Şimdi Ara

Aşı adı altında insanların Genetigi degistirilmek isteniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
5
Favori
6.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bizi Corona Asisiyla keklemek isteyenler Moleküler Biyolojiden yada Ticaretten anliyor olabilirler, mevzu Saglik olunca yüz ceviriyorlar.
    Bize Asi cikana dek Özgürlüklerimizi kisitlamamiz gerektigini söyleyenler, Baski yapma konusunda uzman olabilirler ama Hastaligi Önleme konusunda uzman olmadiklari kesin.

    Panik Baskisi olmadan olabildigince cok insanin bilgilendirilip kendi kararini vermesi icin, öngörülen önlemlerin ne oldugu, nasil isledigi ve riskleri hakkinda bilgilendirilmeleri gerekir.

    Ihtiyat Ilkesinde ne vardi?
    Monsanto & CO. Tohumlarin Genetigini degistirdiginde, buna karsi öfkeyle Protestolar yapilmisti. Organizmalarin yani Bitkilerin, Hayvanlarin ve Mikroorganizmalarin genetiklerinin degistirilmesi Protesto edilip, bunun önlenmesi bircok Siyasi Parti Programlarinin ayrilmaz bir parcasiydi, özelliklede Yesiller Partisi ve onun uzantilarinin. GDO larin yapilmasina izin verilmesine, Dünyadaki acliktan Ari ölümlerine dek herseye karsi Siyasi direnis saglamak icin büyük caba harcandi.

    Simdi ne olduda Yesiller Partisi Baskani dahi tüm Nüfusun Genetigini zorla desgitirmekle tehdit ediyor, buna en cok karsi gelmeleri gereken kendileri degilmi? Her yil gerceklesen Gribal bir Virüse karsi süpheli tibbi bir önlemi, nasil oluyorda Ihtiyati Ilke prensibine yemin etmelerine ragmen AB de sadece Yesiller degil ayni zamanda diger bircok sorumlularinda gözünden kaciriyor?

    Genler, Virüsler ve Konak hakkinda
    Kalit yada Genom canliya özgü bilginin nesilden nesile aktarildigi cift sarmal ile gösterilir. Özetle Gen parcaciklari yardimiyla Hücresel Kimligimiz kendi ortaminda sürekli olarak yeniden düzenlenip adapte edilir.
    Bu arada tek sarmalli Cekirdek Asit Dizilimine (RNA) sahip tanimlanabilir hayat bicimleri vardir, Örnegin Corona Virüsler. Bu Virüsler Konakci Hücreye sizan ve onun cogalmasini üstlenen asalaklardir. Bunu yaparken Virusun genetik dizimi enfekte olan Konakci hücrenin yönetimini ele alir ve kopyalanan virüsler hücrenin icerigini yagmalayip onun ölmesini saglarlar.

    Diger Virüsler kopyalarinin disari cikmasina izin verilene kadar hücrelerde uzun süre sakli kalirlar. Hücrelerin canli organizmalar olup olmadiklari bos bir tartismadir, bu bir bakis acisi meselesidir. Virüsler gibi insanlar dahil tüm canli organizmalar uygun bir ortam olmadan cogalamazlar.


    Enfeksiyon- Hücresel kimligin olusumu ve sürdürülmesine karsi düzenlenen bir savinma reaksiyonudur

    Her Virüs enfeksiyonu aslinda hedef Hücrelerde dogal genetik degisikligi demektir. Planli yapilan Gen manipulasyonunda bu dogal degisikligin cok buyuk farki vardir. Cünkü bir Enfeksiyon, virüsün cogalmasiyla lokal, humoral ve hücresel seviyede cok katmanli bir savunma reaksiyonuyla alakalidir. Enfeksiyonda, enfekte olmus kendi hücreleri bile saglam bagisiklik sistemi tarafindan taninir, yok edilip temizlenir.

