Şimdi Ara

Aşık olduğum kız beni reddetti, terk etti ve de sevgili yaptı. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
12.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    18-22 yaş arasında ergenliğin son demleri yaşanıyor ve geleceğe yönelik düşünmüyor kimse bence. Herkes günlük eğlenceler peşinde. Ben de böyle bir eğlencenin kurbanı oldum. Günlük sıradan bir arkadaşken salak gibi bağlandım sevdim. Ama vakti gelince gidiyorlar işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaju waffle K kullanıcısına yanıt
    Sen beraber okumuşsun biz farklı yerlerdeyiz ve onu bir daha görebileceğimi sanmıyorum.

• Delikanli kızmış taktir ettim. Ya sana tamam deyip hem paranı yiyip hem ikinci erkek yapıp yedekte tutsaydi.

• Forrestt. kullanıcısına yanıt
    evet o yönden iyi ama bana hiç destek olmadı. çok kötü tersledi beni. gururum kırıldı epey. ben iyi şeyler duymak istedim ondan bir daha yazmazdım zaten ama o çok kaba davrandı. en çok da üzen bu şekilde bitmesi oldu..
    sonuç olarak elde var 0.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buongiornoprincipessa

evet o yönden iyi ama bana hiç destek olmadı. çok kötü tersledi beni. gururum kırıldı epey. ben iyi şeyler duymak istedim ondan bir daha yazmazdım zaten ama o çok kaba davrandı. en çok da üzen bu şekilde bitmesi oldu..
    sonuç olarak elde var 0.
    kardeşim ümit vermemiş işte.yanlış anlama ama büyük ihtimal yapışkan ve yüzsüz bir tipsin.kız reddettiği, sevgilim var dediği halde arkadaş kalalım o zaman demen onu gösteriyor zaten.kız senle yumuşak konuşsa sürekli kıza salça olmaya devam edecektin.kızda sert yapmış işte, doğrusunu yapmış.hatta hala bile mesaj atacak potansiyelin var senin.kızın heryerden engellemesi lazım bence
  • haqueim H kullanıcısına yanıt
    Ben öyle biri değilim. Biz konuşurken sevgilisi yoktu olmasını istediğini söyledi ben de açıldım. Reddettikten sonra arkadaş kalalım dedim sadece sevgilisini öğrendikten sonra yazdığımı nerden biliyorsun?

Seni mutlu edecekse engelledi zaten. Ama ben yüzsüz abaza bir tip değilim.

• Kimi çok istersen hayal oluyor. Hayatın kanunu bu dostum eğer çok yakışıklı değilsen durum bu üzülme zevkini çıkar aşkın. O seni sevmesede sen duygularının tadını çıkar.

• quote:

Ben öyle biri değilim. Biz konuşurken sevgilisi yoktu olmasını istediğini söyledi ben de açıldım. Reddettikten sonra arkadaş kalalım dedim sadece sevgilisini öğrendikten sonra yazdığımı nerden biliyorsun?

Seni mutlu edecekse engelledi zaten. Ama ben yüzsüz abaza bir tip değilim.
    üzgünüm dostum aynen öylesin.2x2=4 anlattıkların ortada, hadi sevgilim var dedikten sonra dememiş ol arkadaş kalalım ne farkeder kız seni istemiyorum demiş hala arkadaş kalma derdindesin.o değilim dediğin tipin prototipi sensin dostum.hatta şuanki sevgilisine senden bahsderken yapışkan bir tip diyordur
    İlk defa birini sevdim açıldım diyorum sen yapışkan bir tip diyorsun. Bilmiyorsun tanımıyorsun. Kısaca boş konuşuyosun.

• Döngü10 kullanıcısına yanıt
    Hocam ortada tadını çıkaracak birşey kalmadı ama. Artık unutmak en iyisi..

• quote:

İlk defa birini sevdim açıldım diyorum sen yapışkan bir tip diyorsun. Bilmiyorsun tanımıyorsun. Kısaca boş konuşuyosun.
    kimse kimseyi yoktan yere engellemez, kızı sürekli darlamışsın belliki salça olmuşsun kızda engellemiş
    Engelleme muhabbeti ayrı. Sadece instadan engelledi o da konuşurken engel atmıştı. instasini kapatacağı için herkesi silicem demişti. Sonra öyle kaldı ben de istemedim. Zaten instada 20 fotosu var benim telefonumda onun attığı 450 fotoğraf var. Detay vermek istemiyordum ama şimdi daha net mi? Bundan başka bir yerden de engellemedi. Wpde numaramı sildi sadece.

Demek ki neymiş bilip bilmeden konuşmamak gerek.

• quote:

Engelleme muhabbeti ayrı. Sadece instadan engelledi o da konuşurken engel atmıştı. instasini kapatacağı için herkesi silicem demişti. Sonra öyle kaldı ben de istemedim. Zaten instada 20 fotosu var benim telefonumda onun attığı 450 fotoğraf var. Detay vermek istemiyordum ama şimdi daha net mi? Bundan başka bir yerden de engellemedi. Wpde numaramı sildi sadece.

Demek ki neymiş bilip bilmeden konuşmamak gerek.
    ooo pardon kardeşim şimdi taşlar yerine oturdu.bu anlattıklarına göre kız sana deli gibi aşık, sende süper cool bi adamsın
  • kendi kendine gelin güvey olmuşsun birde sevgilim diyorsun
    olmayan sevgili nasıl terk ediyor yahu ?
  • Ee yapamaz mı bilader her sevdiğim seni sevcek diye bir şey mi var dünyada milyarlarca insan var, milyarlarca farklı hayat var sen kalkıp bunlardan biri için canını sıkıyosun. Allah aşkına bırak saçmalamayı senin bu gelio geçici hayatında mutlu olmak için o kıza veya herhangi bir kıza zaten ihtiyacın yok.Bırak hayatina bak, mutluluğuna bak daha karşıne neler neler çıkacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Sevgilim kelimesi nerede geçti acaba? Sadece paylaşmak istemiştim ama sizin gibi tiplerle değil.

• Yapabilir. Ama bunu kırıp dökmeden yapabilirdi.

• Zamanla geçiyor. En önemlisi boş zamanın olmasın, kendini meşgul edecek şeyler bul. Arkadaşlarına vakit ayır. Düşünmemeye çalış.
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    Önerileriniz için teşekkürler. Çevrem yok maalesef. Meşgul edecek şeyler arayışındayım. Diziler oyunlar vs. Unutulur herhalde..
  • Sosyalleşip yeni insanlar tanımaya bak çevren olmadıgından zor olabilir tabi ama araştır bir şeyler ne bileyim en azından bir dil kursuna falan git. Sadece git, gidince ne olur, nasıl olur diye düşünme sen sadece git belki hemen degil ama illa zamanla birilerini taniyacaksin orada ve hosuna gidecek. Emin ol yeni birilerini tanidikca cok cabuk unutabildigini farkediceksin hatta kendi kendine şaşırıp ben ne kadar abartmisim saçma sapan diceksin emin ol. Ama bir aktivite lazım hiç bir şey yapmazsan bile en azından spor yap düzenli o da çok iyi geliyor mental olarak her açıdan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.