Şimdi Ara

Artık Rüya Tabirlerine İnanıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bir rüya gördüm. Rüyamda sınıfımdaki kız arkadaşlarım benden belimdeki kemerimi istemişler. Bende onlara vermişim. Elim pantolonumda gezmişim o gün. Ertesi gün okula geldiğimde ise kemerimi veriyorlardı. Aklımda sadece bu sahneler kalmıştı. Bende baktım rüya tabirine kemer ne anlama gelir diye. Uzun süredir görmediğiniz vefalı bir dostunuzu göreceksiniz ve hayırlı bir kısmet bulacaksınız yazıyordu ve bugün yaklaşık 4 senedir görüşmediğim zamanında çoksamimi olduğum bir arkadaşımı gördüm. Mutluyum. Paylaşmak istedim.

• ben gördüğüm rüyayı unutmasam bende bakacamda rüya tabirine gördüğüm rüyayı unutuyorum dün gece bişi kovalıodu beni ama ne kovalıyodu bilmiyorum
  • Ben hep unutuyorum ne gördüğümü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

Ben hep unutuyorum ne gördüğümü.

Sen rüyalarını anlatma gece uyuyamayız falan
  • Rüya Tabirlerine inanmak çok büyük yanılgıdır. Rüya tabirleri zaten başlıbaşına bir aldatmacadır. Rüya sadece insanın bilinçaltıyla ilgili beyinsel bir süreçtir. Bilinçaltına kazınmış şeyler rüyalarda ortaya çıkar. Bunun gelecekle ilgili veya doğaüstü şeylerle ilgili haber vermesi olanaksızdır. İnsanın geçmişiyle ilgili ipuçları verebilir tabiki, ama herhangi bir şey olacak şu yapılacak şöyle olacak denemez. Bu aldatmacadır. İnsanları uyutmadır. Rüyanın doğa üstü herhangi bi özelliği yoktur, böyle sanılması büyük hatadır.
    Bu başına gelen olay sadece bir tesadüftür. Eğer başka birinin yazdığı rüya tabirine baksaydın belki kemer öleceksin anlamına belki, biriyle küseceksin anlamına geliyor olacaktı. Ve sen böyle bir konu açmayacaktın.

Bunları yazmam senin fikrini değiştirirmi pek sanmam. Ama değiştirmesini isterdim. Çünkü bu tür şeyler inanılmaz şekilde sömürü aracı olarak kullanılabilir. Bir insanda böyle şeyler inanılmaz psikolojik sorunlar bile ortaya çıkarabilir. Bu tür saçma şeylerden uzak durmak gereklidir. Ama sen bilirsin.

• Ben hep rüyada

o teriminde anlamı yok işte sitelerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpella_xD -- 5 Mayıs 2009; 23:06:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Denixhan

ben gördüğüm rüyayı unutmasam bende bakacamda rüya tabirine gördüğüm rüyayı unutuyorum dün gece bişi kovalıodu beni ama ne kovalıyodu bilmiyorum

esmer miydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arukard

Rüya Tabirlerine inanmak çok büyük yanılgıdır. Rüya tabirleri zaten başlıbaşına bir aldatmacadır. Rüya sadece insanın bilinçaltıyla ilgili beyinsel bir süreçtir. Bilinçaltına kazınmış şeyler rüyalarda ortaya çıkar. Bunun gelecekle ilgili veya doğaüstü şeylerle ilgili haber vermesi olanaksızdır. İnsanın geçmişiyle ilgili ipuçları verebilir tabiki, ama herhangi bir şey olacak şu yapılacak şöyle olacak denemez. Bu aldatmacadır. İnsanları uyutmadır. Rüyanın doğa üstü herhangi bi özelliği yoktur, böyle sanılması büyük hatadır.
    Bu başına gelen olay sadece bir tesadüftür. Eğer başka birinin yazdığı rüya tabirine baksaydın belki kemer öleceksin anlamına belki, biriyle küseceksin anlamına geliyor olacaktı. Ve sen böyle bir konu açmayacaktın.

Bunları yazmam senin fikrini değiştirirmi pek sanmam. Ama değiştirmesini isterdim. Çünkü bu tür şeyler inanılmaz şekilde sömürü aracı olarak kullanılabilir. Bir insanda böyle şeyler inanılmaz psikolojik sorunlar bile ortaya çıkarabilir. Bu tür saçma şeylerden uzak durmak gereklidir. Ama sen bilirsin.