    Biz bu vücudumuzun düzenledigi Savunma reaksiyonlarina iltihaplanma diyoruz. Iltihaplarin belirtilerini hissediyor, vücudumuza ve iltihabi olan diger insanlara destek oluyoruz. Bu karisik iletisim sürecleri tarafindan düuzenlenen gerekli ve dogal bir etkilesimdir.

    Atalarimizla birlikte enfeksiyon süreci binlerce yildir mükemmellestirilmis olup konakci ve virüsün ortak dogal gelisiminin bir parcasidir.

    Asi kaynakli Mutasyon
    Asi gelistirme baslangicta devlet korumasi altinda kamu fonlarindan finanse edildi.
    Cicek hastaligi ortadan kaldirildi, cocuk felci ve Tetanoz büyük ölcüde bastirildi. Zaman icinde Asilar icin sürekli hazirda kaynak bulundurma zorunlugunun Devlete yük olmasi sebebiyle, Asil gelistirmenin Ilac sirketleri tarafindan ticaret fikrine dogru paradigma kaymasi yasandi. Endüstrinin gelistirdigi asilarin bizler icin zararli bir icerigi olmayisini Devlet iki nesildir kontrol edebildi. Ama bu denetleme bile önceligi para olan acgözlü Endüstrinin saglik otoriteleri, düzenleyicilerini ve Politik etkilemeleriyle gittikce zorlasti. Salgin Hazirliginin icadindan bu yana Asi Gelistirme, salgin korkusuyla ticari amac güden küresel bir isletmeye döndü.

    Biyo Tech Endüstrisine bagli Virologlarin dogrudan veya dolayli olarak üstlendikleri rolle, kisa araliklarla düsman ilan edilen Viruslere karsi korku yaratilmasina sebep oldular. Viruslere karsi baslatilan bu mücadelede isadamlarina, savas muhabirleri, onlarla isbirligi yapan Anaakim medyanin gerekli korku ve baskiyi yaratip, Siyasileri etkileri altina aldilar.

    Salgin Vurgunculari Kamunun ruh halini etkileyip Hükümetleri etkileri altina alip hatta santaj yaparak, tüm aykiri sesleri bastirip susturarak cabucak ürettikleri ilac veya asilari kitleler halinde devletlere satmaya calisiyorlar.




    Planlanan Asilar Genetigimizi degistiriyor

    Verilen bilgiye göre gelistirilmekte olan Covid19 asilarinin 12 si su an klinik testlerde. DSÖ nün 9.6.2020 de verdigi bilgiye göre bu asi adaylarindan 4 ü rekombinent RNA ve 3 Asi adayiysa DNA icermektedir. Sadece cok az bir azinlik geleneksel asi olarak gelistirilmektedir. 12 Asi adayindan 7 sinin Asiyla bir ilgisi yoktur bu Asilarin amaci Asi gelistirmek adi altinda insan genetigini degistirmektir. Bu calismalarda bu sebeple Asi sözcügü tirnak icine alinir.

    Bunlar (4 RNA ve 5 DNA) farkli genetik bilgiler iceren farkli yollarla insan hücrelerine sokulmaya clisilacaktir.

    Insan hücrelerine sokulan rekombine RNA girdikleri hücredeki genetik süreci degistirir, bu yöntem hücreyi gen modifikasyonu olarak adlandirilabilir, cünkü Genetik Modifikasyon sadece DNA nin dogrudan degisimiyle sinirli degildir. Hücreye sokulan rekombine RNA virüsler gibi cogalmamalidir. Ayrica uygulanan hücresel iletisimin bir parcasi degildir ve var olan savunma rutinlerini kötüye kullanirlar.

