir
Biraz daha fazlası -
bunların hiçbiri bende yok... vay anasını be..... -
Ellerinizi ondan cekemiyor surekli dokunmak sarilmak istiyorsaniz..
Bu aşk degil ARZULAMAKtir -
peki ona saldırmak istiyosak...? -
Eğer ellemek istiyorsanız o aşk değil abazalıktır.
Ekleyin bunuda...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X