Şimdi Ara

[Ascetic] Tabeth

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar size yaşadığım bir sorunu soracağım.. Eslantta bulunan [Ascetic] Tabeth görevcisinden hiç bir şekilde görev alamıyorum daha doğrusu npcye sağ tık yaptığımda görevler gelmiyor(daha önce yaşanılan laibada ki [Guard] Beth bugu gibi)
    Bu sorunu yaşayan başkaları var mı?

• Evet şuan bug var.Level Jump geldiğinden beri var.
  • Bug oldugunu dusunmuyorum bug olsaydı fixlerlerdi bence şimdiye kadar.
    LJ ile atlayan charların gorev itemlerini alıp daha düşük zone lara girmelerini engellemek için yapıldıgını dusunuyorum ben.
  • euko da 1 aydır bugda o. euko ve usko aynı şirkette olduğuna göre, ümidi kesebilirsiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

Bug oldugunu dusunmuyorum bug olsaydı fixlerlerdi bence şimdiye kadar.
    LJ ile atlayan charların gorev itemlerini alıp daha düşük zone lara girmelerini engellemek için yapıldıgını dusunuyorum ben.

Yanlış düşünüyorsun. LJ olmayan char ilede denedim ama açamadim.
  • herhalde sürekli ds bugu yüzünden kapalı.
  • Cevaplar için teşekkürler umarım bu bugu bir an önce çözüme kavuştururlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donwhang Stone Cave Haritasi
    19 yıl önce açıldı
    temple of elemental evil
    21 yıl önce açıldı
    +6 lobo hamer,lupus,skul,lycoan
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bendede var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eddrick

quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

Bug oldugunu dusunmuyorum bug olsaydı fixlerlerdi bence şimdiye kadar.

Yanlış düşünüyorsun. LJ olmayan char ilede denedim ama açamadim.

Arkadaş onu kastetmemiş. LJ sistemi geldiği için, şu anlık Eslant görevleri iptal.
  • ya açılsada fs alsak
  • Öncelikle bu konuda kow sitesinde mevcut bakmışsanız. Bug olarak ele alınıyor. Zaten 70 görevini yapan biri daha düşük zone lara giremez görev yaptığından dolayı mantıken. Level Jumping ile birlikte geçici olarak kapatılmış başka bi konuda okuduğumda da öyle yazıyordu. Kısacası az sabredin. Oyun düzelcek düzelmesi adına yeni event gelecekmiş Level jumpingden sonra daha iyi bir event? düşünemiyorum fakat. İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.