Şimdi Ara

Artık Saçımı Başımı Yolacam....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Flash diskimde okuma yapabiliyor yazma yapamıyorum. "Yazmaya Karşı Korumalı" diyor. Format çekemiyorum. Fakat evde laptopda sorunsuz çalışıyor.
    Önce amvo virisü zannettim combofix ile temizledim. Dracula Antivirüsle temizledim USB Scan'la da temizleme yaptım. autorun virüslerini ve amvoyu temizledim zannediyorum. Ama bu kez de usb belleğim çalışmıyor. Antivirüs mü engelliyor acaba deyip deaktif yapıp yine denedim yine olmadı.

Sizce bu ne olabilir çözümü nedir?

• üzerinde düğme varmı ? standart flashlardan mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: melmur

üzerinde düğme varmı ? standart flashlardan mı ?

Maalesef protect tuşu yok...
  • Allah allah cok ilginc
  • laptopta sorunsuz calısıyor dıyorsun yanı orda bıcımlendırebılıyorsun dımı ? ıslem yapamdıgın bılgısayarda basak flash denedınmı? varsa yakınında onu dene bı ozaman asıl sorun bulunmus olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: melmur

laptopta sorunsuz calısıyor dıyorsun yanı orda bıcımlendırebılıyorsun dımı ? ıslem yapamdıgın bılgısayarda basak flash denedınmı? varsa yakınında onu dene bı ozaman asıl sorun bulunmus olacak.

Çalışmıyor
  • başka flashta calısmıyorsa calısmayan bılgısayarda sorun vardır demektır. buyuk olasılıkla c dısındakı hangı bolmelerın varsa d yada e kaca kadar gıdıyorsa orada kendını saklıyor vırus. bu durumu kendımden bılıyorum wd 500gb harıcı dıskımız sırf bu sebepten kullanılmaz hale getırmıstı. sana tavsıyem artık onu kullanma cokta buyuk kapasıtelı bırsey degılse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir de şunu deneyin.
    quote:

Bir flash bellek usb sürücüsüne takıldığında bilgisayar tanımazsa:
    Başlat/çalıştır a gelip regedit yazıp tamam dedikten sonra;
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\StorageDevicePolicies kısmından WriteProtect i bulup sağ tıklayıp “değiştir” dedikten sonra orada çıkan değer eğer 1 ise 0 yapın.
    Son olarak ControlSet001 ve ControlSet002 kısımlar içinde aynısını uygulayın.

Diğer yöntem ise

http://www.myupload.dk/showfile/223726a4011.rar/

• quote:

Orjinalden alıntı: ettu

Bir de şunu deneyin.
    quote:

Bir flash bellek usb sürücüsüne takıldığında bilgisayar tanımazsa:
    Başlat/çalıştır a gelip regedit yazıp tamam dedikten sonra;
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\StorageDevicePolicies kısmından WriteProtect i bulup sağ tıklayıp “değiştir” dedikten sonra orada çıkan değer eğer 1 ise 0 yapın.
    Son olarak ControlSet001 ve ControlSet002 kısımlar içinde aynısını uygulayın.

Diğer yöntem ise

http://www.myupload.dk/showfile/223726a4011.rar/

Çok teşekkür ederim 1.ci yöntem işe yaradı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.