    Böylelikle olmasina izin verilmeyen sey mümkün olabilir
    Yasama Organinin GDO lari tanimlarken bundan insanlar icin kullanimini muaf tutmus olsalar bile, Planlanan Asilarla insan genetigi degistirilecektir. Bu yöntemle ayni zamanda insan haklari yasalariyla catismadan kacinmis olacaklar. Hayvanlara yapilan esit mudahale ayni etikete yol acacaktir. Insanlarin genetiginin degistirilmesine bazi özel durumlarda izin verilmistir. Böyle degisiklikler Gen Terapisi adi altinda yüksek yasal engellere tabidir (Örnegin Zolgensma).
    Yapay Modifikasyonlarda bu risklerin yaninda mikrop hücreleri icerme riski herzaman vardir. Germ hatti degisikligi yani kalitsal genetik modifikasyonlar simdiye kadar insan haklari altinda tabu olmustur. Bu sebeple yeni genetik aslarin klinik denemesine katilanlar hamileligi önleyici kati önlemler almalidirlar.

    Korkutmak suretiyle bizlere Asi adi altinda dayatilmak istenen Gen Asilarinin dogal olarak rekombine kalit bilgileri Genterapisi ve Gen Profilaksisi icermesine ragmen, insanlar tarafindan kitlesel olarak daha kolay kabul görmesi icin icin yapilan Lobi calismalari sonuc vermis ve Gen Terapisi olarak adlandirilmamistir.



    Hücrelerimiz Asi Endustrisinin Biyoreaktörlerinin yerini almali
    Planlanan yada halihazirda Klinik Testleri sürmekte olan bazi arastirmalarda suana kadar asi yoluyla disardan verilerek vücüt hücrelerinin yeni maddeler üretmesini genetik sürece müdahale ederek hücre ici iletisim yoluyla kendi kendine üretmesi üzerine calisiliyor. Hücrelerimiz icerden asimaddesi gleistirmek icin biyoreaktörlere döndürülecek sekilde programlananack.

    Asilar artik tavuk embriyolari veya Teknik Biyorekatörlerde degil kendi vücudumuzdaki hücrelerde üretilecektir.

    Bunu yapabilmek icin hücrelerimizin genetik olarak degistirilmesi gerekir. Hücrelerimize sokulacak Program kodlayriyla yeni üretilecek tuhaf seye karsi bagisiklik sistemimizin savunma yapmasi gerekiyor. Bundaki anafikir; bagisiklik sistemimizi önceden programlanan materyal özelliklerine karsi olusacak virüsler tarafindan egitilip duyarli hale getirmek.

    Büyük Riskler ve acik soru isaretleri

    Fakat bu savunma hücrelerimiz tarafindan degisime ugrayayan hücreler enfekte durumunda taninip yok edildiginde ne oluyor?
    Karaciger gibi hayati önem tasiyan Organlarin hücreleri plansiz olarak degisirse ve cok güclü hücresel savunma reaksiyonu sebebiyle ciddi sekilde hasar görürse ne olur?
    Bunun gibi tahribatin vücudun bircok yerinde yerinde meydana gelmesi sebebiyle tehlikeli sitokin firtinasi tetiklenirse ne olur?

    Acik kalan diger önemli sorular:
    1. Hangi hücreler son olarak mekik virüsleri veya Nano Prtiküller tarafindan degistirilir veya yok edilir?
    2. Mekik silemi ne derece dogru ve doku yada hücreye özgüdür?
    3. Hücrelerin Virus bulastiginda oldugu gibi modifike edilmis hücreleride hücresel savunmamiz yabanci olarak algilayip yok edebiliyormu?
    4. Bagisiklik sistemimiz enfeksiyon olunca modifike edilmis hücrelerle enfekte olmus hücrelerin ayirimini nasil yapar?
    5. Bu sürec kendi kendini sinirlayan bir reaksiyonumu tetikliyor yoksa sitokin firtinasi ve sok reaksiyonlarina yol acarak kitlesel hücre ölümünü (apoptoz) tetiklermi?
    6. Oto bagisiklik reaksyionlari ve Tümör indüksiyonunu ekarte edebilmek icin bu tür manipülasyonlarin etkileri ne kadar süreyle takip edilmelidir?
    7. Bu tür ciddi riskler kapsamli hayvan testleriyle ne kadar ayrintili olarak arastirilmistir?
    8. Gen Terapileri icin cok sinirli ve kati endikasyonlar olmasina ragmen, enfeksiyon önlemek icin incelenen genetik modifikasyonlar icin neden „hizlandirilmis Prosedüre“ bu kadar kolay izin veriliyor?



