Şimdi Ara

Aşık mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler en başta yazmak istediğim olay csb değil.Bu sene sınıfta kaldım ve kendimden 1 yaş küçüklerle okuyorum.Senenin başında sınıftaki kız durmadan bana bakıp duruyodu hatta dalga falan geçiyoduk arkadaşlarla.Sona biraz takıldık kızla net bana yazıyodu yani en azından 10 kişinin ortak düşüncesiydi.Kıza hiç yüz vermedim mal gibi daha sonra kızla çok yakın arkadaş olduk.Arkadaş grubumuz oldu resmen 4 kişilik biri de bu kız.Durmadan bi yerlere gidiyoruz falan kızı öpüyorum cart curt ama arkadaş olarak takılıyoruz.Kıza cocuk ayarlamaya çalışıyorum o başkasını seviyo ben başkasıyla takılıyorum.Bende başka birinden hoşlanıyodum kız bana yardımcı oluyo baya ayarlayabilmem için.Ama herkesten ayrı gelmeye başladı şu son 15 gündür.Herkesten daha çok seviyorum resmen hani hep yanımda olsun falan istiyorum ama sonuçta en yakın arkadaşım ve bütün sene boyunca böyleydi yani.Kızda benle çok yakın ama en yakın arkadaşım kardeşim gibi yani.Acaba kıza aşık mıyım?Bu kadar yakın bi arkadaşıma söylesem sizce bütün arkadaş grubum dağılır mı? Sonuçta 5 sene aynı okulda okuyucam bu kızla.Acil yardım lazım durum fena.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry Again -- 19 Haziran 2013; 0:35:37 >

• Kusura bakma da mıçtın sen kardeş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

Kusura bakma da mıçtın sen kardeş

• Üzmek gibi olmasında durum vahim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kötü bir durum. Çoook

• abooo
  • Fazla bağlanmışsın ve öyle görüyorsun. Bir şey yok yoluna devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Again

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

Kusura bakma da mıçtın sen kardeş

Ama cıdden mıctın, gecmıs olsun. Sakın ılk adımı atma, zaten asık oldugunu da sanmıyorum. Dıkkatlı ol, bol sans

• Herzaman Söleriz Kızlardan KANKİ OLMAZ.
  • Sen MERİÇSİN ve hep öyle kalacaksın.
  • Geçmiş olsun tek çözüm yolu kızla konuşma faceden falan sil engelle görünce aklına gelebilir başka kızlara takıl geçiyor kardeşim bir de şu sorularıma cevap ver hani böyle kızla hep vakit geçirmek hep konuşmak istiyor gibi oluyor musun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayrecep -- 19 Haziran 2013; 2:14:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NIYEGELDINLAN

Lan yeter her konuya ayni entry

• Kendini engellemelisin bence çünkü yarın birgün kıza açıldığında olumsuz cevap verirse arkadaş grubunuz dağılır

• Okumadim . Aşiksindir Heralde

• Aşk değil de bağlanmışsın bro

• Bizim de sınıfta öyle bi olay vardı dostum, 5 kişiyiz bizde bi çocuk başka sınftan bi kızı seviyodu işte çıktılar bi kaç hafta, bizim gruptan bi kızla baya bi yakınlar sora kıoz bana söyledi işte böyle böyle ben ondan hoşlanıyorum falan söyleme ama diye. Ben duramadım söyledim bizim arkadaşa bizlm arkadaşta eyvallah dedi yani.

Özet: Bence şansını denemelisin.

• @berkayrecep

Ya oluyo zatende nasıl konuşmiyim arkadaş grubumuz var fix whatsapptan falan konuşuyoruz
  • Geçmiş olsun, karın ağrıları, iştahsızlık, dünyanın anasını satmalar, akşam efkarlanma gündüz kendini avutma şeklinde vücutta belirtiler olmaya başladığı vakit "acil kız konusu" başlıklı bir konu açmanız şiddetle tavsiye edilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.