aşı çıkar dedim ekime kadar tatilede gitmedim kafeyede vs hiçbir sosyal hayata girmedim evde oturdum marketten aldığım herşeyi dezenfekte ettim herşeye ekstra özen gösterdim ekim geldi hala aşı maşı yok artık paranoyaklıktan sıkıldım çevremde birçok kişiye bulaştı hepsi 2 günde gripten bile hafif septomlarla iyileşti geçti awk amerikası rusyası çini ingilteresi filmlerde uzaylılarla savaşıyo biyonik insanlar yapıyodunuz noldu 1 yıl oldu anasını satıyım bi aşı bi önleyici lan en azından bi ilaç bulamadınız hadi bizim çapımız belli ulan size noldu holywood a şekil yapıyodunuz sokarım böle işe artık saldım sadece maskemi takarım kalabalıkta eve girerken çıkarkende elimi yıkar keyfime bakarım bundan sonra misyonum bu kafeyede giderim memitoda tokatlarım dışardan yemekte yer havuzumada giderim evden girip çıkarken elini yıka arabaya dezenfekte koy kalabalıkta maskeni tak bak keyfine paranoyaklığa gerek yok |
Aşı falan çıkacağı yok bundan sonra saldım çayıra mevlam kayıra

-
-
Dostum aşı çıkınca da bir şey değişmeyecek ki. Korona yine var olmaya devam edecek. Sadece bağışıklık kazanacaksın, biraz daha hafif atlatacaksın o kadar. Keşke korona tüm dünyadan yok olsa, ama yok öyle bir olay.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim corona olursan daha beter olursun salma bence
:D antikor testi sonucum pozitif çıktı mart ayında ilk vaka açıklanmadan 3 gün önce hastaydım zaten gece öksürmek için uykudan uyanıyordum boğazım perte çıkmıştı resmen arkadaşımda domuz gribi çıkmıştı büyük ihtimal oda domuz gribi değil koronaydı
Başka tahminim yok çünkü marttan sonra hiç hasta olmadım
quote:
Orijinalden alıntı: CockroachHunteR:D antikor testi sonucum pozitif çıktı mart ayında ilk vaka açıklanmadan 3 gün önce hastaydım zaten gece öksürmek için uykudan uyanıyordum boğazım perte çıkmıştı resmen arkadaşımda domuz gribi çıkmıştı büyük ihtimal oda domuz gribi değil koronaydı
Başka tahminim yok çünkü marttan sonra hiç hasta olmadım
ee hocam antikor varsa salsana sen aşılı gibisin
-
Güldürdün hocam. Üslup efsane
Memito da tokatlarım
keşke ben de memito tokatlayabilsem :(
-
bugun öğrendim la 50 liralık testle
Holywood kısımları çok iyi olmuş.
-
Hayatım'da birşeye çok eminim bunu başımıza saran kişi kesin cehennem'de yanacak
Benzer içerikler
- nereye dokunsam elektrik çarpıyor ne yapmalıyım
- misafirliğe giderken ne alınır
- çok çirkinim
- patrondan izin isteme mesajları
- zirai ilaçlamadan sonra yüz yanması nasıl geçer
- havadan su üreten cihaz
- discord açıldı mı
- telegram indirim kanalları
- elektrikli bebek arabası
- en ilginç rekorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X