Bildirim
artık ttnet'i upload yaparak sömüreceğim.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Aslında çok iyi fikir torrent veya emule gibi prograsmlarla sürekli olarak upload yaparak hem paylaşım da yapmış olursunuz. Ne de olsa upload da kota uygulaması yok
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: DeSCeNT
Aslında çok iyi fikir torrent veya emule gibi prograsmlarla sürekli olarak upload yaparak hem paylaşım da yapmış olursunuz. Ne de olsa upload da kota uygulaması yok
rapidden yapılması durumunda puan kazanıp (biraz zor ama) puanların birleşmesi sonucunda , rapid premium üyeliği alınır? :=)
soran olacaktır tabi, zaten kotalısın üyeliğin olsa ney olacak diye ? :S
ama tabi ne mi? olcak , gelcen dh sitesine konu açacaksın ve satacaksın :=)_____________________________ 2006 -
Haklısın rapid sayesinde ek gelir elde edebilirsin. Bol uploadlar. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: samsunlusemih
artık ttnet'i upload yaparak sömüreceğim. 4 gb sınırı aşamıyorum o halde gerekli gereksiz upload yaparak sömüreceğim.

bu ay başladım,arada sırada tekrar resim koyacağım.
Her zaman arkandayim !
hep destek TAM destek..
_____________________________ . . . . >>> . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . <<< . . . .
-
quote:
Orjinalden alıntı: Shopar.
quote:
Orjinalden alıntı: samsunlusemih
artık ttnet'i upload yaparak sömüreceğim. 4 gb sınırı aşamıyorum o halde gerekli gereksiz upload yaparak sömüreceğim.

bu ay başladım,arada sırada tekrar resim koyacağım.
Her zaman arkandayim !
hep destek TAM destek..
sağolasın :=)_____________________________ 2006
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler