Şimdi Ara

ARTIK NEŞELENİN(KONU FENA HALDE TUTTU SENDE GEL!!!) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
53
Favori
50.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve sırf keyfimden 500 lira anasını satıyim dedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve o kadar 1 kuruş çok gelmişti basur oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuruşlar gördüğüm bir rüyadan kan ter içinde uyanmıştım , kalktım mutfağa ilerledim bir bardak alıp su içtim. O sırada dışarı bakarken o da ne , o nu yıllar önce ayrıldığım kız arkadaşımı gördüm sokağın köşesindeki kaldırımda yüzünü iki elinin arasına almış düşünceli gözlerle benim pencereye doğru bakıyordu. Yıllar sonra ilk kez göz göze gelmiştik...

• heman gittim ve balgam attım
  • İçimden bu düşünceler geçerken yüzümde bir gülümseme eski günlere daldım. Neden burdaydı ve neden gözlerini bir an olsun ayırmadan buraya doğru bakıyordu. Uzunca bir sure bende onu izledim perdenin arasından...

• Perdenin arasından onu izlerken hızla gelen bir araba tarafından ezildi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

İçimden bu düşünceler geçerken yüzümde bir gülümseme eski günlere daldım. Neden burdaydı ve neden gözlerini bir an olsun ayırmadan buraya doğru bakıyordu. Uzunca bir sure bende onu izledim perdenin arasından...

hocam amacımız gülmek duygusala bağladınız :D ayrıca mesajımı görmediniz herhalde
  • Sonra ezilen sevgilimin yanına gidip ağladım. Sonra onu emdim. Hem de tamamını emdim. Midem bulanıyor ve karnım gitdide şismeye başlıyordu. Ambulansı aradım. Hemen geldi. Beni acil servise götürdüler. Ama götürdükleri yer sanki zindana benziyordu. Doktor kıyafeti giymiş adam bana dediki:

• Naber

• Ama kız acı çekiyorrdu, beni kurtarr diyorrdu, sonra birden isyan etmeye başladı.. Ne adam kalmış ne adamlık, ne insan kalmış ne insanlıkk diyorrdu. İyice Nihat HATİPOĞLU'na bağlamıştı artık. Dedim sus la ne bu tavırlar.
  • Beni hatırladın mı, dedi doktor. Evet doğru bildiniz! Bu, o psikiyatristti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F047747E -- 23 Temmuz 2014; 0:12:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmysf

Ama kız acı çekiyorrdu, beni kurtarr diyorrdu, sonra birden isyan etmeye başladı.. Ne adam kalmış ne adamlık, ne insan kalmış ne insanlıkk diyorrdu. İyice Nihat HATİPOĞLU'na bağlamıştı artık. Dedim sus la ne bu tavırlar.

Hikaye dışı not: HATİPOĞLU'na değil HATİPOĞLU'ya

• aslında yıllarca şizofren olduğunu bilen doktordu, yavaşça yaklaşıp neler söylediğini duymaya çalışırken arkadan bir ses geldi

• Şöyle bağırıyordu:

Ekmek için EKMELEDDİİİİNNN

• hemen tanıdım bizim pideciydi bu adam ama neden buradaydı.
  • diye kendi kendime sorarken kafama saksı düştü öldüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkog

hemen tanıdım bizim pideciydi bu adam ama neden buradaydı.

Sanki Allah'ın yolunda ilerleyen bir şövalye gibi kaldırdı elindeki küreği ve haykırdı:
  • Yapmayin diyorduuu Allah rizasi icinnn yapmayin diye haykiriyorduu.fakat

• ...zebaniler hiç acımadı bu pideciye. Sırtına sırtına manganlık sucukla vuruyordu. Sanki gavura vurur gibi. O kadar çok vurdularki zebani artık yorulmuştu. Ve biraz dinlenmek istedi. Ama pideci bunu biliyordu. Pideci buna hazırlıklıydı. Çıkardı küreğini masaya ve zebanini ağzının ortasına kürekle vurdu. Sonra...

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.