Şimdi Ara

Asfalt ağlatmak isteyenler... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar ben satıcıyla görüştüm meğer o arkada duran ve bizim radyo anteni sandığımız şeyin uydu bağlantısı varmış, arabanın kaportası kurşun geçirmez camlar kırılmazmış, ayrıca arabanın alarm sistemi manyak, dışına elektrik veriyormuş hırsız gelip dokundu mu ...... oluyormuş, en iyi özelliğide kendi yakıtını kendi üretiyormuş zaten benzinle çalışmıyormuş, 0 dan 100.000 km çıkmak için sadece çalıştırmak yeterliymiş, bu güne kadar testlerde ölçememişler o kadar küçük bir zaman dilimi yokmuş çünkü, arabada görünen ve far sandığınız o şeyler aslında far değilmiş çünkü camların bi özelliği varmış gece görüş sağlıyormuş far sandığımız o şeylerse duvarların arkasını görmeye yarayan cihazlarmış

ayrıca fiyatı 500 ytl değilmiş yanlış anlaşılmış, 500 Yeni tatyanus lirasıymış tatyanus ise uzayda bi gezengenmiş ve bir tatyanus lirası bir milyon amerikan dolarına eşitmiş

• quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

Ben de bir tane alıp adını s..... gitt koyacam.

quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

arkadaşlar ben satıcıyla görüştüm meğer o arkada duran ve bizim radyo anteni sandığımız şeyin uydu bağlantısı varmış, arabanın kaportası kurşun geçirmez camlar kırılmazmış, ayrıca arabanın alarm sistemi manyak, dışına elektrik veriyormuş hırsız gelip dokundu mu ...... oluyormuş, en iyi özelliğide kendi yakıtını kendi üretiyormuş zaten benzinle çalışmıyormuş, 0 dan 100.000 km çıkmak için sadece çalıştırmak yeterliymiş, bu güne kadar testlerde ölçememişler o kadar küçük bir zaman dilimi yokmuş çünkü, arabada görünen ve far sandığınız o şeyler aslında far değilmiş çünkü camların bi özelliği varmış gece görüş sağlıyormuş far sandığımız o şeylerse duvarların arkasını görmeye yarayan cihazlarmış

ayrıca fiyatı 500 ytl değilmiş yanlış anlaşılmış, 500 Yeni tatyanus lirasıymış tatyanus ise uzayda bi gezengenmiş ve bir tatyanus lirası bir milyon amerikan dolarına eşitmiş

• quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

arkadaşlar ben satıcıyla görüştüm meğer o arkada duran ve bizim radyo anteni sandığımız şeyin uydu bağlantısı varmış, arabanın kaportası kurşun geçirmez camlar kırılmazmış, ayrıca arabanın alarm sistemi manyak, dışına elektrik veriyormuş hırsız gelip dokundu mu ...... oluyormuş, en iyi özelliğide kendi yakıtını kendi üretiyormuş zaten benzinle çalışmıyormuş, 0 dan 100.000 km çıkmak için sadece çalıştırmak yeterliymiş, bu güne kadar testlerde ölçememişler o kadar küçük bir zaman dilimi yokmuş çünkü, arabada görünen ve far sandığınız o şeyler aslında far değilmiş çünkü camların bi özelliği varmış gece görüş sağlıyormuş far sandığımız o şeylerse duvarların arkasını görmeye yarayan cihazlarmış

Güsel yasmıssın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.