Aynı düşünceye sahiptim. Zaten rüyalarımı genelde unutan tipde bir insanım. Bugün öylesine açıp baktım ve tuttu. Belkide gerçekten tesadüf ama öylede hergün elimde rüya tabiri kitabı dolaşmam. Sadece bakış açım değişti.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Bugün bir rüya gördüm. Rüyamda sınıfımdaki kız arkadaşlarım benden belimdeki kemerimi istemişler. Bende onlara vermişim. Elim pantolonumda gezmişim o gün. Ertesi gün okula geldiğimde ise kemerimi veriyorlardı. Aklımda sadece bu sahneler kalmıştı. Bende baktım rüya tabirine kemer ne anlama gelir diye. Uzun süredir görmediğiniz vefalı bir dostunuzu göreceksiniz ve hayırlı bir kısmet bulacaksınız yazıyordu ve bugün yaklaşık 4 senedir görüşmediğim zamanında çoksamimi olduğum bir arkadaşımı gördüm. Mutluyum. Paylaşmak istedim.

Evlenmeye mi karar verdin arkadaşınla? Ayrıcada Rüya tabiri doğrudur yalnız bunu sadece Allahın bildiğini düşünüyorum birtek Hz.Yusufa öğretmişti bunu diğer insanlar nerden biliyor ki

• Lan ben hep CIA FBI tarzı rüyalar görüyom adrenalin dolu kalkıyom sabahları
  • Beni hep birileri bir yerlere götürüyor sonra uyanıyorum uyandığımda üzülüyorum
  • Matematik sınavı öncesi , ters trigonometrik ile ilgili 2 soru gördüm rüyamda 8. soru diye gördüm birini . Kalktığım gibi sorulara baktım , sınava girdiğimde ise 8 . sorunun ters trigonometrik olduğunu görünce afallamıştım
  • Bende geçen sene bir rüya görmüştüm ve tabirde geçen şey rüyanın ertesi haftasında gerçekleşti fakat bu gördüğüm rüya bana saatler sürüyo gibi geldi anlık değildi ve rüzgarı bile hissettim o kadar gerçekti bence 2 farklı rüya var bir gerçek gibi olan birde belli belirsiz olanlar gerçek gibi olan rüyalar çıkıyor galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alpella_xD

Ben hep rüyada

o teriminde anlamı yok işte sitelerde

• quote:

Rüya Tabirlerine inanmak çok büyük yanılgıdır. Rüya tabirleri zaten başlıbaşına bir aldatmacadır. Rüya sadece insanın bilinçaltıyla ilgili beyinsel bir süreçtir. Bilinçaltına kazınmış şeyler rüyalarda ortaya çıkar. Bunun gelecekle ilgili veya doğaüstü şeylerle ilgili haber vermesi olanaksızdır. İnsanın geçmişiyle ilgili ipuçları verebilir tabiki, ama herhangi bir şey olacak şu yapılacak şöyle olacak denemez. Bu aldatmacadır. İnsanları uyutmadır. Rüyanın doğa üstü herhangi bi özelliği yoktur, böyle sanılması büyük hatadır.

Peygamberlerin rüyaları yorumlamasına ne diyeceksin peki? şu zamanki uyduruk kitaplarda yazan rüya tabirlerine inanmak tabiki saçmalıktır...

• bende geçen anjelinayı atmışım benim odaya.sonra yer misin yemez misin.yer misin yememz misin. biri bana bu rüyayı tabir etsin. ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoriKalina

quote:

Peygamberlerin rüyaları yorumlamasına ne diyeceksin peki? şu zamanki uyduruk kitaplarda yazan rüya tabirlerine inanmak tabiki saçmalıktır...

Ya kuzum senin yaşın kaç?

• Nedense kahve falında ve rüya tabirlerinde hep belli şeyler var. Konuyu açan arkadaşım yanlış anlama sitemim sana değil. "Sana bir yol var, birini göreceksin, kısmetin açılacak, sıkıntın var, eline para geçecek....vs" Hep olması muhtemel şeyler yazıyor. 10 kere tutmuyor birşey demiyoruz, 11. tutunca inanıyoruz. Tutmayan 10 taneyi unutup 1 taneye kilitleniyoruz. Kahve falı falan onlar muhabbet olsun diyedir. (Peygamberlerin rüya yorumları bahsettiğim konuyla aynı kefeye konulamaz.)
  • Ne Güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Far-Cry

quote:

Orjinalden alıntı: MoriKalina

quote:

Ya kuzum senin yaşın kaç?

19 kuzum senin kaç?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.