Şimdi Ara

Aşçılık Serifika Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşçılık üzerine eğitim almak için yurt dışında sertifika programı araştırıyorum. Daha önceden profesyonel anlamda bir eğitimim yok ama her zaman hobi olarak ilgilendim :) Fransa'daki Le Cordon Blue ile ilgili güzel yorumlar aldım. Avrupa tercihim ama başka önerilere de açığım.

• Hayallerimi yaşıyorsun hocam ne mutlu size
    Bu konuyu hobi olarak biraz araştırdım ;
    Tr'de Gastronomi bölümleri var genelde 2 yıllık ön-lisans proğramı şeklinde işe bu proğramlara başlayarak girebilirsin bu sektöre akabinde Yurtiçi ve dışında sertifikalar almak ile devam edebilirsin (Önce türkiye'de her kültürün mutfağı hakkında sertifikalar ile başlaman çok önemli bu süreçte ardından dünya mutfağına açılabilirsin. Ama dünya mutfağı malum çok geniş o yüzden orada uzmanlaşmak önemli bir konu üzerinde ).
    Ailem Londra'da yaşıyor sadece döner ustası bile çok iyi seviyede para kazanabiliyor hatta ve hatta bizzat aile dostumuz bir çiğköfteci (aşağılamak değil sadece adam bildiğin çiğköfteci gastronomi alanında sıfır sadece çiğköfte yoğuruyor :D ) Londra'da çok sağlam bir restorantta çiğköfte ustası olarak çalışıyor . adam özel aşçı sıfatında götürüldü oraya. Başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPOTEK

Hayallerimi yaşıyorsun hocam ne mutlu size
    Bu konuyu hobi olarak biraz araştırdım ;
    Tr'de Gastronomi bölümleri var genelde 2 yıllık ön-lisans proğramı şeklinde işe bu proğramlara başlayarak girebilirsin bu sektöre akabinde Yurtiçi ve dışında sertifikalar almak ile devam edebilirsin (Önce türkiye'de her kültürün mutfağı hakkında sertifikalar ile başlaman çok önemli bu süreçte ardından dünya mutfağına açılabilirsin. Ama dünya mutfağı malum çok geniş o yüzden orada uzmanlaşmak önemli bir konu üzerinde ).
    Ailem Londra'da yaşıyor sadece döner ustası bile çok iyi seviyede para kazanabiliyor hatta ve hatta bizzat aile dostumuz bir çiğköfteci (aşağılamak değil sadece adam bildiğin çiğköfteci gastronomi alanında sıfır sadece çiğköfte yoğuruyor :D ) Londra'da çok sağlam bir restorantta çiğköfte ustası olarak çalışıyor . adam özel aşçı sıfatında götürüldü oraya. Başarılar

Teşekkürler önerileriniz için katılıyorum kesinlikle ama ben para kazanmadan önce zevkli bir şekilde eğitim almak istiyorum, hayırlısı :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    otel programı
    geçen ay açıldı
    Staj seferberliği programı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.