Şimdi Ara

Asassian Sag Ele +8 md - +7 Cold Dagger ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar az once +8 mdnin yanında cold dagger aldim .. 285 m ye ucuza aldım birazda . Kullanan arkadaslar memnunmu tavsiyeleriniz neler yardım ? +7 Col Daggerı satıp dual +8 md mi yapayım ?

• 285m e cok ıı almıssın ama pek ıı bı sılah degıl alabılıosan md +8 al derım md 4ever
  • ardream charsa dual +8 md yap... hayırlı olsun şimdiden..
  • Ardream charda .. Hangisiye ap daha cok olur benim icin o onemli malesef iki tane +8 md deneme sansim olmadı daha ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: IDarkLuck

Ardream charda .. Hangisiye ap daha cok olur benim icin o onemli malesef iki tane +8 md deneme sansim olmadı daha ..

yok kesinlikle dual +8 md ile atak fazla olur. Ama diğerininde tipi cok güzel
  • Baska yorumlarda alalım
  • Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +7 rogue shell dex basma yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizzat ben kullandım 57 lwl da dual md8 li atak 1050 , md8 + chd7 ile 1054 dü
  • Holy cok sagol hocam Ozaman kalsin bu zaten goruntusude var :)
  • quote:

Holy cok sagol hocam Ozaman kalsin bu zaten goruntusude var :)

yok ya sen al md ap daha fazla olur 7 dex bonus verio ardream charına fazla ap vermez o +70 olsan neyse..

dedi dersin...
  • Onemli deilde bir miktar hp götürüyo o da sorun olmaz heralde . Sekil 10 numara ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: ImBest

quote:

yok ya sen al md ap daha fazla olur 7 dex bonus verio ardream charına fazla ap vermez o +70 olsan neyse..

dedi dersin...

Best dostum bu kadar iddalısın ama adam yalan atıcak değil ya 4 ap daha fazla veriromuş ayrıca 100 glacier ve şekli cabası . Yardımların icin sagol ayrıca best ;)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ImBest

quote:

dedi dersin...

Best dostum bu kadar iddalısın ama adam yalan atıcak değil ya 4 ap daha fazla veriromuş ayrıca 100 glacier ve şekli cabası . Yardımların icin sagol ayrıca best ;)

o zman dual yap daha şekil.. tekrar kolay gelsin..

• DUAL MD TBİKİDE
  • Aaa darkluck cok ozur dilerim ben dv ile karıstırdım . Chd ile atack azalır kusura bakma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.