arkadaşlar Ashampoo Movie Shrink & Burn 2 yazılımı film
inanan anlamadım görüntü aktarma işleme ile ilgili sanırım ben bu konuları başlangıç ve yazılım aşamasına kadar detaylı anlattım istersen burdada kopyala yapıştır yapayım...
donanım haber ekibinden rica etsem bu konuyu silebilirlermi yanlışlıkla yazımı bitirmeden ok lemişimde özür.
sevgigili kardeş baranel sevinirim yardımına..............
2. bi konu açmana gerek yoktu sizin elinizdeki 700 mb olan film avi olamaz avi 1 saati 12 gb ye tekebül eder ayrıca sözünü ettiginiz yazılım haricinde bi sürü yazılım ki sizin bahsettiginiz siz render olarak biliyorsunuz ama convertleme işlemi vcd formatına dönüştürmeyi yapmak istiyorsunuz bunu daha biçok yazılımla yapabilirsiniz convert i tıklayın formatı yani vcd yada dvx neyse seçip convertleyin ama elinizdeki görüntü vcd ise nerodan bile bir vcd yazdırabilirsiniz convert e gerek yok tüm vcd playerler okur...
baranel usta galiba kendimi anlatamadım.
torrentden divx olarak indirdiğim film benim harddiskimde avi formatında gözüküyo,ben bunu cd'ye yazdırmak istiyorum çünki vcd playerde izlemek istiyorum, bunu en basitce hangi yazılımla yapabilirim ?????
dvx formatından vcd kolay total video converter benzeri yazılımlar işini görür yada DivXCreate yada cool_video