amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok dünya ne yapıyorsa aynısını yaparsın böyle saçma fikirlere hiç gerek yok zaten kendinle çelişiyorsun memurla işçi arasındaki uçurumu açarsan 3 tarafada geçinme şansı veremezsin bunu anlayabilmek için ilk önce ülkedeki memur sayısını dikkate alacaksın öyle akp nin ilk geldiği yıllardaki memur sayısı yok 6 milyon memur var ve artık büyük oyuncu memur piyasaki herşeyin fiyatı tepedeki %10 ve memur maaşına göre belirleniyor buğün memura 100 bin maaş verseler yarın herşeyin fiyatı tekrardan değişecek ben avrupadaki dengeyi istiyorum başka bir şey değil sen ise insanlara tepeden bakıyorsun aşağılıyorsun aramızdaki fark bu asgari ücretli değilim memur kadarda maaş almıyorum mutlu oldunmu al sana eziklemen için malzeme verdim seversin sen tepeden bakmayı tarzın bu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnyttt -- 25 Ağustos 2025; 22:59:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Asgari ücret ne kadar olmalı (2. sayfa)

-
-
memur emekli kısmı ab ,abd de ileri refah seviyede yaşamaz gençliğinde mal mülk yapmayan sürünür 1000-1500 euro emekli maaşıyla.
hayat böyle alışın ya başarılı olucan yada loser.
zenginlikte nezih hayatta güzünüz varsa daha atılımcı ve fırlama olucaksınız iş hayatında.
asgari ücret önemli değil önemli olan kiralar giderler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Ağustos 2025; 23:9:10 > -
Sen kendi kendini ezikliyorsun, demek ki kendini ezik hissediyorsun. Bugün 1 çocuğu adam akıllı eğitim aldırayım dersen sadece özel okul ücreti 500-750 civarı, daha bunun sağı solu vs.. var. Kenara birikim yapman lazım ki ilerde evi arabayı alırken peşinat olsun.. Kötü günler için kalsın. Tüm bunlar orta gelir kuşağı, eğitimli ve kariyer peşinde koşan bireyler için çok mu? Belli ki sen kendine çok görüyorsun ki herkesi asgari ücret seviyesinde görmek istiyorsun. O zaman sana o seviyede mutluluklar dilerim.
Asgari ücretli için yazdığımı okumamışsın bile, dön bir daha bak yazdığıma.
-
cem çok fazla uçuyorsun benim çocugumda özel okula gidiyor senelik verdiğim 150 bin+ 50 kırtasiye
hemen eziklemeden söyleyeyim yaşadığım yerde özel okullar aşağı yukarı bu seviyede
eşiminde geliri var kapımın önünde 2 arabam var evimde var sadece araçları satsam 1 ev daha alırım
öyle memur maaşı az geçinemiyorum falan bunlar boş laf akp yi her konuda eleştiririm ama memura güzel bakıyor özelle arayı çok açtı
öyle herğün gidelim kafade kahve içelim diyen bir aile değiliz ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X