Şimdi Ara

Arx Fatalis (2002) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
1
Favori
12.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inventory leri bulacağın 2 çanta ile 3 katına çıkarıyorsun bir tane daha fazladan oluyor ama onu ekleyemiyorsun
    çantanın birini kralın hediye ettiği odada buluyorsun
    birini ejderhanın ininin girişinde
    diğerini hatırlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

inventory leri bulacağın 2 çanta ile 3 katına çıkarıyorsun bir tane daha fazladan oluyor ama onu ekleyemiyorsun
    çantanın birini kralın hediye ettiği odada buluyorsun
    birini ejderhanın ininin girişinde
    diğerini hatırlayamadım

usta sen bilgili birine benziyon

goblin krallığındaki idol u kralı ve goblinleri öldürmeden nasıl alırız?

kralın hamuruna şarap koydum odasına gitti sonra gizli kapıyıda açtım ama o sandıktaki idolü kimseyi öldürmeden almak istiyorum?
  • sandıktaki idolü alınca bir tane goblin seni öldürmeye gelecek
    onu öldürmek zorundasın yoksa o seni öldürür
    onu öldürmekle diğer goblinlerle aran açılmıyor korkma rahatça öldür
    önemli olan sandığın ve odanın anahtarını bulman
    ayrıntıları unutmuşum ama

hepinize acayip bir güzellik yapıyorum ve:

arx fatalis ile ilgili herşey burada
    nerede ne var herşey bu rehberde
    ama ingilizce:

önizlemek için:

http://www.mediafire.com/view/?ewsj75gk8c8kput

indirmek için

http://www.mediafire.com/?ewsj75gk8c8kput

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 21 Mayıs 2012; 23:11:22 >

• Bu oyunu kutulu olarak satın alabileceğim bir yer var mı arkadaşlar??
  • kutuluya ne gerek var ki steam üzerinden alsana

http://store.steampowered.com/app/1700/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

netten videolara baktığımda inventory ler geniş yani daha doğrusu ok simgesi ile genişliyor. benim inventory tek acaba nasıl genişletirim?

inventory doldu galiba :) ve daha çok dolacak satmaya çalış genişletmeye değil bence... kolay gelsin

ben oynadığımda yıl 2008'di galiba şöyle bir sorunum vardı; oyunu her kapattığımda ayarlarım siliniyor ve sürekli tekrar ayarlamak zorunda kalıyordum sizde de oluyor mu şuan öyle bir durum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

kutuluya ne gerek var ki steam üzerinden alsana

http://store.steampowered.com/app/1700/

Steam ve gog'da satıldığını biliyorum hocam bana kutulusu lazım.. Bulamazsam artık steam'dan alıcam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necochea

quote:

netten videolara baktığımda inventory ler geniş yani daha doğrusu ok simgesi ile genişliyor. benim inventory tek acaba nasıl genişletirim?

inventory doldu galiba :) ve daha çok dolacak satmaya çalış genişletmeye değil bence... kolay gelsin

ben oynadığımda yıl 2008'di galiba şöyle bir sorunum vardı; oyunu her kapattığımda ayarlarım siliniyor ve sürekli tekrar ayarlamak zorunda kalıyordum sizde de oluyor mu şuan öyle bir durum?

öyle bir sorun yaşamadım hiç

inventory yetmediği zaman işe yaramaz şeyleri satıyor yada kendime özel bir sandıkta biriktiriyordum

• o kadar kafanızı ağrıttım, sonunda oyunun mekaniğini öğrendim. senaryoya göre paşa paşa ilerliyorum. zaten bütün mapleride ezberlemiştim. şimdi herşey daha basit. ama iyi ki uğraşmışım oyun bence şimdi bulunamayan tipten bir oyunmuş.
  • quote:

o kadar kafanızı ağrıttım, sonunda oyunun mekaniğini öğrendim. senaryoya göre paşa paşa ilerliyorum. zaten bütün mapleride ezberlemiştim. şimdi herşey daha basit. ama iyi ki uğraşmışım oyun bence şimdi bulunamayan tipten bir oyunmuş.

eski oyunlara değer verenleri görünce hoşuma gidiyor gerçekten son dönem konsol port oyunlarından gınağı geldi. arx fatalis tarzında deus ex in ilk oyunu ve gothic 1 ve 2 de efsanedir.
  • Arkadaşlar oyunda Mithril metalini nerde bulabilirim??
  • aslında senaryoya göre gidilse herşey yolunda gider
    tüm haritalar burada:

Level 1 Human City of Arx, Palace, Outpost, Tavern

Arx Fatalis (2002) [ANA KONU]

arx fatalis map maps harita haritalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 28 Mayıs 2012; 15:03:32 >

• Level 2 Temple of Akbaa, Crystal Caves, Cave, Goblin Prison

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 28 Mayıs 2012; 15:03:16 >
  • Level 3 Troll Mines, Goblin City, Spider Caves

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 28 Mayıs 2012; 15:03:00 >
  • Level 4 Rebel Camp, Great Sea, Serpent Pillar, Crypt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 28 Mayıs 2012; 15:02:43 >
  • Level 5 Ylside Bunker, Crypt, Caves

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 28 Mayıs 2012; 15:02:28 >
  • Level 6 Sisters of Edurneum Outpost, Temple of Illusions, Crypt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 28 Mayıs 2012; 15:02:11 >
  • Level 7 Ratmen, Giant Worm, Crypt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 28 Mayıs 2012; 15:01:51 >
  • Level 8 Dwarven Area, Crypt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 28 Mayıs 2012; 15:01:29 >
  • arkadaşlar takıldığıniz yerlerin tamamı türkçe yamanın yanında gelen rehberde yazıyor. Oraya takılacağınızı düşündüğüm herşeyi yazdım tüm gizli görevler de dahil. Ama yine de takıldığıniz bir yer olursa yardımcı olurum oyunu hatmettim gibi birşey oldu :) bu arada texture modu yüklediğinizde türkçe karakter sorunu çıkıyorsa misc klasöründeki arx_default adlı dosyayı silin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harold -- 29 Mayıs 2012; 22:20:00 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.