Şimdi Ara

AŞÇILIK BÖLÜMÜ OKUYANLAR - BİLGİSİ OLANLAR İÇERİ =>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lise2 yim şu anda çok kafam karışık yardımcı olursanız çok sevinirim

Aşçılık istiyorum üniversitede fakat akademilerde var diplomada veriyolar şimdi hangisine gitmeliyim ? Hangisi benim bulmam açısından daha iyi olur ? Lütfen yardım edin sayın DH ciler

• up up up ---- >>
  • beyler yardım yokmu ?
  • kardeşim 2 side olur fakat akademiler biraz pahalı olabilir senin için
    benim yaşım 17 ben mesleki açık öğretim lisesinden yiyecek içecek hizmetleri ---mutfak---- alanına gıdıyorum ve çokda güzel son sınıfdada staj a gönderecekler okul bıttıkten sonrada akademıye gıdıp ordan yurtdısındada çalışmak ıcın dıploma almayı dusunuyorum ıyı referans olucağaını dusunuyorum...
  • kardeşim ben bolu mengen aşçılık lisesinden mezunum.üni'de gastronomi bölümü var onuokuyabilirsin senin o akamedi dedigin yerde gidersin işin teorik kısmını okursun.hatta sana ne kadar pratikte yaptırsalar norma bi restarotn mutfagı hiç bi zaman olmaz.yani asıl mutfak farklı bişi ama sonrasından kendini geliştirirsen seni kimse durduramaz.hatta bazıları iş garantili falan diyolardı yanlış hatırlamıyorsam onlarda işe sokuyorlar 6 ay çalıştırıp sonra çıkarıyorlar diye duymuştum.

bu meslek boyle bi meslek kendini durmadan geliştirmen lazım.tabi belli bi yere kadar.ingilizce malumunuz zaten neredeyse çöpçülük için bile istiyorlar.akademinin verdigi diploma avrupada falan da geçerli ise okuyabilirsin. ayrıyetten yiyecek&içeçek işletmeciligi bölümü var.yani burasıda okunabilir.ben su an bu bölümü okuyorum.yani aşçılıkla alakası var biraz ama tabiki bir kısmı da işletme.120 gün mecburi staj var bir yerlerde gidip staj yapabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.