    Geleneksel Salgin Asilarida yüksek Riskler icerir
    Genetigi degistiren metodlarin disinda birkac klasik asida Corona Virüse karsi test edilmektedir. Bu asilarda inaktif edilmis degisik virüs bilesenleri disardan verilerek dogrudan Antikor olusumuna yol acmasi saglanir. Bu asi adaylarindan bazilari güclendiriciler ve Adjuvanlar icermektedir.

    Kisitli bir zaman olmasi sebebiyle kabul etmek gerekirki bu asilarlada örnegin besin hücrelerinin biyorekatörlerinden cikan proteinlerden kaynaklanan kirliikler olabilir. Korkunun gölgesinde sirketlere cok isa bir gözlem süresi taninmistir. Biyorekatör hücrelerdeki Protein atiklari Asi partilerinde ortaya cikabilir ve hucresel reaksiyonlara hatta kanser benzeri büyümeye sebep olabilir. Tüm bunlari ekarte etmek icin uzun gözlem sürelerine ihtiyac vardir.

    Etkiyi güclendiren Adjuvanlarin ilavesiyle antijenlerinlerin bagisiklik etkisi güclendirilmeye calisilmistir. Ama bu Domuz Gribi asisinda gözlemlendigi gibi hicte spesifik degildir ve Otoimmün hastaliklarina yol acar.

    Grip Asisi Her sene tekrarlanan Ticaret umudu

    Uyarilmis bagisiklamanin sürekli rekombine olan Corona virüslerine karsi koruyucu bir etkiye sahip olup olmadigi Grip/Corona sezonundan sonra degerlendirilebilir.

    Böylelikle Grip/Corona asisi her sene tekrarlanan cok iyi bir ticaret umudu olarak kalir. Bu Ticaretin Saglik uzerine bir getirisi olup olmadigi hakkinda ancak geriye dönük olarak birseyler söylenebilir.

    Bunlara ek olara, Asilar tarafindan baskilanan virüslerin yerini daha tehlikeli virüslerin aldigi konusunda yeterince tecrübe vardir. Cünkü Influenza Asisi solunumyollari hastaliklarini önlemez, sadece Virüslerin spektrumunu degistirir. Bu bir Corona bileseni veya planlanan genetik manipulasyonda fakli olmayacaktir.


    Sorumsuz hilebazlari frenlemeli ve sorumlu tutmali

    Bizi Corona Asisiyla keklemek isteyenler Moleküler Biyolojiden yada Ticaretten anliyor olabilirler, mevzu Saglik olunca yüz ceviriyorlar.
    Bize Asi cikana dek Özgürlüklerimizi kisitlamamiz gerektigini söyleyenler, Baski yapma konusunda uzman olabilirler ama Hastaligi Önleme konusunda uzman olmadiklari kesin.
    Her durumda sorumlu hukumetlerin Asi Endüstrisini sorumluluktan muaf tutmasi büyük bir sorumsuzluktur. Bu cokca söz edilen Ihtiyati Ilke prensibinin göz ardi edilmesine davetiye cikararak, simdi oldugu gibi Asi gelistirme Bransini cogunlugu Spekülatorlardan olusan virolojik düzenbazlarin etrafinda dolandigi sorumsuz bir bölge haline gelmesine neden olur.

    Etik komisyon veya devletin denetleme otoriteleri herseye boyun egerse, bayan Merkel ve van der Leyen politik hesaplari dogrultusunda sicilleri bozuk olan Asi Endüstrisinin kumarbazlarina Milyarlarca € para hibe etmesi ve onlari insanlarin üzerine salmasi, devlet otoritesinin görevini kötüye kullanilmasidir.

