Şimdi Ara

ASG airsoft hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben bilmiyorumda size sorayım dedim. Asg nasıl markadır? kanas almayı düşünüyorum da. bu linktekiler nasıldır arkadaşlar?

http://www.avfoni.com/urun/asg-dragunov-svd-sniper-airsoft-tufek

http://www.astrasilah.com/svd-dragunov-keskin-nisanci-tufegi-airsoft?search=airsoft

• gercegi oyuncak gibi durur plastigi oyledir
    ayrıca gri boncuk atar a4 kagıdını anca deler.dukkanda vardı kullandık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airsoft oyuncağı diye satılıp 15 metre mesafeye atan oyuncaklardan almayın sakın. Alacaksanız, facebook da satış gurupları var, İstanbulda satan bir kaç dükkan izmirde satan bir dükkan var.

Sırf metal olanları, ABS plastik olanları vs var. 6 mm plastik boncuğu 45-50 metrelere kadar atar. Upgrade edilmiş sniper tüfekleri de +15/20 metre kadar ileri atar.

2 senedir Airsoft hobisiyle uğraşıp ayda 2 sefer İstanbulda ki organizasyonlarda oyun oynuyorum.
  • ASG PISMANLIKTIR. G&G al geç

Not: forumda dansedenkirpi nickli arkadas asg kanas sahibi ona borde sor istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyon94 -- 14 Aralık 2015; 4:05:24 >
  • Başlangıç seviyesi için asg svd s güzel bir modeldir . Fakat dış kasa kalitesiz bakalittir el kundağı bile kırılabilir ki 6 ay boyunca 1 ay oyuna gittim . Fabrika ayarlarında 0.20 bb ile 448 fps vermekte olup yaklaşık olarak 45-50 metreye stabil atışlar yapılabilmektedir. Asg svd yerine king arms ı tercih edebilirsiniz. Ayrıca asg svd s modeli ares tarafından üretilmektedir . Asg lmt defender m 4 asgnin en iyi m 4 udur . 700 liraya yurt içinde bulabilirsiniz . Gg nin 700-800 e satılan modelini almaktansa asg yi alın derin m 4 için .

Not: Polismarketim sitesi asgnin dağımtıcısıdır kendileri ile konuşabilirsinin çok güzel destek olurlar .

Not2: Özelden her türlü destek olabilirim lütfen bir sorunuz olursa bana ulaşın asg kullanmadan yorum yapanlara kulak asmamanızı rica ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dansedenkirpi -- 14 Aralık 2015; 17:08:50 >
  • 312 fps atıyo.ortalama bi silah.sniper vs tüfek gibi şeyler alıcağına glock g18 tavsiye ederim.bende şuan var ve gerçeğinin bire bir aynısı.hem silah tekli atıyo istersen otomatik yapıp uzi gibi kullanabiliyosun.sesi blowoff u falanda çok güzel.ayrıca airsoftlar modifiye edilebiliyo.şuanda bendeki glock 700 fps civarında atıyo.modifiyeyi kendiniz yapmak zorundasınız yaylar yiv set falan.ayrıca aklınızda bulunsun 5.5 mm çelik bilye atabiliyosunuz.ve hasarıda baya yüksek oluyo.kuş fare vs indirmişliğim vardır zamanında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Havalı mı- Airsoft mu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.