Şimdi Ara

Artık komik komedi filminin çekilmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30.kere Kemal Sunal,Şener Şen filmlerini ya da Arog Gora Kolpaçino izliyorum,her sahneyi ezberlerdim ama hala gülebiliyorum,keyif veriyor ama son dönemlerde çıkan filmlerde mimik oynamıyor Cem Yılmaz,Şafak Sezer hepsinin kalite düştü,Güldür Güldür e 10 dk katlanamıyorum zaten,bi bana mı öyle geliyor

• Doğrudur.Ama güldür güldür eski bölümlerine göre kalitesi arttı.Eskiden 2 dk izleyemezdim.Şimdi izlenebilir seviyede bana göre.

Komedi filmine gelirsek yapacak komedi ustası ve yapımcı yok.Bir Şahan var İvedik 7 yi çekecek.O da bana hitap etmiyor.

Bu youtuber tayfa ve mafya komedisi yapanlar var her sene 10 film onları komediden saymıyorum bile.

Son olarak dünyada hiçbir komedyen yok 30 yıl ilk günkü performansı versin.Cem yılmaz geç bile kaldı.Artık çekmek istediği filmleri çeker...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 30 Mart 2022; 8:58:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut enişte izledin mi bilmiyorum ama 1. Filmi tavsiye ederim. 2. Filmde güzel ama 1 daha iyi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • You need to watch the latest stand-up performance of Cem Yılmaz. He says that you don't need me anymore to laugh because every contents on social media are scripted to make people laugh. He's kinda right. We didn't use to have many options to entertain ourselves. Such comedians had the whole market, but now we consume funny contents in toilets, metros, and event business meetings. That's why investing in comedy genre is risky.

• braveheart92 kullanıcısına yanıt
    Onu kaç kere izledim bilmiyorum efsane bir şey ya çok sempatik bir film

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.