    Balik bastan kokuyor

    Rober Koch Enstitüsünde, PEI de, BfArM de yada EMA da herseye seyirci olan ve konustuklari takdirde meslek hayatlarinin bitirilmesiyle tehdit edilen yüksek nitelikli Bilim adamlari calisiyor. Tüm bunlar Ic Isleri Bakanligindan cok iyi gözlenebiliyor.

    Evet bu Bilimin, Ekonomi ve Politikayla yozlastirilmasidir! Biz korku ve gücün kurumsal yozlasmayla virusten daha tehlikeli oldugu gectigimiz aylarda bircok insanin gecim kaynaklarini elinden aldigi ve bircok insanin hayatina mal oldugu bir zamani yasamaktayiz.

    Ilac Enfeksiyonu Profilaksisine önleyici 10 Talep

    1. Insanlar uzerinde calisilan rekombine RNA veya DNA calismalarinin derhal durdurulmasi.
    2. Olasi asilardan bagimsiz olarak Karantina sürecinin sonlandirilmasi
    3. Bagisiklik belgesiyle santaj yapmaya son (HES)
    4. Hasta verilerinin korumasi guvence altina alinmali
    5. Biyoteknoloji Kurumlari ve Ilac Endüstrisine yada isbirligi yapanlari sorumluluktan muaf tutmaya son verilmeli ve onlara satin alim garantisi vermeye son verilmeli.
    6. Asi iceriklerine güclendirici ve Adjuvan karistirmaya son verilmeli.
    7. Asi üretiminde meslek sirrina son verilmeli.
    8. Asilar icin yapilan klinik arastirmalarin sonuclari hakkindaki dökümanlarin %100 olarak seffaf olmasi.
    9. IFSG tarafindan duzenlenen hastaliklarin önlenmesi ve tedavisi icin tüm klinik calisma belgelerinin %100 seffaf olmasi.
    10. Ilac veya Immünolojik enfeksiyon profilaksisi veya asi testi ile ilgili klinik calismalarda Etik komisyonlarinin protokol ve belgelerindeki dosyalar tamamen seffaf olmasi ve incelenmesi.

    Kaynak:https://www.wodarg.com/impfen/

    Edit: Kendim Almancadan cevirdim.


    Genetige bagli hastaliklarin Tedavisi icin gelistirilen ve Gen Terapisi adi verilen Zolgensma nasil calisir:

    Bu bircok Yasal engellere tabi bir durumdur. Bu örnegin Spinal Müsküler Atrofisi (SMA) gibi dogustan olan hastaliklarin tedavisi icin uygulanir. Zolgensma adi verilen ilac Dünyanin en pahali ilacidir ve tutari 1.9 Milyon € dur. Bu hastalik, motor sinir hücre kaybi ve kas erimesine sebep olur ve siddetli durumlarda bebek en fazla 2 yil yasar.

    Bu hastaliga karsi gelistirilen tek ilac Zolgensma adi verilen Gen Terapisi ilacidir. Hücre icine Vektor adli Virüs enjekte edilerek, Terapi hatanin oldugu yerde etki eder. Bu Virüs birkereligine Infuzyon ile damardan verilir. Uzmanlar Terapiyle hastaligin tamamiyla iyilesmesini umut ediyorlar. Bu Terapi Metodu SMA Hastaliginin derecesine göre dünyanin degisik ülkelerde yapilmasina izin verilmistir. Bu Metod en cok erken yaslarda uygulandiginda daha etkili olur, yani ilk semptomlarin ciktigi dönemde.

    Genetik Hastaliga bagli, eksik veya hatali Gen, dogru calisan bir kopyasiyla degistirilir.

    Hatali Gen Kalitimi (Virüs Kalitimi) cikarilip, Modifiye edilmis Vektor adi verilen Virus-Vektor hücre cekirdegine verilir. Yeni Gen bilgileri böylelikle DNA Ipligindeki yerini alir.

