Şimdi Ara

Aseksüel Miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar,

    26 yaşında işinde gücünde ortalama seviyede bir geliri olan bir mühendisim. Konuya direk gireyim çok uzatmadan,

    Türk kadınlarından gittikçe soğumaya başladım. Ülkemizde özellikle şu son 5-6 yıldaki sosyal medyanın ele ayağa düşmesinden sonra kadınlarda aşırı bir özgüven ve ego sorunu başgösterdi.Fake bir kadın instagram profili açın tek bir resim koyun 1 saatte kaç erkek yürüyor bakın demek istediğimi anlayacaksınız. Her kadın istiyor ki sosyal ortamlarda ( cafe bar vs) erkek ayağıma gelsin benle tanışsın karşımda espriler şakalar maymunluklar yapsın beni elde etmek için çaba harcasın ben de onu yedek listemde ona göre bir sıraya koyayım müsait olduğumda değerlendiririm. Açıkcası kadınlar karşısında bu kadar şaklabanlıklar yapıp ele ayağa düşen tipleri ve kadınların bunlara yaptığı köpek muamelesini gördükçe ülkemizdeki kadınlardan cidden soğumaya başladım. Özellikle ülkemizdeki kadınların vasıfsızlığı ve herhangi bir sosyal konuda iki kelime dahi edemeyişleri buna eklenince midemi bulandırıyorlar. Şuana kadar 1 sevgilim oldu o da 2 yıl kadar sürdü. Bana o açıldı ilk o açıdan farklı geldi ve uzun bi beraberliğimiz oldu pişman değilim. Muhtemelen çoğu kadının yapmadığı ilk adımı atma ve devamını getirme olayını o yaptığı için bana farklı geldi. Ama şuanki ortamı gördükçe ilişki yaşamaktan iyice soğumaya başladım. İnternetten yabancı ülkeden insanlarla tanışıyorum whatsapptan yıllardır konuştugum birkaç kişi var onlarla muhabbet gayet yapıcı ve gayet kültürlüler. Bir de ülkemizdekilere bakıyorum hiçbir vasfı hobisi vs olmayan, sabahtan akşama kadar dizi izleyip instagramda kendine yürüyen onlarca abazayla egolarını kabartıp kendini nimet sanan kadınlara, arada dağlar var. Bu ülkede sanırım aseksüel olmak benim için tek şans.

    Özet: Tipim de var param pulum da kariyerim de eğitimim de fakat ülkedeki kadınların kabarmış egolarını daha fazla kabartmamak için sanırım kendiliğimden aseksüel oldum.







  • Aseksüel olabilmen için diğer cinsel yönelimlerin her birine bakman gerekmez mi ? Kadından hoşlanmıyosundur da koyun keçi seviyosundur nereden biliyorsun
  • GelÇukuçuku kullanıcısına yanıt
    Hoşlanmama değil hocam cinsel olarak çekici buluyorum ilgim de var ama elde etmek için zerre caba harcayasım gelmiyor bu saçma sapan ego ve tanışmak için uygulanması gereken saçma prosedürlerden dolayı.
  • Bunun aseksüellikle alakası yok. Zamsalak değilsin sadece. Tebrikler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir an konuyu benmi açtım diye kontrol ettim aynı durumları bende yaşıyorum benimde iki yıllık ilişkim oldu ilk o yürüdü sonra ayrıldık ondan sonra kız arkadaşlarım oldu ama sevgili olmadı arkadaşlıklar sevgili öncesi dönem ama devamını getirmedim cidden bu egosu yüksek varlıklar çekilmiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bi özet geçebilir misin?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • her konu açan türk kızları kültürsüz diyor da, erkekler olarak kültürden yıkılıyoruz sanırım ? nerede bu kültür taşkınlığı bi bize denk gelmiyor herhalde
  • aseksuellik kusu kalkmayan iktidarsizlarin erektil disfonkisyonlarina uydurdugu kiliftir. kesin bilgi yayabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhendis oldugunu eklemen arkadaslarimizin bu sorunu cozebilmesi icin cok yararli olacaktir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ay Adam kullanıcısına yanıt
    Ben aseksüel tanımına girmiyorum o halde kuşta problem yok neyse ki .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Schwarmer

