Şimdi Ara

ARTIK TÜM TELEFONLAR AYNI (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
7
Favori
31.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
430 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazdıklarınızda haklılık payı muhakkak var lakin, kullanıcıdan kullanıcıya değişir.

Yüzeysel bir kullanıcıysanız dediğiniz gibi 500 tl ve 4000 tl arasındaki farkı anlayamazsiniz yada çokta sorun etmezseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 900 liraya 5.7 inç 2k ekranlı snapdragon 820 4 gb ramli telefon aldım, f/p'ta zirveye oynuyorum bkz. Leeco Le Max 2
  • 500 TL değil de 1000-2000 TL aralığında amiral gemisi telefonları aratmayacak birçok telefon var. Örneğin Xiaomi Mi5 şuan tam bir f/p telefonu.

• quote:

Orijinalden alıntı: opeypazar

Kullanıcı adından da yola çıkarak Nusrette 50 liralık et 500 liradan satılıyor. Adam bu fiyatlara satarak senide etkileyerek ismini sana bile yazdırmış. Bu işler böyledir. Kalite farkı herzaman ortaya çıkar. Ben yıllardır apple kullanıcısıyım. Telefonu masaya koyunca zaten gözler ordadır. İşletim sistemi oldukça kaliteli zaten. Ayfonun gözünü seveyim çokda kız düşürdüm sayesinde.

Ben nickimi Nusretin instagram dalgası yüzünden değil, çıraklıktan yükselişini ilham verici bulduğum için yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi questioner -- 22 Nisan 2017; 18:56:22 >

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Yanlışın var hocam.

Telefon üstünlüğü bir statüye dönüştü ülkemizde, sanarsın çok büyük adam.

Son model telefonu olmayan yöneticilerimiz kendilerini ezik hisseder oldu, 1 yıl öncenin amiral gemisi olsun hemen ağlamaklı duruma geçtiler. Yöneticileri geç, alt kademedeki insanlar bile aynı.

Apple fanboyu olan kaç milyon insan var ülkemizde ben bilmiyorum. Apple gereksiz ürün çıkarsa, "epıl bu gözüm kapalı alırım" diyen aşırı fazla insan var.

Buna zemin ayarlayansa reklamlar. Ben içine mazot atacak parası olmayan Mercedes sahibi adam da gördüm, olay resmen buna benziyor. Dışardan bakan "ooo mercedesin var" diye pufpuflarken adam fakirlikleri oynuyor.

Ülke bu haldeyken baştakiler vergiden neden çekinsin ki? Halk tepki koymuyor, her yıl ek vergi ek vergi. Tüketim çılgınlığının başındayız.

Halk elindekiyle yetinmesini bilmiyor. Hep son çıkana merak var. Kişisel olarak bu merak olsa sonuna kadar haklılar, adamın kişisel zevki denir geçilir. Ama günümüzde son modele sahip olmak bir statü.

Sonuç olarak kimse bana fanboyluk yapmasın, 750 liralık bir telefonla 5000 liralık telefonun belki anlık hız bakımından farkı vardır, geri kalanı statüden ibaret.

Lg g4(1200 liraya aldım.) kullanıyorum, her gören kronik problemli diye ağlıyor. Bana bir telefon gösterin kronik problemi olmasın...

• Çok haklısın hocam ben de sürekli bunu anlatmaya çalışıyorum işte, 900 liraya aldığım Lenovo telefon en pahalı iPhone'dan daha fazla özelliğe sahip nerdeyse. Millet marka manyağı olmuş, zaten o marka sahipleri de bu enayileri bildiğinden böyle yüksek fiyat koyuyorlar.

Ben kendim bizzat yazılımcı olarak teknoloji ile iç içe olarak söylüyorum bunu.

• subkick S kullanıcısına yanıt
    Şaka gibisiniz gerçekten

evet Sar önemlidir,lakin sırf seni SAR mıyo diye 5.2 inçte full hd çözünürlüğe ve sadece 2900 pili olan bi telefona o para verilir mi ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zengin olsam yaza değil şu an alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: opeypazar

Kullanıcı adından da yola çıkarak Nusrette 50 liralık et 500 liradan satılıyor. Adam bu fiyatlara satarak senide etkileyerek ismini sana bile yazdırmış. Bu işler böyledir. Kalite farkı herzaman ortaya çıkar. Ben yıllardır apple kullanıcısıyım. Telefonu masaya koyunca zaten gözler ordadır. İşletim sistemi oldukça kaliteli zaten. Ayfonun gözünü seveyim çokda kız düşürdüm sayesinde.