    Aşı adı altında insanların Genetigi degistirilmek isteniyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 22 Haziran 2020; 9:14:21 >







  • Burda korona yalan, öyle birşey yok, bunlar oyun diyen arkadaşlar. Oradan burdan komplo teorisi yazmayın. Yiyorsa bir tarafınız gidin Coronalı biri suratınıza öksürtün. O zaman gelin burda samimiyetinize inanalım. Madem yok yalan o zaman hiçbir şey olmaz size

    21.YY da her boktan komplo teorisi üreten müthiş bir sazan kitlesi türedi
    _turbo_ kullanıcısına yanıt
    _turbo_ demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

    Orijinalden alıntı: _turbo_

    Su linkteki makaleyi cevirerek okursan kim oldugunu daha guzel anlarsinhttps://www.wodarg.com/vorstellung/kurzvita-ausführlicher-werdegang/

    Kisaca ozetlersem Solunum yollari, ic hastaliklar, enfeksiyon ve akciger uzmani Dr Wodarg ayni zamanda eski Almanya Milletvekilidir. Kendisi ayni zamanda domuz gribi pandemisine son veren uzmandir.
    30 yıldır doktorluk yapmamış, bir tane bile bilimsel çalışması olmayan bir siyasetçiyi mi dikkate almamız gerekiyor? Adamın hayatı yalan dolanla geçmiş. "Domuz gribi pandemisine son vermek" gibi bir durumu da bulunmuyor kendisinin. Orasını kim uydurdu bilmiyorum artık.
    _turbo_ kullanıcısına yanıt
    _turbo_ demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

    Orijinalden alıntı: _turbo_

    Arkadaslar burdaki makalenin amaci konusulmayan ve gizlenen bazi seyleri gun yuzune cikarmaktir. Ister katilir ister katilmazsiniz ortada bilimsel bir makale var. Neresine katilmadiginizi bilimsel olarak aciklarsaniz bizde yararlaniriz, ama sadece ustun koru sarlatan vs. derseniz kendiniz komik duruma dusersiniz. Sonucta kendi emeklerimle zaman harcayip cevirdigim bir calisma, yazari ben degilim.
    Bilimsel makaleler alanında uzman bilim insanları tarafından değerlendirildikten sonra bilimsel dergilerde yayınlanır. İnternette yayınlanan her yazı bilimsel makale değildir. Eğerki söz konusu kişi kendisine çok güveniyorsa göndersin bir hakemli dergiye biz de ona göre değerlendirelim. Bilimsel olarak altı doldurulabilecek hiçbir iddia yok ki neresine katılıp neresine katılmadığımızı söyleyebilelim.
    Arkadaslar burdaki makalenin amaci konusulmayan ve gizlenen bazi seyleri gun yuzune cikarmaktir. Ister katilir ister katilmazsiniz ortada bilimsel bir makale var. Neresine katilmadiginizi bilimsel olarak aciklarsaniz bizde yararlaniriz, ama sadece ustun koru sarlatan vs. derseniz kendiniz komik duruma dusersiniz. Sonucta kendi emeklerimle zaman harcayip cevirdigim bir calisma, yazari ben degilim.
    Su linkteki makaleyi cevirerek okursan kim oldugunu daha guzel anlarsinhttps://www.wodarg.com/vorstellung/kurzvita-ausführlicher-werdegang/

    Kisaca ozetlersem Solunum yollari, ic hastaliklar, enfeksiyon ve akciger uzmani Dr Wodarg ayni zamanda eski Almanya Milletvekilidir. Kendisi ayni zamanda domuz gribi pandemisine son veren uzmandir.
    _turbo_ kullanıcısına yanıt
    _turbo_ demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

