Şimdi Ara

Artık iPhone'un kalemli telefon çıkarma vakti geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tonla para veriyoruz ama yine de Samsung gibi Note+ bir modeli yok. Apple bizle resmen alay ediyor. Bu son modelin yanında kale mi, AirPods'u ve kılıfı olması gerektiğini düşünuyorum. İstediği paraya bakılırsa...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Her iphone çıktığından saçma konulardan biri. Kalem istiyorsan note 10 al veya ipad ve kalem al. Gereksiz gereksiz konu açıp durmayın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kazall

    Her iphone çıktığından saçma konulardan biri. Kalem istiyorsan note 10 al veya ipad ve kalem al. Gereksiz gereksiz konu açıp durmayın.
    Neden insanlarin istek ve taleplerine saygi duymuyorsunuz

    İpad pro ve apple pencil im var halihazirda

    Ama yine de telefona da kalem ozelligi gelmesini istiyorum cunku ihtiyacim var tableti devamli cebimde gezdiremiyorum

    Neden sirf kalem icin samsung almak zorunda kalayim

    Sizin ihtiyacaniz yoksa kalemsiz iphone alabilirsiniz esas cunku her modele gelmiyor zaten kalem destegi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem note hem de Apple pencil ile birlikte 6. nesil ipad kullanan biri olarak birkaç şey söylemek istiyorum:

    Notedaki kalemin kullanılma şekli ile ipaddeki kalemin kullanılma şekli biraz farklı. Burada şekilden kasıt, salt kalem ile bir şeyler çiziktirmek değil, üretim stratejisinde ve kullanımlarındaki farklılıklar. karşılaştırmak gerekirse;

    * Notedaki stylus, telefona entegre gibi tasarlanmış. Kalem, telefonla öylesine bütünleşik ki, kalemsiz dümdüz bir a50 olur telefon. kalem ile not almanın yanı sıra yaklaşık 100den fazla şey yapabiliyorsunuz. Bu ister web sayfasının bir bölümün kesmek olsun, ister mesaj yazmak olsun işini gayet iyi yapıyor. Hasassiyeti mükemmel, kısa notlar almak için tasarlanan kalem ile uzun süre çalışırsanız bileğiniz ağrıyabilir. Yani Apple pencil ile çalışma prensibi farklı. Adeta uzaktan kumanda gibi çalışıyor notedaki stylus.

    * İpaddeki Apple pencil ise tam bir kalem. Yani not tutma için tasarlanmış. Ele oturuşu mükemmel, hassasiyeti gayet iyi. Pili de mükemmel gidiyor ve çok kısa zamanda şarj oluyor. Pdf dosyaları üzerinde not almak, notability veya goodnotes uygulamaları aracılığı ile deftere not alır gibi not alabiliyorsunuz ve eliniz hiç yorulmuyor. kalemin ağırlığı ve dengesi çok iyi ayarlanmış. Ama hepsi bu kadar. Notedaki gibi bir işleme sahip değil. Örneğin noteda herhangi iki uygulamayı istediğim gibi çift ekran yapabiliyorken, ipadde bunu yapamıyorum. Uygulamaların bunu desteklemesi gerek.

    Ha, iphone kalem desteği gelirse, bir note gibi davranmasını beklerim. İlk etapta Aplle'ın kalem konusundaki deneyimi, bir samsung kadar olmadığı için notevari bir kullanım olmayacaktır. Belki de kalemi ipade getirmekteki amaç, deneyim kazanmaktır.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.