Şimdi Ara

Ashe Rework (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok op olmus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ashe'in şuanki pasifi çok iyi aslında ama kullanmayı bilmiyor çoğu kişi, kasıldığında pasif fullenince çok güzel kritik damageler verilebiliyor.
    ben şuanki pasifinin kullanışsız olduğunu düşünmüyorum, bu heronun tek sorunu kaçışı yok. lanede yakalandığı zaman çok kill veriyor.
    şu güncellemeden sonra çok daha fena vuruşlar yapacak ama kaçma mekanizması yine yok. lanede sürekli safe kalmaya devam edecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aldo Simoncini

ashe'in şuanki pasifi çok iyi aslında ama kullanmayı bilmiyor çoğu kişi, kasıldığında pasif fullenince çok güzel kritik damageler verilebiliyor.
    ben şuanki pasifinin kullanışsız olduğunu düşünmüyorum, bu heronun tek sorunu kaçışı yok. lanede yakalandığı zaman çok kill veriyor.
    şu güncellemeden sonra çok daha fena vuruşlar yapacak ama kaçma mekanizması yine yok. lanede sürekli safe kalmaya devam edecek.

Orda bi hatan var, pasif sadece kritik şans biriktiriyor, cait gibi pasif üstüne normal kritik gelmiyor ki 1.5 k vurasın, ayrıca bir adc'ye saldırma diyen bir pasif, tamamen useless yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donmuş bayloz +runaan = [naughty.gif] :D

• Artık metada kısa ve net... 2 yıldan sonra metaya dönüş yapacak.

• sonunda ashe oynanabilir bir şampiyon oldu eskiden sadece rakipten çok önde olursan iş yapabiliyordun
  • Op.
  • Çok tatlı olmuş Q'ya bayıldım.
  • Global E op
  • TriLi T kullanıcısına yanıt
    Metayı sen mi belirliyon kardeş.Hala 0 mobilite var kolay kolay alınmaz LCS gibi şampiyonalarda.Bizim serverda fazlasıyla görürüz o ayrı tabii.
  • Belesten slow nedir? Kogmaw jinx varus nasil kacacak? Q tam tank eriten olmus bu arada. Gelsin deneyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: FakülteninReyizi

Metayı sen mi belirliyon kardeş.Hala 0 mobilite var kolay kolay alınmaz LCS gibi şampiyonalarda.Bizim serverda fazlasıyla görürüz o ayrı tabii.

Ben belirlemiyorum eğer oyuncular arasında sıkça tercih edilmeye başlanırsa metada demektir. Lcs'den falan bahsetmiyorum ben. Meta olması için illa turnuvada picklenmesi gerekmez.

• q ile beraber ölüm makinesine dönüşmüş . aslında iyi olmuş sezon 3 ten bu yana ashe göremiyorduk
  • tr riot hala haberini yapamadı. :(
  • O q için oynanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sypex

O q için oynanır

aynen. çok merak ediyorum. acaba ne zaman oynayabilcez?
  • Q ya bak

• e skili global mı mavi ziynet gibi hatta daha uzun menzıl güzelmiş ashe bence tercih edilebilir artık ani hasarda eklenmiş kaçma yeteneği olmasa bile rakibi yavaslatıyo stunlıyor yanına mobility katabilecek bir lulu janna threshle iyi gider bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: FakülteninReyizi

kog'maw'da da mobility yok ama ya ban atılıyor ya da seçiliyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.