Şimdi Ara

Artık Port Yönlendirmesini VE CGNAT Dert Etmeyin. (ÜCRETSİZ) GUVENLI DNS Hizmeti Eklendi| 25/10/201 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
3
Favori
9.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Speedtest gayet güzel hocam Türkcell'e 45 ping alıyorum standart Türknet'te 100'den aşağı almazdım ayrıca İngiltere İSS'lerini denicem hocam.

Hakkari , Mardin , Diyarbakır yakın gösteriyor fakat Gebze'ye ping attığımda daha iyi sonuçlar alıyorum hocam ayrıca Yurt dışı pingleri yüksek çıkarıyor.

Teşekkürler
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    sunucu bursada fakat sunucu ip sini ripeye kaydeden kullanıcı konumunu bursa değil doğuda bir konum söylediği için haritada yanlış çıkıyor. hızı etkilemez.
    speedtest.net ipv6 desteklemiyor bu arada youtube üzerinden test edebilirdin.

eski haline geri döndürdüm . yoksa server parası yüzünden proje geliştiremem :D
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    Maliyeti yüksek olur zira bunun yerine Avast Secureline alıp baya iyi pingler ile kullanırdım.

Bizim ülke ne zaman ipv6'ya geçecek halen anlamıyorum.

Vps veya Vds ucuza sunucu kiralayıp her türlü sıkıntı olmaz ama trafik sınırı koyuyorlar bu sıkıntılı bir durum hocam yoksa problem olmaz .
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    avast secureline benim sistemin eski versiyonu :D speedtest bursa dgn yapsaydın 32 ms ping görecektin :)
    Gebze'ye 35 ile çıkıyorum hocam Türk Telekom kısıtlama yapıyor işte anlayın

VPS , VDS sunucuları ile bu program şeklinde bağlantı yapılıp VPN olarak kullanılabilir mi hocam ?
    Sistemi entegre edebilirseniz sınırsız trafik bir sunucu ile katkıda bulunabilirim. Fransa Scaleway firmasıyla çalışıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • plusnettr P kullanıcısına yanıt
    facebook yada twitter üzerinden iletişime geçebiliriz.

• çok sağolun hocam
    Telegram kullanıyorsanız kullanıcı adınızı yazın iletişime geçelim diğer 2 platformdan keyif almıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu olay cgnat ı araştırırken dikkatimi çekti, port açmak için işimi görür mü? konuyu okudum bikaç yeri anlayamayınca ip tamamen koptu da
  • ahmetay74 A kullanıcısına yanıt
    evet. tek yapmanız gereken port açacak kişi bu programı yükliyecek ve bir domain alacak. diğer bağlanacak kişi ise sadece programı yükleyicek.
  • Linux (debian,ubuntu... ) için sürüm hazırlanıyor.

Artık Port Yönlendirmesini VE CGNAT Dert Etmeyin. (ÜCRETSİZ)  GUVENLI DNS Hizmeti Eklendi| 25/10/201
  • Guvenli DNS hizmeti eklendi.

Kullanıcılara IPV6 adresi verildi
  • Ya ahmet ne guzel projeler gelistiriyon boyle. Keske senin gibi hevesli on kisi yuz kisi daha olsada otuz yil geriden takip ettigimiz bilisim ve internet sektoru canlansa, kucuk hindistan olsam IT piyasasinda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratai kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim. Yardımcı olabildiysek ne mutlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

çok teşekkür ederim. Yardımcı olabildiysek ne mutlu

Daha öncede danışmıştım sıkıntımla alakalı turnetteyiz malum ortak ip kullanıyoruz.

Torrent açınca indirme yapıp yapmaması önemli değil dns hatası verip her hangibir sayfa yüklenmiyor telefonda dahil.

Mesela online radyo dinliyorsam onda sıkıntı olmuyor m. hizmetleriyle kanka oldum bir gelişme yok senin başkaca bir önerin olurmu acaba gerçi son fırtınada modemde yandı airtistede yokmuş yenisi gelecek dediler bekliyorum emanet modemle..
  • emo5313 kullanıcısına yanıt
    Şunu dene istersen ineti kur sonra 1. Dns i 8.8.4.4 yap ikincisini istedigini yap bilgisayardan . Bakalım işe yarıyacak mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Denemekten zarar gelmez

Maalesef bu sürüme uyumlu değil uyarısı verdi win 10 kullanıyorum

Artık Port Yönlendirmesini VE CGNAT Dert Etmeyin. (ÜCRETSİZ)  GUVENLI DNS Hizmeti Eklendi| 25/10/201

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emo5313 -- 27 Temmuz 2017; 22:22:59 >
  • Kaldırıp tekrar kurdum verdiği hata altta
  • emo5313 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarın 32 bit mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.