Şimdi Ara

ARTIK NetLimitsizde AKK dolunca hız 3 mbite Düşecek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), son zamanlarda internet servis sağlayıcıların limitsiz adındaki tarifelerde uyguladığı Adil Kullanım Kotası (AKK) uygulamasına balans ayarı yaptı.

AKK sonucu ay sonuna kadar belli bir indirme limitini aştığınız zaman internet hızınız 1 megabit seviyesine düşürülüyordu. Kullanıcıların son zamanlarda oldukça tepkisini çeken bu uygulamada hız biraz daha yükseltildi. BTK aldığı kararla 1 megabite düşürülen bağlantıların 3 megabite çıkarılmasını onayladı.

Edinilen bilgiye göre, BTK'nın onayladığı düzenleme ile Türk Telekom'un toptan seviyede İnternet Servis Sağlayıcılara (İSS) sunmakta olduğu bazı DSL tarifelerinde bulunan AKK uygulamasında iyileştirme yapıldı. Böylece Türk Telekom ve onun alt yapısını kullanan bağlantılarda AKK seviyesi yükselecek.

Bu karar sadece ADSL hizmetini mi kapsıyor yoksa Fiber internetteki limiti de etkiliyor mu bu konuda bir bilgi yok. Fakat edinilen izlenime göre artık en düşük hız 3 megabit olacak. Yani fiber hizmeti sunan firmalar da AKK sonrası düşen hızlarını ayarlamak zorunda kalacaklar.

• mağarada klima varmıydı bu sıcakta çekilmez
  • su an 3 mbit... acıkcası bana yetiyor...2 mbit torrente ayırdım 1 mbit ile geziniyorum..youtube takılıyor ama 8 mbitken bile takılıyordu...şu fiyatlara da bir balans ayarı cekseler güzel olacak.... çok pahalı sunulan hizmete göre...
  • Aman fazladan bir şeyler vatandaşın faydasına dokunmasın adamlar uyku uyuyamıyor sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

su an 3 mbit... acıkcası bana yetiyor...2 mbit torrente ayırdım 1 mbit ile geziniyorum..youtube takılıyor ama 8 mbitken bile takılıyordu...şu fiyatlara da bir balans ayarı cekseler güzel olacak.... çok pahalı sunulan hizmete göre...

2 mbit'î torrente ayırdım derken ? onun bir ayarı mı var nasıl yapıyoruz
  • 5mbit ile çekiyorum hemde 100gbtı geçti indirme
  • @Tim_Robbins Limitliyordur torrent hızını.

Konuyu açan arkadaş;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 19 Temmuz 2012; 22:12:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ttnet 8mbps de 10mbps hız
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AKK'siz olarak alabildiğim hız(Download falan hiçbir şey açık değil)

İstanbul/Yeniköy aradım hat 1mbit destekliyor dedi 30 dk önce. Arada 0.7 - 0.8 falan oluyor
  • Acaba Cepnette 3 katına cıkarmı hız olarak 96kbps×3=288kbps süper olur valla 288 kbps idare ederim Dsl i kestirrirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tim_Robbins

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

su an 3 mbit... acıkcası bana yetiyor...2 mbit torrente ayırdım 1 mbit ile geziniyorum..youtube takılıyor ama 8 mbitken bile takılıyordu...şu fiyatlara da bir balans ayarı cekseler güzel olacak.... çok pahalı sunulan hizmete göre...

2 mbit'î torrente ayırdım derken ? onun bir ayarı mı var nasıl yapıyoruz

torrent programına maksimum indirme hızını 200 kb/s yaparsan oluyor...
  • sadece ttnet için mi bu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.