Bildirim
Artik uygulama yukleyemecek miyim

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
yazılım attım derken açıklarmısın -
Aynen biraz ac
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgisayarına yedeklerini almamışmydın? Eski sürümler ancak bilgisayarında varsa rahat bir şekilde geri yüklersin. Şu an App Store üzerinde yer alan çoğu uygulama iOS 5 ve üzerini destekliyor. -
yanlış anlamadıysak buraya tıkla -
benim de aynı cihazdan var. maalesef artık miyadını doldurdu. ne yazılım desteği kaldı ne de hız konusunda tatmin ediciliği.
whitedoor 6 denilen zamazingoyu araştırıp denemenizi tavsiye ederim. bir 6 ay daha kurtarır cihazı. -
Arkadaslar yazilim derken bastan kurdum yedegim vardi onu denemeycm anck sorun yedek degil apple firmasinin kullanicisi madur etmesi bence
En azindan eski surumleri de applestore durabilir. İnternet sitelerinde yok mu eski surumleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayrica arkadaslar benm telefonda 3G hic cekmiyor ankaranin gobegindr 3g cekmiyi cihazimda sorub var sanirim yaptirabilecgim tavsiye edeceniz yer var mi
İphone 3g de 3g yok.
quote:
Orijinalden alıntı: -ejder-
İphone 3g de 3g yok.
Fail
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aslannn
yanlış anlamadıysak buraya tıkla
Yeni bir sey ogrendim sayenizde fakat. Jbsiz telefonda yapilabiliyor mu? Birde biraz daha aciklar misiniz bu olayi adim adim.
quote:
İphone 3g de 3g yok.
Abicimcahil cahil konusmayin ya bilip bilmeden nasil olmaz nasil iphone kullaniyorsunuz ben 2g den beri kullaniyorum bu iphone u .3G den itibaren var 3G internet erisimi
quote:
Orijinalden alıntı: general_457
Ayrica arkadaslar benm telefonda 3G hic cekmiyor ankaranin gobegindr 3g cekmiyi cihazimda sorub var sanirim yaptirabilecgim tavsiye edeceniz yer var mi
Kardes telefon 3G ceker sim kartin eskiyse degistir gene cekmezse ariza vardir vede ayarlarini yap internet ayarlari
quote:
Kardes telefon 3G ceker sim kartin eskiyse degistir gene cekmezse ariza vardir vede ayarlarini yap internet ayarlari
quote:
Orijinalden alıntı: 7nbitirdin
quote:
İphone 3g de 3g yok.
Fail
İphone 3g deki 3g ilk nesil yani 3 mbps bizim 3g diye kastettiğimiz 3.5g diye anılan ikinci nesil. Onun hızı 7.2 mbps. Gördüğünüz gibi arasında devasa bir fark var.
little emrah -
quote:
Orijinalden alıntı: cyber_brain
quote:
Hocan ayarlardan 3G aciyorm ekrana 3g yazisi geliyor ama 5 saniye sonra gidiyor internet ayarim ve 3G acik yurtdisi cihazi kullaniyorum baseband 06.15.00
ben iphone artik yeni uygulama yuklemeyecem galiba veya internette carckli yazilim bulabilir miyim
Hocam restore et duzelmesi lazim telefonunda cydia varsa idownloads.ru indir yukle iphone A
quote:
Hocam restore et duzelmesi lazim telefonunda cydia varsa idownloads.ru indir yukle iphone A
Hocam deneyecm birazdan verdiginz program icin cydia hangi site yi ekleycm
quote:
quote:
Hocam deneyecm birazdan verdiginz program icin cydia hangi site yi ekleycm
Telefona once jailbreak yap sonra idownloads.ru ya gir pc den oradan uygulama indirip pc ye itines uzerinden atabilrisin iphone a
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X