Şimdi Ara

asgari ücret altına çalışan türkler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abi bunları son günlerde çok duymaya başladım

adama kaç maaş alıyon, asgari ücret demesini bekliyorum üzülmek için , adam 2600 falan diyor. baya baya 2600 diyor. video tarihine bakıyorum heralde 2 yıllık video falan diye, altta 12 ağustos 2021 yazıyor.

bu bile normalleştirilmiş gibi şaka gibi lan

gerçek mi bunlar ??? bir veren nası asgari ücret altına adam çalıştırabiliyor? büyük cezası yokmu bunun?

• bir çok işçi , işsiz kalmamak için çalışıyor.

• kimse asgari ücrete çalışmıyor, yol yemek prim mesai ikramiye vs 4000 den aşağı alan adam yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D62C81441

kimse asgari ücrete çalışmıyor, yol yemek prim mesai ikramiye vs 4000 den aşağı alan adam yok

adam videoda 2600 diyordu

bi yanım size katılıyor ama bu yorumları inanan çok gördüm baya asgari altı rakam söylüyor adamlar şaka gibi

forumda bile görmüştüm öyle 2 kişi

• quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

adam videoda 2600 diyordu

bi yanım size katılıyor ama bu yorumları inanan çok gördüm baya asgari altı rakam söylüyor adamlar şaka gibi

forumda bile görmüştüm öyle 2 kişi

Alıntıları Göster

hocam bizim ülkede herkes boyunu fazla maaşını az söylüyor. Ben kendimi bildim bileli esnaflar para yok diye ağlıyor ama passata binmektende geri kalmıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D62C81441

hocam bizim ülkede herkes boyunu fazla maaşını az söylüyor. Ben kendimi bildim bileli esnaflar para yok diye ağlıyor ama passata binmektende geri kalmıyorlar.

Alıntıları Göster

valla haklısın hocam bu tesbihe katılmamak elde değil.

bide herkes işini çok ağır gösterir bunun konusunu açmıştım.

eczacıya bile gitsen "uff çok müşteri geliyo vallaha yorgunluktan öldüm adamlarla uğraşılmıyo " falan dicek o derece

kime sorsan en zor işi o yapıyo en az parayı o alıyo emeğinin karşını alamıyo falan

ikna oldum hocam

birde rebulun görüşünü almak isterim bu konuda

@Kanatlandırmayan_Redbull

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.