    Orijinalden alıntı: _turbo_

    Dediklerini iletirim kendine, senden tez zamanda özür diler Birkac yillik DH uyesi iki kelamla Yillarin Doktorunu bitirdi
    İletebilirsiniz, sorun değil. Şarlatana şarlatan demeyi bilmek lazım.
  • Ok Karen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksxx20 -- 16 Haziran 2020; 16:14:52 >
  • Bu zırvalıklara inananların toplum içinde yaşaması bile risktir.
  • Almanca'dan mı çevrilmiş acaba bu makale? Fazla uzun tutulmuş, teknik bir yazı olmuş.
    Özetle aşı çıkarsa siz yaptirmayacaksiniz sanırım.
  • İrfan Galip Bey kullanıcısına yanıt
    Yillarin Uzmanini iki kelamla çöp ettin, alkislar. Kendisine iletirim toplum icinde yasamaz
  • böyle insanları görünce okuduğum okula lanet edesim geliyor
  • ksph K kullanıcısına yanıt
    Solunum yollari enfeksiyonu ve Ic hastaliklari uzmani Dr. Wolfgang Wodargin yazisini Almancadan turkceye tercume ettim. Yaziyi mumkun oldugunca birebir tercume etmeye calistim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _turbo_

    Yillarin Uzmanini iki kelamla çöp ettin, alkislar. Kendisine iletirim toplum icinde yasamaz
    Kimmiş "yılların uzmanı"?
  • İrfan Galip Bey kullanıcısına yanıt
    Su linkteki makaleyi cevirerek okursan kim oldugunu daha guzel anlarsinhttps://www.wodarg.com/vorstellung/kurzvita-ausführlicher-werdegang/

    Kisaca ozetlersem Solunum yollari, ic hastaliklar, enfeksiyon ve akciger uzmani Dr Wodarg ayni zamanda eski Almanya Milletvekilidir. Kendisi ayni zamanda domuz gribi pandemisine son veren uzmandir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 16 Haziran 2020; 17:54:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _turbo_

    Su linkteki makaleyi cevirerek okursan kim oldugunu daha guzel anlarsinhttps://www.wodarg.com/vorstellung/kurzvita-ausführlicher-werdegang/

    Kisaca ozetlersem Solunum yollari, ic hastaliklar, enfeksiyon ve akciger uzmani Dr Wodarg ayni zamanda eski Almanya Milletvekilidir. Kendisi ayni zamanda domuz gribi pandemisine son veren uzmandir.
    30 yıldır doktorluk yapmamış, bir tane bile bilimsel çalışması olmayan bir siyasetçiyi mi dikkate almamız gerekiyor? Adamın hayatı yalan dolanla geçmiş. "Domuz gribi pandemisine son vermek" gibi bir durumu da bulunmuyor kendisinin. Orasını kim uydurdu bilmiyorum artık.




  • İrfan Galip Bey kullanıcısına yanıt
    Dediklerini iletirim kendine, senden tez zamanda özür diler Birkac yillik DH uyesi iki kelamla Yillarin Doktorunu bitirdi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _turbo_

    Dediklerini iletirim kendine, senden tez zamanda özür diler Birkac yillik DH uyesi iki kelamla Yillarin Doktorunu bitirdi
    İletebilirsiniz, sorun değil. Şarlatana şarlatan demeyi bilmek lazım.
  • İrfan Galip Bey kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar burdaki makalenin amaci konusulmayan ve gizlenen bazi seyleri gun yuzune cikarmaktir. Ister katilir ister katilmazsiniz ortada bilimsel bir makale var. Neresine katilmadiginizi bilimsel olarak aciklarsaniz bizde yararlaniriz, ama sadece ustun koru sarlatan vs. derseniz kendiniz komik duruma dusersiniz. Sonucta kendi emeklerimle zaman harcayip cevirdigim bir calisma, yazari ben degilim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _turbo_

