Şimdi Ara

artisliğine değil ama bu 345 okadar zor değil ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 270 de felanım nerdeyse her konudan 3 tane felan zorlayıcı soru var diğerleri okadar zorlamıyor ?

• Zor demedik ki osym tipi sorulari guzel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JungleHIV

Zor demedik ki osym tipi sorulari guzel
    apotemi çözmeliyim ozaman bundan sonra çünkü geliştirmem gerekiyor sence doğrumu bu planım? yoksa denemelere geçip hemen full ayt mi abanayım sene sonuna kadar
  • Okyanus master veya acil problemi cozebilirsin

• Suanlik ayt kasmani onermem 23 unde veya 15 inde sistemde bir defa degisiklik olucak ve tam kalkan konular belli olucak

• Hocam 345 ten direk apotemiye geçme batırırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: TROHNET

Hocam 345 ten direk apotemiye geçme batırırsın.
    zor diyorsunz belki çözebilirim denemem lazım acil geo içinde zor diyorlar ama öyle ahım şahım soru görmedim daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben ettim sen etme ben 345 çözdüm bende senin gibi düşünerek apotemi aldım çözemiyorum çok zor.Apotemiden önce zor bir kaynak çözmek şart.

• quote:

Hocam ben ettim sen etme ben 345 çözdüm bende senin gibi düşünerek apotemi aldım çözemiyorum çok zor.Apotemiden önce zor bir kaynak çözmek şart.
    karekök tyt almıştım çöp olmasın problemlerini çözüp denemelere geçsem nasıl olur sence ?
  • Hocam bende de karekök tyt var onu çözüyorum.Bence 345 le karekökü çöz sonra deneme çözüp netlerine göre kararını ver.

• quote:

Hocam bende de karekök tyt var onu çözüyorum.Bence 345 le karekökü çöz sonra deneme çözüp netlerine göre kararını ver.
    çok yavaş ilerliyorum sende de öylemi onu bilmiyorum okul felan var geo türkçe çalışıyorum aynı anda yani bi mat kitabını 1.5 2 ayda anca bitirebiliyorum
  • Orası da var hocam okul dersleri yavaşlatıyor fakat önce okul derslerini halletsek zaten vakit kalır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 17 Aralık 2018; 20:53:55 >
  • quote:

Orası da var hocam okul dersleri yavaşlatıyor fakat önce okul derslerini halletsek zaten vakit kalır diye düşünüyorum.
    ayt mati ve edebiyatı hocayla beraber götürüyorum evde de tyt işte ocak gibi ayt abanıcam hayırlısı
  • Karekök tyt nin problemler kısmı çöp hocam.

• kim diyor zor diye tyt mat da zor değil sadece 40 soruyu 50-55 dk yapmak mesele he bide o stresle adını bile unutursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.burak202 -- 14 Ekim 2018; 11:51:37 >
  • ÖSYM tipi soruları güzel sorulardır, klasik sorular zorlayıcı olmasa da öyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor demedi kimse,vakit alıcı soruları var bunu kendinde belirtmişsin zaten,bir kitabı 2 ayda çözüyorum diye.Bana göre acilde zor değil ama bir soru 3 dkmı alıyosa o kitap uğraştırıcıdır yani zorda diyebiliriz,he sen dersen ki ben orjinallerini 1 dakikada çözüyorum o zaman bir üst kitaba geçebilirsin bitirmeden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris7777 -- 14 Ekim 2018; 12:3:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JungleHIV

Suanlik ayt kasmani onermem 23 unde veya 15 inde sistemde bir defa degisiklik olucak ve tam kalkan konular belli olucak
    Efsane mantık gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limonlu Maden Suyu kullanıcısına yanıt
    Kardesim suan neyin ne kalktigi belli degil 23 unde veya 15 indd yonetmelik yayinlancak

• Kardeşim MEB'in alacağı kararlar YKS sınavlarını etkilemez YKS'yi MEB yapmıyor kaç defa dendi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.