Şimdi Ara

Asik oldugum kiz baskasini secti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hikayem biraz uzun olucak ama hem benim hemde kafa dagitmak isteyen arkadaslarin yararina olur diye dusunuyorum neyse baslayayim

Karakterler

O: Ben
    S: Sevdigim kiz
    U: Yakin arkadasim
    E: Sevdigim kizin yakin arkadasi

Olay lise son sinifta gerceklesti 3 senedir ayni sinifta oldugum S ile pek muhabbetim olmamisti ancak son sinifda sira arkadasi olmamizla beraber baya bir yakinlastik. Ikimizde dersi pek dinlemezdik muahabbet ederdik derslerde konu konuyu acardi dershanede de sira arkadasi olunca sabah (7-aksam 7) butun gunumuzu birlikte gecirmeye basladik bu birliktelik bize E ve U nunda katilmasiyla okul disinada tasti zamanimizin cogunu birlikte gezip eglenerek geciriyorduk (birlikte cekildigimiz fotolar tam 10 GB i buldu yani anliycaginiz surekli birlikteydik) S ve U nun arkadasliklari cok daha onceye dayaniyordu ilkokul caglarina felan baya yakin arkadaslardi yani birbirine karsi davranislarida cok asiri temasliydi bende bunca yillik arkadasliklarini ve U nun baska birini sevdigini bildigim icin pek dusunmedim aralarinda bir sey olabilecegini. Gunler boyle gecerken ben hafif hafif belli etmeye basladim S ye karsi ilgimi. Bir gun U beni kenara cekti "kanka sana bir sey soyluycem biz S ile cikiyoruz" dedi ben o an sok oldum boyle bir seyi hic beklemiyordum.

Devamini Sonra Ekliycem

Soru: En yakin arkadasiniz sevdiginiz kizla cikmaya basladi (Sizin o kizi sevdiginizden haberi yok) ne yapardiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eylon -- 22 Ekim 2014; 0:17:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senimi sececekti dürzü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemeyenin malını yerler

• bunun için mi üye oldun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fusion. -- 22 Ekim 2014; 0:27:38 >
  • 3 yılda neler olur neler.

Yarın gelip çocuğumuz da var der.

3 yıl beklemek neden?

Kız çıkmıyorsa o bile çıkıyorum de demiş olabilir.Amaçta hem seni kendilerinden uzaklaştırmamak hem de senin kıza olan ilgini

söndürmektir.

Çıksalar sen anlamaz mısınız? Sabah akşam yan yanaysan illa telefonundan bir mesaj sevgiler gününde bir hediye ya da özel bir

mesaj ha bunlar yoksa böyle sebgili mi olunur? derim.
  • Her bolumden sonra soru gelecek mi
    Heyecanlandim simdi bak.

• Okumayın zebani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yalnizim dostlarim yalnizim yalniz
    11 yıl önce açıldı
    Kiz boyle yazdi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mars.

Her bolumden sonra soru gelecek mi
    Heyecanlandim simdi bak.

Evet sorulu olucak her bolumden sonra soru sorucam en mantikli cevabida ilk mesaja eklerim konu derli toplu olur

• 10 gb tan sonra okumadım.

• Ah ulan nedır şu milletın yakın arkadaşlardan çektiği lise zamanında vardı bitane tip benım yanımda böyle fakat hiçbişey elde edemiyodu garibim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Salus

Ah ulan nedır şu milletın yakın arkadaşlardan çektiği lise zamanında vardı bitane tip benım yanımda böyle fakat hiçbişey elde edemiyodu garibim :)

Baskasi olsa neyse yakin arkadas olunca cok koyuyor :D

• en yakın arkadaşın olsaydı bilirdi.

Ayrıca yeni felsefen: armudun da sapı var ama koparıp yiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehorsethief -- 22 Ekim 2014; 9:43:39 >
  • Kardeş yakın arkadaşın sana bişey yapmamış, sen adamın sevgilisine yan gözle bakıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

Kardeş yakın arkadaşın sana bişey yapmamış, sen adamın sevgilisine yan gözle bakıyorsun

bir bakıma doğru :D akşama doğru devamını ekliyeceğim
  • eğer sevdiğim insan benimle bir başkası arasında seçim yapmak zorunda olsaydı karşıdakini seçmesi gerekirdi ben seçenek değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryingFreedom

eğer sevdiğim insan benimle bir başkası arasında seçim yapmak zorunda olsaydı karşıdakini seçmesi gerekirdi ben seçenek değilim

belkide böyle düşünüdğümüz için sürekli kaybeden biz oluyoruz ?
  • Sanırım bende yaşayacağım aynı durumu.Bakalım ne olacak ilerleyen zamanlarda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.