Şimdi Ara

Artıst takılan asosyaller benı gulme krızıne sokuyor :d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gecen gelmıs bıtanesı evde fare gıbı pc basında lol oynamaktan baska bısı yaptıgı yok bana dıyo "okuldakı herkes aptal bence ben takılmam bunların hıcbırısıyle ben farklıyım onlardan hepsı aptal" trıbıne gırmıs gorende sanacak mıllet onunla takılmak ıcın aglıyor cocuk kımsenın umrunda degıl ben onlarla takılmam dıyo la zaten takılmak ıstesen onlar senle takılmaz puhaauahha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam aynıyız haa bak şuan seni gördüm bende krize girdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutunamadığından öyle diyerek rahatlıyor olabilirler. Bu onları zavallı da yapmaz ama ben de biraz öyleym

• Hiçbir kız kendine bakmıyor diye ben evlenene kadar kendimi koruyorum ayağına yatanları da ekle.

Bir tanesini çok net tanıyorum

• Çevreye dikkat

• haklısın.
  • Yaptığın şey Müslüman mahallesinde salyangoz satmak, ama haklısın Bunu bir asosyal olarak söylüyorum. Problemli olan kişi benim, bunun farkındayım. Herkesle muhabbeti olan, sempatik insanlara büyük saygım var, ben de öyle olmak isterdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Su "takilmak" ne kadar buyutulen bisey, arkadasiniz olsun disari cikin gezin beraber bir seyler paylasin. Takilmak isterseniz takilacak adam cok

• Arkadaş var arkadaş var. Çoğu insanlar bana boş geliyor ilgim alanım farklı olduğu için kimseyle ilgi alanımla tartışamıyorum bu yüzden arkadaşlarımla takılmak zevk vermiyor tamamiyle boş vakit öldürmek. Ama kendine göre arkadaş bulursan 10 numara olur :)

• Aşağılık kompleksini üstünlük kompleksine çevirerek bastırma çabası

• quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Hiçbir kız kendine bakmıyor diye ben evlenene kadar kendimi koruyorum ayağına yatanları da ekle.

Bir tanesini çok net tanıyorum

Boş yapma herkes senin gibi değil

• Kendinde bu yorumu yapacak üst düzey bir sosyallik görerek mi yazıyosun merak ediyorum Ayrıca sadece burda yazdıysan arkasından konuşmak olmaz direk hakkında konuştuğun kişiyede aynı şeyleri yaz bence

• quote:

Orijinalden alıntı: brkylmz19990102

Kendinde bu yorumu yapacak üst düzey bir sosyallik görerek mi yazıyosun merak ediyorum Ayrıca sadece burda yazdıysan arkasından konuşmak olmaz direk hakkında konuştuğun kişiyede aynı şeyleri yaz bence

3 sene once 11. sınıfta sadece kopya cekebılmek ıcın ıyı gecındıgım bı denyoydu. su an selam verse yuzune bakmam sen dıyosun gıt muhattaba alıp derdını anlat :d

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Stalker Batman

quote:

Orijinalden alıntı: brkylmz19990102

Kendinde bu yorumu yapacak üst düzey bir sosyallik görerek mi yazıyosun merak ediyorum Ayrıca sadece burda yazdıysan arkasından konuşmak olmaz direk hakkında konuştuğun kişiyede aynı şeyleri yaz bence

3 sene once 11. sınıfta sadece kopya cekebılmek ıcın ıyı gecındıgım bı denyoydu. su an selam verse yuzune bakmam sen dıyosun gıt muhattaba alıp derdını anlat :d

Tamam hocam boşverin o zaman en iyisi siz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.