Şimdi Ara

asdasdasd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCastleVania -- 7 Kasım 2013; 22:41:08 >

• Yenisi daha iyi
  • Kısa halin daha iyi olmuş bro ciddiyim
  • ikiside kötü neyini kıskanacaklar
  • vermeyince halik ne yapsın sultan mahmut gibi bir söz vardı aklıma da gelmedi
  • Burun iyice ortaya çıkmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jameson js1990
    5 ay önce açıldı
    Tmj
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adama benzemişsinde kaşlarını öyle yapma
  • kıskananlar nasıl bi günah işledi la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orain -- 29 Temmuz 2013; 1:50:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

vermeyince halik ne yapsın sultan mahmut gibi bir söz vardı aklıma da gelmedi

vermeyince mabut neylesin mahmut
  • 6 aydan fazla süredir kuaföre hiç gitmemiştim fakat üzerimdeki baskılar nedeniyle ve çabuk yağlanması, sık terlemesi gibi sorunlar yüzünden yarın kestireceğim büyük ihtimalle bende hocam. Gerçekten kötü mü hissettiriyor. Kaç şişe şampuan harcadım, kaç şişe bakım kremi harcadım bu saçlar için

Not : önlerin uzunluğu 10 cmyi geçmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısa hali daha iyi. uzun hali cidden kötüymüş.
  • Senin saçının uzamasını biz nerden bilelim ? İlk defamı saçını kestiriyorsun ayrıca bu yaşına kadar ? Bi çetele tut bakalım ne kadar zamanda uzayacak
  • yeni hali gayet güzel
  • Töbe bismillah

• yüzün çok ortaya çıkmış bir de ergenlik dönemindesin burun falan kaba duruyor yüzün 23-24 yaşından sonra tam şekillenecek ve daha karizma olacaksın
    kısa saç yüzü çok ortaya çıkardığı için yakışmamış eski halinde çok küçük gösteriyor şuanki halinden daha uzun olabilirdi ama eskisi kadar değil
  • Kardeşim doğruları söylemek gerekirse önceden küp baş gibiymişsin şimdi süpersin

• Benimde bir tane arkadaşım vardı sürekli kendisininki gibi yanları 3 numara üstleride 5cm kalana kadar kısalttırırdı ancak ben bu durumdan memnun değildim ama o yakıştığını söylerdi neyse bir gün eski fotoğrafları karıştırırken uzun saçlı halime denk geldim o an anladım büyük enayilik yaptığımı o gün bugündür saçım belli bir uzunluktadır zaten etrafımdakilerde yanları ve üstleri o kadar kısaltma diyordu yani diyeceğim o ki etrafındakilere kulak asma iki fotoğrafada bak hangi halin hoşuna gidiyorsa öyle devam et ben artık Yeminliyim kısaltmıyacağıma o kadar. Askere giderken ayrı.
  • boşver kardeş nasıl olsa uzar kısa halide güzel olmuş zaten
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.