Şimdi Ara

Aselsan Macunköy Tesisleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın sabah otobüsle İstanbul'dan gidip burayı bulmam lazım. Staj için evraklarımı vereceğim. Daha önce hiç Ankara'da bulunmadım. Acaba burayı nasıl bulabilirim? Ankaralı arkadaşlardan yardım bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zibidiyim -- 30 Mayıs 2007; 11:45:06 >

• Merhaba.

Aselsana gitmek çok kolay.Ankara'da Otobüs terminalinde indiniz çıkış ve Ankaray yazılarını takip ederek ve tüneli kullanarak Ankaray A.Ş.T.İ istasyonuna ulaşın orada ki bilet gişesinden tek binişlik kart alın (1,3 ytl sanırım) trene binip kızılay (son istasyon) da inin.

Trenden indiniz ordan hiç dışarı çıkmadan Bir üst katta ki metro ya biniyorsunuz metrodan da Macunköy istasyonunda inip Aselsan A.Ş ye yürüyerek gidebilirsiniz.

Hayırlı yolculuklar.
  • annem orada çalışıyordu. tam ona sordum yazıyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: prokizya

Merhaba.

Aselsana gitmek çok kolay.Ankara'da Otobüs terminalinde indiniz çıkış ve Ankaray yazılarını takip ederek ve tüneli kullanarak Ankaray A.Ş.T.İ istasyonuna ulaşın orada ki bilet gişesinden tek binişlik kart alın (1,3 ytl sanırım) trene binip kızılay (son istasyon) da inin.

Trenden indiniz ordan hiç dışarı çıkmadan Bir üst katta ki metro ya biniyorsunuz metrodan da Macunköy istasyonunda inip Aselsan A.Ş ye yürüyerek gidebilirsiniz.

Hayırlı yolculuklar.

Hocam çok teşekkür ederim. Ancak bu kadar açık anlatılabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: zibidiyim

quote:

Orjinalden alıntı: prokizya

Merhaba.

Hayırlı yolculuklar.

Hocam çok teşekkür ederim. Ancak bu kadar açık anlatılabilir

Rica ederim.Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

@Xenom farketmez amacımız tek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.