Şimdi Ara

ASELSAN MGEO ELEKTRİK-ELEKTRONİK STAJ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Elektrik-elektronik mühendisliği 3.sınıf öğrencisiyim. Ağustos ayında stajımı Aselsan mikroelektronik, güdüm ve elektro-optik sektör başkanlığında yapacağım. Daha önce bu bölümde staj yapmış kişiler beni bilgilendirebilir mi? Staj hakkında genel bilgi edinmek istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
    MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
    ------------------|Yiğit Ölür namı kalır.|-----------------
  • quote:

Orijinalden alıntı: Are you aga

Nasıl girdiğini sorabilirmiyim çünkü internette az biraz araştırma yaptım bu ve benzeri büyük şirketler stajerlerini bile torpille alıyorlar diyorlar

+1 bende merak ediyorum ayrıca hangi üni ve ortalama kaç

Daha Fazla Göster
  • quote:

Nasıl girdiğini sorabilirmiyim çünkü internette az biraz araştırma yaptım bu ve benzeri büyük şirketler stajerlerini bile torpille alıyorlar diyorlar

Arkadaşlarımdan aselsan roketsan staja gidenler var topilleri yoktu. 3.3+ üzeri ortalamaları vardı herhalde hepsinin.

Edit: Ortalamanız iyiyse gidiyorsunuz bu arada pek gözünüzde büyütmeyin. Torpil şimdilik görmedim pek. Bi aselsan olmasa da ben de başka bi savunma şirketinde buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 15 Temmuz 2021; 23:41:36 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
    MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
    ------------------|Yiğit Ölür namı kalır.|-----------------
  • quote:

Başvurular ne zaman yapılıyor hangi ünüversiteyi okuyordun

Yaz için Mart'ta oluyor başvurular. Bu sene vizyonergenç ve kariyer kapısı üzerinden alındı diye biliyorum. Hacettepedeyim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Torpilim yok, Havelsan Tai’den falan red yedim zaten :D Aselsan’dan kabul almasam stajla ilgili umudumu kesmiştim. Aselsan’da da torpil dönüyormuş galiba ama diğer şirketler gibi değil sanırım. Özellikle Tai’de torpilin çok döndüğünü duydum, herkesin red yemesinden belliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darthvader9992 -- 16 Temmuz 2021; 0:29:2 >

3.28, hacettepe ee de okuyorum.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.