Şimdi Ara

Artık korku oyunu oynayamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaş 33 olmuş eskiden oynardım korku türünü severek oynardım fear olsun condemned olsun oynayıp zevk alıp bitirdiğim çok olmuştu.Şimdi ki oyunları oynayamıyorum bırakın oynamayı ödüm patlıyor.Örneğin outlast 2 jumpscare den adım adım ilerliyorum olmuyor ses müzik 10 dk oynayıp çıkıyorum.Resident evil 2 de de tyrant ın olduğu sahnelerde kapatmadım ama kapatmamak için kendimi zor tuttum.Bundan sonra korku oyunu almam ruh halime de yansıyor :) Benim gibi olanınız var mı ?

• Outlast 2 bir garip oyun bende rahatsız olup kapadım, sonlara geldim, karanlikta ne yaptığın nereye varacağını belli değil. O asansöru çalıştıracağımiz yerde yaşlı cadı baya ugrastirdi. 1. oyun ve DLC si güzeldi.Re 2 de tyranti kafaya 2 3 el ateş edince çokuyor, sonra istediğin yere gidersin,Dave odasına girmiyor zaten ama başta karşılaşmak baya sknti alisincaya kadar.Bende genel olarak arkamda birisi takip eden korku oyunlarını zor oynuyorum sizin gibi ama üstüne gitmek gerek;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Outlast oyununu üniversitede 4 arkadaş tek bilgisayardan oynadık. tek oynayamamıştık. steamden outlast 2 aldım, oynayamadım hellblade de aynı şekilde. oyun korku oyunu değil ama 7.1 seslerinden çok etkilendim. oyunu sadece gündüz oynayıp bitirebildim.

yalnız değilsiniz
  • Alien Isolotoin sakın oynama, kalp kriiz gçeririsin
  • oynayamadım sildim zaten alien ilk höööö diye çıktığında yerimden zıplamıştım :)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunu Oynayamıyorum
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.