Şimdi Ara

Aselsan veya Tai'de calismak (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
151
Cevap
19
Favori
267.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam taide misiniz şuan güncel maaşlar çalışma şartları nasıl acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, TAI'de çalışan var mı şu an acaba? Bana iş teklifi yapılmak üzere ama IK'ya soramadığım sorular var. Sorularıma yanıt verebilecek arkadaşlar acaba DM atabilirler mi bana? Çok teşekkürler şimdiden

• Ne oldu hocam 11 yil sonra
  • @Harry_Kewell

walla bende merak ettim bu sektörde neler oluyor son durum ney,

Ayrıca anladığım kadarıyla savunma sanayiinde yılda 16 maaş veriliyor aynı durum TEI için geçerlimi acaba,

TEI hakkında bilgi sahibi olan varsa biraz paylaşırsa sevinirim.

• SonForum kullanıcısına yanıt

Evet TEI'de de 16 maaş var. Yeni mezun 12bin lira civarında başlıyor diye biliyorum.

• trkgncr kullanıcısına yanıt

Forumda 14-15 arası da denildi ama bilmiyorum.

Bu arada TAI ile TEI'nin farkı ne? Biri Eskişehir'de değil mi? TEI'de çalışan aday mühendis arkadaşım benden daha düşük alıyordu.

• TAI = TUSAŞ, TEI = TUSAŞ Engine Industry

Yani biri uçağın tamamıyla ilgileniyor, diğeri sadece motoruyla. TEI Eskişehir'de ama Ankara'da bir teknokentte de ofisi var diye biliyorum. Bu firmaların hep teknokentlerde de bir ofisi oluyor.

Aday mühendis de stajyer gibi bir şey aslında. Tam mühendis değilsin mezun olmadığın için. O yüzden aday mühendis maaşını değerlendirmemek lazım.

• trkgncr kullanıcısına yanıt

Evet hocam ama garip gelmişti bana aramızdaki fark.

3-4 ay önce TAI'ye birinci elden başvuru yapmıştım sistem mühendisi olarak fakat geri dönen olmamıştı, çok alanım olan bir pozisyon değildi galiba deneyimli birini arıyorlardı zira aciliyeti vardı belli ki. Belki bir mülakat tecrübem olur diye başvurmuştum, galiba bir daha başvurabilirim fakat TAI şehirden çok uzakta duruyor. Şu an remote olarak çalışabiliyorum ve yüksek lisans yapmayı düşünüyorum. Yine de bir daha MGP programına başvuracağım galiba. Şuanki çalıştığım yerden de memnunum fakat bir görüşmek isterim yine de, belki orada daha mutlu olurum, belki de pişman olurum.  

• Cemaat mensubu veya namaz tiryakisi olmak gerekiyormu aselsanda çalışmak için? meraktan soruyorum son gelişmeler malum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gerekmiyor. Dindar insanların olduğu kadar tam tersi insanlar da mevcut.

• İyi bari bunu duymak güzel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.