valal bana kalsa free olayını kaldırırır giriş için aylık 10-15 TL gibi girişide paralı yapardım bölece wizardların 2-3 ayda bir 10 tane char kasmasını ve birkişiye 10 tane stall char düşen olayıda kaldırıdım oyuna para vermeyipte bir yerlere gelmeye çalışanları oyuna sokmazdım ..
Bize kalsa daha neler neler; ama bırakmıyorlar Batmakta olan gemiden nasıl en çok parayı koparabileceklerini düşünüyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: C_nedra
Birşey daha dikkatimi çekti.. Legend4 roc uptadesinden sonra yaratık spawn ları azaldı sankii spotlarda çok az miktarda yaratık var... karakterler dolaşıor 2 saat acaba buda mı kasti yapılan bişey?
Aynen.. Benim dikkatimide cekti. Daha önce seri şekilde spawn yapan moblar şimdi seyrek seyrek... Sanırım buna AliBaBa event mobları sebep olabilr.
Edit: Bu Alibaba sun-mon-sos diyor ama birşey daha dikkatinizden kacmasın bu event mobları premium zamanlarımızdan da calıyor. Özelikle botla kasanlar için 1-1-1 vuruslar ile bir hayli zaman alıyor kesmek.
[Deleted by Admins]
quote:
Orijinalden alıntı: KaTSuYa
quote:
Orijinalden alıntı: C_nedra
Birşey daha dikkatimi çekti.. Legend4 roc uptadesinden sonra yaratık spawn ları azaldı sankii spotlarda çok az miktarda yaratık var... karakterler dolaşıor 2 saat acaba buda mı kasti yapılan bişey?
Aynen.. Benim dikkatimide cekti. Daha önce seri şekilde spawn yapan moblar şimdi seyrek seyrek... Sanırım buna AliBaBa event mobları sebep olabilr. .
Edit: Bu Alibaba sun-mon-sos diyor ama birşey daha dikkatinizden kacmasın bu event mobları premium zamanlarımızdan da calıyor. Özelikle botla kasanlar için 1-1-1 vuruslar ile bir hayli zaman alıyor kesmek
Çok doğru bir nokta... Ben premium sahibi değilim ama, Sbot kullanıyorum. Ve kestigim yaratıkları hep tek atarak kesiyom. 6 saate 5 bin tane falan yaaratık kesmiş. 100 tane seal kesmiş. İstersen 100 bin vur 10 kere vurmadan gebermiyor melet... yani 1000 tane mob um cope gitti gibi birşey bunlar yuzunden...
Bu oyun zevk için oynanıyor ve kimse seni tutup zorla birşey al veya zorla oyna demiyor işine gelirse her ay 50 60 tl verır rahat rahat oynarsın işine gelmezse oynamazsın veya 1 ayda full pc basında olup 30 40 saat oynarsın bu kadar basit.
quote:
Orijinalden alıntı: boywonder
Bu oyun zevk için oynanıyor ve kimse seni tutup zorla birşey al veya zorla oyna demiyor işine gelirse her ay 50 60 tl verır rahat rahat oynarsın işine gelmezse oynamazsın veya 1 ayda full pc basında olup 30 40 saat oynarsın bu kadar basit.
Afferin abicim en iyi lafı demişsin paran varsa bak keyfine... Yoksa Ağzına bile alma online oyunu :)
Joymax zeki şirket, helal olsun adamlara ! Sroyu 2005in aralık ayından beri aşama aşama görüp geçiren biri olarak. Çok akıllı adımlarla, bu oyundan kazanılabilcek en iyi parayı kazanadılar, halada kazanmaya devam ediyorlar. Herkez Joymax'a sövüyor, ama ben tebrik ediyorum çok güzel para kazanıyorlar. Bir şirketin amacıda bu değil midir zaten?
Açıkcası;
1. İyikide presiz girilmiyor, eğer premiumsuz rahat girilseydi ozaman görürdünüz 5k'cıları
2. En son g.o.l.d botları roc mountainde bumerang fırlatan moblarda kasarken gördüydüm, birde arada bir lord'a giderken görürüm, bu da demekki 70+ playerler için sorun değil gold botlar, zaten 70 + olan biri gerçek oyuncudur,presi peti zartı zurtu vardır,yoksa bile almıştır yada almak istemektedir, kaldı ki artık bir haftadan kısa sürede 80 lvl char kasılıyor...
3. kervan ve pvp yapmanın g.o.l.d botlar ile alakasını anlamadım,ama bence alakası bile yok, pvp yapan yada kervan çeken g.o.l.d bot görmedim.
4. neyi kastettiğine bağlı.
5. Açıkcası benim amacımda sürekli level kasmak çünkü gündüzleri çalışan biriyim, gece yorgun argın eve geliyorum, botla olsa bile ekranın karşısına geçip sadece seyretmek bile yorgunluğumun çoğunu alıyor..
6. yeni level demek yeni skiller demek bence bu da şikayet edileek bir durum değil.
7. 150 silk... aslında bir hesaba vursak bir ay içinde 150 silk alacak kadar parayı boşa harcadığımız okadar çok yer varki..mesela sigara gibi,,,
8. eskiden thieflere herkes dalabiliyordu ,mesela bu kaldırıldı, bir çok düzenleme yapılıyor aslında
9. kesinlikle katılmıyorum
10. Allah korusun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme