Bildirim
Asgari ücrete 12 saat işçi çalıştırma suç değil mi?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Muasır medeniyetler seviyesine ulaştığında, suç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 7 Eylül 2017; 12:31:35 > -
13 saat çalışsın o da
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kayseri forumda ust katlardaki restoranin biri bile sigortasiz calistiriyor 1200 lira maas . Forum diyorum bak.
Hırsızlık yapıyor işte allah ondan mislini çıkarır umarım -
Ben diyorum inanmıyodu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haftalık 40 ya da 45 saatti sanırım.
Bugün iş görüşmesine gittim ürün geliştirme mühendisi pozisyonu için. Haftaiçi 8-7, cumartesi 8-2 çalışıyoruz dediler. Bu saatlerin üstüne esnek çalışma saatlerine uygun musunuz, yeni firmayız çok çalışmamız gerek gibi şeyler söylediler. Gülerek uzaklaştım. Millet damızlık koyun arıyor herhalde. -
quote:
Orijinalden alıntı: Son of Hades
Bugün iş görüşmesine gittim ürün geliştirme mühendisi pozisyonu için. Haftaiçi 8-7, cumartesi 8-2 çalışıyoruz dediler. Bu saatlerin üstüne esnek çalışma saatlerine uygun musunuz, yeni firmayız çok çalışmamız gerek gibi şeyler söylediler. Gülerek uzaklaştım. Millet damızlık koyun arıyor herhalde.
İnsanlar sustukça herşey örtbas ediliyor işte doğru düzgün kanunda yok -
Bununla ilgili kanunlar mevcut aslında ama uygulayan kim aliminyum.
41. 42. ve 43. madde oku istersen. 43 sizi çok ilgilendirmiyor olabilir ama olsun yine de okuyun
http://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.4857.pdf -
Günümüzde çoğu iş yeri bu şekilde işçi çalıştırıyor bunun çözümü var aslında.. sendikal haklar.. çalışanlar toplu iş bırakma, grev v.s.
quote:
Orijinalden alıntı: Manwe Sulimo
Bununla ilgili kanunlar mevcut aslında ama uygulayan kim aliminyum.
41. 42. ve 43. madde oku istersen. 43 sizi çok ilgilendirmiyor olabilir ama olsun yine de okuyun
http://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.4857.pdf
Kanun var ama cezası 200 Tl o yüzden çoğu yer uymuyor işyeri kapatma cezası versen kimse bu şekilde yapamaz ama bu kuralları koyan kişilerde insanların hakkını çalıp gasp ediyor umarım insanların vebali bu dünyada veya öteki dünyada çıkar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-67D7F6EFB -- 7 Eylül 2017; 17:45:41 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X