    Ben aseksüel tanımına girmiyorum o halde kuşta problem yok neyse ki .
    yok hocam sen türk kezbanlardan bıkmışsın sadece
  • Türk kızları midemi bulandırıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heh bendeki durum aynen bu işte. Demek ki yalnız değilmişim sevindim.
  • 1 paragraf yazdım sildim. Ama haklısın iyi geceler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rajeesh

    her konu açan türk kızları kültürsüz diyor da, erkekler olarak kültürden yıkılıyoruz sanırım ? nerede bu kültür taşkınlığı bi bize denk gelmiyor herhalde
    Yıkılmıyoruz ama birşeyler geliyor elimizden en azından.Dikkat edersen kızların çoğu 2018 yılında bilgisayarda hiçbir şekilde hiçbir programı kullanamıyor.Mesleki programlardan tutun photoshop vs programlara kadar.Teknoloji alanında kötüler.El becerileri yok çoğu yemek yapmayı bilmiyor.Wattpad okuyup edebiyatla ilgileniyorum diyorlar.Birtek k-pop dinleyip müzik kültürüm var sanıyorlar.Çoğu enstrüman çalmaz.Ve okullarda iyi fakülteler hariç diğerlerinde çoğu kızın dersleri iyi değil.Genelde not için veya ders anlattırmak için erkeklere yaklaşıyorlar dişiliğini kullanarak.
    Mesela çoğunun sinema kültürü yok.Çoğu tarih bilmez vs.Erkekler de de bu oran yüksek ama kızlarınki kadar değil.Hiç değilse erkek sürekli çalışmak ve ortamlara girmek durumunda kaldığı için az çok bir konuda tecrübeli oluyor.Kızlar ise evde oturup aşk dizileri izleyip sevgilisiyle selfie atıp durmaktan başka birşey bilmiyor genelde.


    Kızların %85-90 ının kültürsüz ve cahil olduğunu gözlemlemek için insan sarrafı olmaya gerek yok.Şimdi diyeceksiniz ki senin çevren öyle.Belki de doğrudur,eşek kadar adamım şimdiye kadar hayatımda birkaç tane kültürlü kızla tanıştım onlar da yabancıydı zaten.Herhangi bir konuda bilgili olan hiçbir kız görmedim bu ülkede.(1 kere mağaza çalışanı teknoloji hakkında acayip bilgiliydi o vardı sanırım)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63340B9F6 -- 9 Kasım 2018; 22:38:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bilgisayar kullanamıyor çok kültürsüz hahahah

    formun kültür anlayışı 2 el lol atmaktan öteye gitmemiş yine
  • Nude atsın da bi kültür hallolur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal statüye bağlı birazda, takıldığın ortamlar arkadaşlıklar kalbur üstü olursa daha isabetli hoşgörülü insanlarla tanışırsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schwarmer S kullanıcısına yanıt
    İğrençler ya hem tip hemde huy olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OrQuN kullanıcısına yanıt
    Dostum calistigim ortamda takildigim kisiler genelde uni mezunu veya yuksek lisans mezunu, cogu iyi okullardan mezun kizlar ama dedigim gibi boslar yani. Telefonu elinden alsan elini ayagini nereye koyacagani bilemeyip ziril ziril bebek gibi aglayabilecek tipler. Gecen asansorde bi kizngrubu kendi arasinda konusuyodu bu akilli telefon olmadan biz nasil yasiyormusuz ya falan diye.



    Ve inanin yabancilarda boyle bi rezillik yok. En geri dedigimiz ruslarda bile bakin instagramda melek gibi kizlarin fotograflarinda erkeklelrden az like vardir. O kizi turkiyeye getirsen taksime heykelini dikerler o derece guzel ve kulturlu. Cogu her ay 2-3 kitap bitiriyor, her haftasonu ya opera ya tiyatroya sinemaya gidiyolar. Dizi izleme gibi bi aliskanliklari yok. Sabahtan aksama kadar zengin, dunyada asktan baska hicbie sorunu olmayan erkegin fakir turk kizinin egosunu tatmin icin pesinden kostugu diziler izleyip beyni yikanan turk kizlarini anlayinca bu duruma sasirmiyorum aslinda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.