Şimdi Ara

Artık TR Deyim---İndirimmm-700YTL--Temiz Garantili ASUS F3SC 220DR T7500-2GB-160GB-8400M G + N91

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    SATILMISTIR

Daha ucuzunu ben görmedim görürseniz degerlendiririm.Diger F3SC lerle karsılastırırken T7500 lü modelini göz önüne alırsanız sevinirim...

Bilgisayar performans bakımından çok çok iyi.

Vatan bilgisayardan alınmış faturaya göre :)

08.03.2010 a kadar garantisi devam etmekte...

Kozmatik olarak 10 üzerinden 9 dan aşağı verilmez...

özelliklere geçelim artık....

Marka : Asus
    Model Adı : F3SC 220DR T7500( 4mb L2 cache , 800 mhz )
    Model Türü : NOTEBOOK PC

İşlemci : Intel Core 2 Duo Santa Rosa
    RAM Bellek : 2048 MB DDR2 667 mhz ( 4 Gb ye kadar artırılabilir)
    Ekran : 15.4 inç
    İşletim Sistemi : MS Vista Home Premium

Donanım
    Ana Kart : Intel 965PM Chipset
    Veriyolu Hızı : 800 MHz
    İşlemci Üreticisi : Intel
    İşlemci Tipi : Core 2 Duo T7500 ( Çok güzel bir işlemci T8100 den daha iyi. İşlemci sıralamasından bakabilirsiniz )
    İşlemci Hızı : 2.2 GHz
    Önbellek / Cache : 4 MB
    Sabit Disk Kapasitesi : 160 GB ( 5400 Rpm)
    CD / DVD / BlueRay DVD Sürücü Tipi : DVD Dual Yazıcı

Ekran ve Klavye
    Ekran Kartı : NVIDIA GeForce 8400M G DirectX 10 destekli ( 128mb paylaşımsız 896 mb paylasımlı )
    Klavye : Türkçe Q

Ekran
    Ekran Boyutu : 15.4 inç (39.11 cm)
    Ekran Tipi : WXGA
    Maksimum Çözünürlük : 1280x800

İletişim
    Kablosuz İletişim / Wireless : Intel Pro 4965AGN 802.11a/b/g/Draft N
    Bluetooth : Var
    Fax Modem : Var
    Ethernet : Var
    Kamera: Var-1,3 mp

Bağlantılar
    USB : 4
    FireWire : Var
    Seri Port : Yok
    S-Video (TV-Out) : Var
    Kart Okuyucu : Var (5 in 1)

Diğer Özellikler
    Pil Ömrü (Saat) : 2 saat (0 gibi kullanılmamış durumda. 2 saat kullandığımı söyleyebilirim kısık ışık vs.. olmadan wireless le internete girerken vs.. )
    Genişlik : 354
    Derinlik : 284
    Yükseklik : 35.2
    Ağırlık : 2.95

Yanında :
    - Orjinal Çanta
    - Optik Mouse hediye verilecektir.

-Laptobu alana dükkandaki N91 100 liradır. ikisi 850 lira ve tek fiyat...

Takasa kapalıdır. Allaha şükür şu an için bir isteğim yok...

Fiyat :700 Türk Lirası. Pazarlık kalmamıstır. Fiyat arastırması yapın isterseniz aynı modeli sonra konusalım. Daha ucuzunu ben görmedim görürseniz degerlendiririm.Diger F3SC lerle karsılastırırken T7500 lü modelini göz önüne alırsanız sevinirim... Daha da indirim olmuycak. satılmazsa veririm tanıdıgın birisine kullanır...

T7500 işletim sistemli ASUS markalı tertemiz laptop için cok yüksek demezseniz sevinirim. Yoruma açıktır ve Pm ler gelsin :)

PS: Arıza, ölü pixel vs.. söz konusu değildir.. 10 numara laptoptur kendileri...
    - Sol menteşe kapagında oynama var sadece kapakta ve kırık degil kücük bir oynama gözüme takıldı söylemek istedim..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematiche -- 5 Kasım 2009; 19:39:08 >

• güzel ürün, iyi fiyat
    ama burada değil :)
    İyi satışlar.
  • Kasım 1 e ne kaldı :) Fiyat ondan güzel zaten :)) İstanbulda havaalanından dahi alınabilir gelir gelmez:D
  • hayırlı satışlar mustafa ... kendisi sağlamdır ne dediyse odur eksik parca felan olmaz güzel bilgisayar güzel fiyat :) yeniden hayırlı satışlar
  • Eyvallah mesut.. zaten sen de biliyosun polonya icin aldım satılmazsa da kullanırım cok güzel makina fiyat da iyi gibi piyasaya göre :) Görüsemiyoduk umarım iyisindir.. düsüncelerin icin de cok tsk...
  • kardeş aletin üstünde ati logosu var ama ekran kartı nvidia yazmışsın. etiket sonradanmı yapıştırıldı?
  • Evet sanırım öyle.. dedigim gibi 3.5 ay önce aldım laptobu. kullandım işim bitti ve satıyorum. sanırım sonradan yapıstırılmıs..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel cihaz fiyatta iyi...
  • eyv. yrumun icin.. Zaten gitti gidecek dönüşte :) Hayırlısı artık
  • Daha fazla indirim isteyen olmasın. 1 lira düsügüne satılmayacak. Burda böyle de söz veriyorum. Gider hediye ederim daha iyi... AYnı laptobun 2-3 alt modelleri 800 e satılıyor onları alın ama bunu degil...
  • hocam güzel ürün güzel fiyat hayırlı satışlar
  • cok tesekkürler yorumun icin. evimde masaüstü var fazlalık geliyo satılmazsa da takaslıycam işime yarayabilecek seylerle. olmazsa da ayarlıycam artık birine.bu fiyattan asagıya ayıp olur satmak :)
  • problemli yerin fotosunu çekebilir misiniz? oynama yazmışsınız anlayamadım.
    tam aradığımı buldum dedim ama son satıra yazmışsınız sorunu..güzel cihaz fiyatıda güzel ama fotoğraf bekliyorum :)
  • Problemli yerin fotusunu ceksem anlasılmaz ki. elinizle oynamadıktan sonra bir oynama yok kendiliginden. video cekmem lazım onun icin :) sorun degil zaten ben gördüm ve yazmak istedim. kimsenin hakkına girmek istemiyorum 3 kurus için..
  • pm
  • CVP landı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.