Şimdi Ara

ARTIK OYUNU DEĞERLENDİRSEK DİYORUM? SİZCE NASIL ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sadece oyunun ( + ) ve ( - ) lerini yazabilirmiyiz artık? şurdan aldım fiyatı şuydu yok geldi gelmedi sıkıldım, oyun hakkındaki fikirlerimizi paylaşalım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narki -- 25 Kasım 2010; 15:01:48 >

• yazın bişeyler arkadaşlar eleştirileriniz felan nedir, neyi cok begendiginiz ne olmamış ?
  • Gece yarışları mükemmel olmuş ben bayıldım açıkçası. Araç tasarımlarında ise kimi araçlar mükemmel iken kimileri çok kötü olmuş özellikle c sınıf araçlara çok özen gösterilmemiş ben bu yönünü pek sevmedim bir dengeyi tutturamamışlar.
  • eksiler= logitech g27 direksıyon ayarı yok.....hic bir ayar yapamıyorum
    online modda hic bir anlam yok yada ben bulamadım ( ranked.puanlama sistemi.ödül gibi seyler )
    menüler yavas ama duzelıcekmiş insallah gerci oflıne oynadıgın zaman sorun olmuyo
    fazla bagımlılık yapıp işe dahi götürmüyo

zaten geriside artı
  • araç tasarımlarıyla ilgili birçok forumda şikayet var, bunun nedeni bir an önce oyunda ilerlemeyi saglamak mı acaba
  • değerlendiriyoruz zaten bu konuda ---->http://forum.donanimhaber.com/m_18489287/mpage_457/tm.htm
  • yükleme süreleri insanı oyundan soğutuyor resmen 10 sn lik lisans için 1 dk bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

değerlendiriyoruz zaten bu konuda ---->http://forum.donanimhaber.com/m_18489287/mpage_457/tm.htm

bu konuda 50 çeşit mevzu dönüyor, sıkıldım artık gereksiz yorumları okumaktan yav, oyun hakkında bilgiler lazım bize, varsa düşüncelerin yazarsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: marju

yükleme süreleri insanı oyundan soğutuyor resmen 10 sn lik lisans için 1 dk bekliyorum

bu sorunla ilgili bir patch gelecekmiş yakında duyuruldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.