Şimdi Ara

ARTIK ŞU KARGO FİRMASI İDDİASINDA OLAN FİRMAYI BİRİLERİ DURDURSUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yine bir Yurtiçi Kargo rezaleti ile karşınızdayız:

ARTIK ŞU KARGO FİRMASI İDDİASINDA OLAN FİRMAYI BİRİLERİ DURDURSUN

Siparişimi iş yeri adresim olan Kartal adresime verdim. Ama bunlar hangi akla hizmet ediyorlarsa ev adresimin bulunduğu şubeye gönderip oradan Kartal' a sevk ediyorlar.
    Umarım bu defa sadece İstanbul Anadolu Yakasını dolaştırıp teslim ederler. Zira daha önce başka illeri dolaştıktan sonra teslim ettiklerine de şahit oldum.

Bu firmanın son rezaleti değil. Daha önce 2 defa adresime kurye çağırdım ama hiç gelmedi. Kaç defa Müşteri Hizmetlerine şikayet ettim ama aynı.
    Geçen hafta başka bir siparişimi de sisteme tarih ve saat yazarak ev halkından birine teslim ettiklerini yazmışlardı. Ama öyle bir teslimat olmadığı gibi kargoyu aşağı mahallede oturan arkadaşımın evine teslim ettiler

• gerçekten bende bıkmaya başladım artık nedense izmirde otuyuorum sabah gelmeyen kargolarım hep ertesine güne bırakıyorlar öğlen 12de subeye gelen kargo dağıtmıyorlar hep böyle gidip kendim almak zorunda kalıyorum bende bıktım 1keresnde ürünün üstünden tır geçmiş param parça olmuş evde olmadandan ufak kardeşim almış gerçi iade ettim daha sonra markafoniyede yaptıkları eziyet resmen bıktırdılar benide.
  • şükret

adam 2. günde isyan ediyor Her konunun sonu kargo şirketine patlıyor
  • @TuVNeRa Lviv'e gittiniz mi
  • iyidir ya yurtiçi ben hep kullanıyorum bi sıkıntı görmedim
  • benim tüm kargolarımda böyle seyahat ediyor yurtiçi kargo ile ama eninde sonunda kapıma kadar geliyor max 2 gün içerisinde
  • En iyi kargo firması şuan için bence. Bir sıkıntı görmedim şuana kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • son 2 ayda hep sorun yaşadım heralde artık standartları öyle oldu. 2 günde eve getiremedi kargoyu 2 km var yok mesafe. en son gittik biz aldık.

geçen seferde geldik evde yoktunuz ihbar bıraktık yazdı. ihbar yok. hep yalan dolan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.