Şimdi Ara

Asal yoklama süreç takibi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
6
Favori
259.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bakalım ilerleyen zamanlarda göreceğiz yeni bir bilgi edinirsen yazarsan sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nemesis0651 N kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim haberleşelim.

Aynen şuan tam bir karmaşa hakim ama ben de gidip sorduğumda Eylülde alırlar rahat ol dediler.Çünkü bir çok sitede yeni askerlik sistemi geldiği için artık her ay celp olacağı söyleniyor . Asal yoklama + aile hekimi işlemini yaptım . Şuan askerlik durumda " Sınıf ve tertibat bekliyor" yazıyor . Bakalım ne olacak
  • Asal duyuru yayınlamış 20 Ağustos tarihine kadar yoklaması yapılanlar Kasım celp dönemin de alınacakmış 3 tane de sevk dönemi var Ekim,Kasım,Aralık bakalım hangisine denk geleceğiz.23 Eylül de yayınlanacakmış e devlet de sevk yerlerimiz haberiniz olsun

Kötü oldu bu ya 2 3 ay daha beklicez mi şimdi kış aylarına kaldık , bu arada 3 ay celp var keşke eylülde de olsaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biracı Şişman -- 10 Ağustos 2019; 10:8:22 >
  • Biracı Şişman B kullanıcısına yanıt
    Evet en erken Ekim 1 de gidebiliriz gibi oda şanslıysak

• E-devlet üzerinden yoklama başvurusu yaptıksan sonra aile hekiminden sağlık raporu onayını aldım. E-devlet'e bilgi düşmedi.

Düşme süresi var mı ? Bu sıcakta şubeye gitmekle uğraşmak istemiyorum.

Edit : yoklama durumu "Yoklama, Aile Hekim Tarafında tamamlanmış, Şubedeki işlemler bekliyor" diye değişmiş, şubeye gitmeden bütün işlemler E-devlet üzerinden yapılıyor diye biliyordum,

Yanlış mı biliyormuşum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrmikda -- 16 Ağustos 2019; 12:23:15 >
  • Bendede bakım çalışması devam ediyor yazıyo , forumu takip edicem bakalım
  • Mrmikda kullanıcısına yanıt
    Aile hekimine muayeneden kac gun sonra sisteme düştü. Bizim aile hekimi bayram iznine gitmis, 19 agustosta muaye olsak yetisir mi ki.....

• nazım55 N kullanıcısına yanıt
    Bizimkide izindeydi dün geldi, hemen gittim 2 saat sonra sisteme düştü ama "Şubedeki işlemler bekliyor" moduna geçti.

Bu aşamada ben mi birşeyler yapmam lazım beklemem mi lazım çözemedim.
    Normalde 31 Ağustos tarihine kadar süre var, ama simdi 20 Ağustos diye duyuru yapiyorlar, ustelik bayram izni varken.

Bence en yakın Askerlik subesine git.

E devlete düşmesi önemli değil benim de aynıydı ertesi gün şubeye gittim sisteme düşmemiş dediler işlemleri tamamlayamadım askeriyenin sistemine düşmesi uzun sürüyor ben 8 ağustosta muayene oldum başka bir gelişme yok.

• LambayaFünfDe L kullanıcısına yanıt
    Bu kadar saçma olay olur mu? Yarın sabah aile hekimine muayene olsak, ertesi gün akşama kadar yoklama işi hallolur mu?
  • nazım55 N kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 8inde muayene oldum 9unda bize gel dediler gittim sisteme düşmemiş diyip geri yolladılar bayramdan sonra 15 inde aradım sordum yine düşmemiş sisteme dedi en son yarın gidicem gerekirse manuel başlasınlar. Bu biraz şans işi veya şubeye göre değişiyor sanırım aynı gün muayene olduğum arkadaşım (başka bir ilde) ertesi gün gidip işlemleri tamamladı

• Tercih işlemlerini E-devlet üzerinden yaptım, ilgili arkadaşlara olanları yazayım

16.08.2019(Cuma) - E-devlet üzerinden yoklama başvurusu yapıp aile hekime gidip onay aldım.
    2 Saat sonra onay E-devlet üzerinde göründü ve şube işlemleri bekleniyor modune geçti.

19.08.2019(Pazartesi) - Şubeye gitmeme gerek kalmadan şube işlemleri bekleniyor yazısı kayboldu ve tercih işlemlerini yapabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrmikda -- 19 Ağustos 2019; 14:39:43 >
    dostum şuan bende de aynısı yazıyor seninki halloldu mu?
    3 gün mü sürdü o şube işlemleri ? ben bu sabah muayene oldum öğleden önce sisteme düştü 'yoklama, Aile Hekim Tarafında tamamlanmış, Şubedeki işlemler bekliyor' yazıyor ne zamana düşer acaba yarın son gün onaylanması gerekiyor...
  • rotring07 kullanıcısına yanıt
    Evet araya hafta sonu giridiği için 3 gün sürdü, sizinki daha kısa sürebilir.

yarın öğlen 2'ye kadar olmaz ise şansınızı birde şubede deneyin
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.