abi bunları son günlerde çok duymaya başladım adama kaç maaş alıyon, asgari ücret demesini bekliyorum üzülmek için , adam 2600 falan diyor. baya baya 2600 diyor. video tarihine bakıyorum heralde 2 yıllık video falan diye, altta 12 ağustos 2021 yazıyor. bu bile normalleştirilmiş gibi şaka gibi lan gerçek mi bunlar ??? bir iş veren nası asgari ücret altına adam çalıştırabiliyor? büyük cezası yokmu bunun? |
asgari ücret altına çalışan türkler

-
-
bir çok işçi , işsiz kalmamak için çalışıyor.
-
kimse asgari ücrete çalışmıyor, yol yemek prim mesai ikramiye vs 4000 den aşağı alan adam yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D62C81441kimse asgari ücrete çalışmıyor, yol yemek prim mesai ikramiye vs 4000 den aşağı alan adam yok
adam videoda 2600 diyordu
bi yanım size katılıyor ama bu yorumları inanan çok gördüm baya asgari altı rakam söylüyor adamlar şaka gibi
forumda bile görmüştüm öyle 2 kişi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zurnalogadam videoda 2600 diyordu
bi yanım size katılıyor ama bu yorumları inanan çok gördüm baya asgari altı rakam söylüyor adamlar şaka gibi
forumda bile görmüştüm öyle 2 kişi
Alıntıları Gösterhocam bizim ülkede herkes boyunu fazla maaşını az söylüyor. Ben kendimi bildim bileli esnaflar para yok diye ağlıyor ama passata binmektende geri kalmıyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D62C81441hocam bizim ülkede herkes boyunu fazla maaşını az söylüyor. Ben kendimi bildim bileli esnaflar para yok diye ağlıyor ama passata binmektende geri kalmıyorlar.
Alıntıları Göstervalla haklısın hocam bu tesbihe katılmamak elde değil.
bide herkes işini çok ağır gösterir bunun konusunu açmıştım.
eczacıya bile gitsen "uff çok müşteri geliyo vallaha yorgunluktan öldüm adamlarla uğraşılmıyo " falan dicek o derece
kime sorsan en zor işi o yapıyo en az parayı o alıyo emeğinin karşını alamıyo falan
ikna oldum hocam
birde rebulun görüşünü almak isterim bu konuda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X