Şimdi Ara

Aşı izinin her geçen sene daha da genişlemesi :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün bir kadında gördüm rahat iki parmağım kadar vardı, o derece genişlemiş. Kötü de görünüyor.

Büyük yaralar yıllar sonra kapanıyorken iğne deliği neden kendini salıyor, mantığı nedir? Vurulan aşı doku yenilemesini mi durduruyor?

• Su şişesi kapağı kadar oluyor anasını satayım
    Hastalık problemim olmadığı için aşı bile olmuyorum
    En son 4. sınıfta yatağa yatcak şekilde hastalanmıştım
  • Çiçek aşısı izinden bahsediyorsun galiba. Ama iğne izi değil o, enfeksiyon izi. Enfeksiyondan etkilenmiş hücre sayısı değişmeyeceğine göre yaşlandıkça hücrelerdeki büyümeye bağlı olarak izin çapıda büyüyor sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cezve

Çiçek aşısı izinden bahsediyorsun galiba. Ama iğne izi değil o, enfeksiyon izi. Enfeksiyondan etkilenmiş hücre sayısı değişmeyeceğine göre yaşlandıkça hücrelerdeki büyümeye bağlı olarak izin çapıda büyüyor sanırım.

Emin değilim. Kendi koluma bakıyorum 10 - 15 sene önce vurulduğum aşının çapı yarım santim kadar. Oradan yola çıkarak, aşıdır genişleten diye düşündüm.
    Ama kadına enfeksiyon mu kaptın bağyan şeklinde sormadım. Mümkün oldukça uzaklaştım.
  • iz bırakmayan başka bi yöntem kullanıyorlarmı şuan?
  • 10-15 sene önce çiçek aşısı yapılmıyordu sanırım.
    Enfeksiyonla anlatmak istediğim şey çiçek aşısının uygulandığı yerde oluşan enfeksiyondu. Şırınga ile uygulanmıyor ama büyük iz oluşturuyor. Ordaki iz de iğne ya da çizik izleri değil deride oluşan enfeksiyonun izi. 30 yaşından küçüksen sendeki izin çiçek olma olasılığı yok. Verem aşısı olabilir o da çiçek kadar büyük olmaz zannediyorum.
  • Ben yarım santim çapı olan kendi aşı izimden yakınmıyorum, ki bendeki normal zaten. Aşı vurulan herkeste vardır. Gördüğüm çok büyüktü, acaba paslı bir direk falan mı yıkıldı üstüne de aynı yere 20 30 tane tetanoz aşı yaptılar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.