Yani o kadar yetersizsin ki ancak Apple telefonla kız tavlayabiliyorsun. Acıdım sana. Kimsenin iphone a felan baktığı yok ayrıca. Bizim taşeronun amelelerinin bile alabildiği bir şey, herkeste var özel bir yanı kalmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2012 - 2013 gibi alt orta ve tepe modeller arasındaki uçurum çok fazlaydı. Gündelik gerekli işlevler tepe modeller hariç rahatlıkla yapılamıyordu ama günümüzde böyle bir ayrım kalmadı. Şu an S8+ veya iPhone 7+ alsam, elimdeki telefonda yaptığımdan farklı birşey yapacağımı sanmıyorum.
  • Şuan alınabilir tek telefon markası xioami net.

• quote:

Orijinalden alıntı: subkick

Şu an a5 2016 kullanıyorum ki yeni aldım sayılır. Bir telefon çıkar çıkmaz damlanıp alınmaz. Yediğiniz kazıkla ortada kalırsınız. Android N güncellemesini de alacak. S7'yi bile çoğu alanda dövüyor. S7 bir kaç uygulamada 0,1 saniye önde diye 2 katı fiyatı var. BU telefonun daha 2, 3 senesi var. SAR değerlerini kontrol edebilirsin! İphone'ların alayı 1'in üstü değerleri var. Steve Jobs neden öldü sanıyorsunuz?

Bir başka yüzsüzlük. S8 çıktı inceleme yapanlar daha eline alır almaz abi çok iyi ya demeye başladılar. Lan bir kullansaydın. 0,5 saniyede olayı çözdü proflarımız. O fiyatı ben muza yazsam eline alınca aynısını dersin.

Çok gecikecek o android 7 güncellemesi neden mi?

A5 2017 boşuna çıkmadı a5 2016 nın üzerine örtü olsun diye çıktı

• Luken Drew kullanıcısına yanıt
    Mağazadan aldın öyle ama kampanyadan aldın yurtdışından aldın yok o zarar.

• 2900 gayet yeterli. 1, 2 saat fazla gitsin diye 1000TL fazla mı verelim? Ya da güçlü bataryalı ucuz telefonu alıp radyasyon bombardımanına mı tutulalım? Verdiğin örnek çok spesifik. Ben telefonda saatlerce oyun oynamıyorum. Hiç oynamıyorum hatta.

Bunu diyen birsinin evinde kullandığı 20, 24" pc ekranı da fullhd asıl komedi bu olmasın? O ekrana hd çözünürlük bile yeterli fullhd zengin kaçar. Yarım metre mesafeden baktığın avuç içi telefona 2k çözünürlük ekleyince şahlanmıyor o telefon. Daha çok ısınıp, pil ömrünü yiyor. Donanımı daha fazla yoruyor ömründen yiyor.

Ben şu an telefonda pixelleri sayıyorum! Arkadaş bilgisizce yorum yapmayın rica ediyorum.

Telefona verdiğim para 1000TL a5 2016 yerine neye verilir? Çok merak ettim?

• Geciksin bir problem görmüyorum. O zamana kadar N sürüm adam olur daha iyi. Burada önemli olan çıkacak olması. A5 2016 Samsung'un o fiyata çıkardığına pişman olduğu bir model tıpkı S3 gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subkick -- 22 Nisan 2017; 19:24:40 >
  • 2014-Asus Zenfone 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: subkick

Geciksin bir problem görmüyorum. O zamana kadar N sürüm adam olur daha iyi. Burada önemli olan çıkacak olması. A5 2016 Samsung'un o fiyata çıkardığına pişman olduğu bir model tıpkı S3 gibi

2019 da android 7 yi alırsınız merak etmeyin modası geçer artık

• İyiki Lenovo gibi markalar var da samsunga sonye kalmiyoruz. 600..700 TL ye gayet güzel telefonlar var. Kamera öncelik değilse.

• haklısın hocam katılıyorum
  • lg v10 aldim 6 ay once falan ama baslik sahibinin degerlendirmesine katilmamak elde degil.kendi kullanimimdan yola cikarsak V10 ile su an 800 1300 arasi iyi bir telefon fonksiyon olarak ayni. Ben iyi bir kulaklik amfisi baya para oldugu icin mecburen almak durumunda kaldim.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.