    Arkadaslar burdaki makalenin amaci konusulmayan ve gizlenen bazi seyleri gun yuzune cikarmaktir. Ister katilir ister katilmazsiniz ortada bilimsel bir makale var. Neresine katilmadiginizi bilimsel olarak aciklarsaniz bizde yararlaniriz, ama sadece ustun koru sarlatan vs. derseniz kendiniz komik duruma dusersiniz. Sonucta kendi emeklerimle zaman harcayip cevirdigim bir calisma, yazari ben degilim.
    Bilimsel makaleler alanında uzman bilim insanları tarafından değerlendirildikten sonra bilimsel dergilerde yayınlanır. İnternette yayınlanan her yazı bilimsel makale değildir. Eğerki söz konusu kişi kendisine çok güveniyorsa göndersin bir hakemli dergiye biz de ona göre değerlendirelim. Bilimsel olarak altı doldurulabilecek hiçbir iddia yok ki neresine katılıp neresine katılmadığımızı söyleyebilelim.




  • https://twitter.com/hikmetimm/status/1244722853301420033?s=20

    flooddaki bütün videoları izleyin, koronavirüsün nasıl bir balon olduğunu anlayın, balon da patlamak üzere zaten. Taa martta demiştim medya abartması diye de bana bir sövmedikleri kalmıştı.

    Kral çıplak.
  • bu Alman şarlatanlar da her komplo teorisinin altindan cikiyor
  • İrfan Galip Bey kullanıcısına yanıt
    Hucreler ve virusler hakkinda yazdiklarindan hangisi bilime ters? Bu adam halihazirda Universitelerde ogrencilere ders veriyor, sence boyle birine Universite neden is versin? Hepsini gectim hem saglik alanindan hemde Politika yonunden tecrubesi olan biri. Zamaninda domuz gribi uzerinde oynanan oyunlari desifre etmis ve Merkelin satin aldigi 82 milyon domuz gribi asisinin çöpe gitmesini saglamistir. Istersen Arte kanalinin yayinladigi ve belgesel odulu alan o almanca videoyuda eklerim.
  • Burda korona yalan, öyle birşey yok, bunlar oyun diyen arkadaşlar. Oradan burdan komplo teorisi yazmayın. Yiyorsa bir tarafınız gidin Coronalı biri suratınıza öksürtün. O zaman gelin burda samimiyetinize inanalım. Madem yok yalan o zaman hiçbir şey olmaz size

    21.YY da her boktan komplo teorisi üreten müthiş bir sazan kitlesi türedi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 16 Haziran 2020; 18:36:1 >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanım.haber123 -- 7 Temmuz 2020; 16:47:47 >
  • Virüs (ve bakteri) insan DNA'sı tarafından sentezleniyor. İnsan DNA'sındaki 6 milyar kod tabanının 5 milyarı virüs kod bilgisi taşıyor. Bu belgeli.

    100% hijyen ortamda yaşadığı halde vücudunda her türden virüs tespit edilen insanlar var. Bu belgeli. DNA'nın virüs ürettiğini doğruluyor.

    Vücut, besinleri sindirmek için bakteri üretir. Vücudumuszda eskiyen dokuları vücuttan atılabilir hale getirmek için de DNA'mız bakteri üretir. dokuların kendini yenileme sürecinin doğal bir parçasıdır, bakteri. Kötü beslenme, pis atmosfer ve hareketsiz "sedentery" yaşam sonucu olarak dokularımız sadece bakteri ile çözülerek vücuttan atılamaz, o durumlarda DNA'mız virüs üretmeye başlar. DNA'mız 200.000'in üzerinde virüs üretebilir. Grip ve Corona, bu 200.000 virüsten sadece ikisidir.

    Ancak virüsün bir de pazarlama yönü vardır. Temizlik ve Sağlık sektörü için mükemmel bir pazarlama yardımcısıdır. Virüsten uzak kalmak için binbir çeşit temizlik maddesi, ilaç, tedavi ve aşılar. Corona durumunda, virüsün bu yönünündünyayı yöneten para baronları ve onlara bağlı medya ve hükümetler tarafından da kullanıldığını gördük. Bir nükleit, bir sindirim sistemi dahi olmayan, cansız bir molekül olan bir virüs bu :)




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.