Şimdi Ara

ARTIK HERKES PORTABLE (TAŞINABİLİR) PROGRAM YAPABİLECEK ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
5
Favori
42.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftasonu Ankarada işlerim var o yüzden yokum.Bugün son olarak torrent kullanan arkadaşlara da bir kıyak yapıp öyle gidiyorum İlk mesaja eklendi.

• Vuze (Azureus) 4.4.0.6
  • @666

proğramların ne işe yaradığınıda yazarsan daha faydalı olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

@666

proğramların ne işe yaradığınıda yazarsan daha faydalı olacak.

Arkadaşlar saat 18.00 de arabam var o yüzden şimdilik zamanım yok ama söz pazar akşamı dönünce hepsini tek tek anlatacağım ne işe yaradığını.Ama emin olun her bir program dalının en iyisi diyebilirim.Firefox da aynı şekilde portable oluyor ama ben şimdilik Operayı da ekliyorum.Görüşmek üzere.Herkese iyi haftasonları.

• Opera 10.53
  • Helal be 666 kim tutar seni programlar kurmadan çalışıcak öylemi bu başarılarının devamını oyun yüklekten sıkılanlar içinde bir kurulumsuz setup yapsan işletim sistemine kadar yolu var
  • Program istekleri yapan arkadaşlar için söylüyorum eğer ciddi işler için kullanmanız gereken portableler varsa 666 arkadaşımızı daha fazla yormadan, bu tip portablelerin profesyonel biçimde hazırlandığı;

http://portableturk.com/ (benim favorim)

http://portableapps.com/

http://portableappz.blogspot.com/

gibi sitelerden faydalanabilirsiniz. Buralarda 666 arkadaşımızın oluşturamadığı istek portable programlarınız mevcut.

• ie8 indirdim ama çalışmıyor.
  • Google Chrome da yapılabiliyor mu acaba?
  • Teşekkürler.
  • EZ Label Xpress

CD,DVD Cover editleme programını yaptım yukarıda yazılan gibi ve çalıştı kurulumsuz
  • Arkadaşlar biraz önce döndüm.Herkese merhaba.Sanırım bir arkadaş IE8 de hata almış olabilir.Fakat ben denediğimde sorunsuzdu olmazsa yarın tekrar denerim iş yerinde ve gereken bilgiyi paylaşırım.Oyunlar için hiç denemedim ama olabilir lakin olsa bile çok yer tutacağı kesin.Google Chrome u denemiştim fakat olmuyordu maalesef çünki opera veya firefox gibi Program Files içine kurmuyor dosyalarını.Bu arada ilgi gösteren herkese teşekkür ederim.
  • Upload ettiğim tüm programların açıklamasıdır..

MSI Afterburner :

Ekran kartlarına overclock yapmak için, MSI firmasının çıkarmış olduğu bir programdır.En ince teferruatına kadar düşünülmüş bir programdır.

CCleaner :

Bilgisayarımızı yavaşlatan geçici ve kalıcı kullanılmayan dosyaları temizleyen ve Kayıt Sicil Defterini düzenleyebilen bir programdır.

Internet Download Manager :

İnternetten dosya indirme programı.En hızlı download eden ve en kullanışlı program diyebilirim.

Your Uninstaller 2010 :

Bilgisayarınızdaki kaldırmak istediğiniz programları kaldıran ve tüm regedit kayıtlarını dahi silebilen bir programdır.

GOM Player , BSPlayer , The KMPlayer , VLC Player 1.0.5 :

Bildiğimiz medya oynatıcı programlardır.Benim tavsiyem KMPlayer dır.

Everest Ultimate Edition :

Pc nizle ilgili tüm bilgilere ulaşabileceğiniz maharetli bir yazılımdır.Ne var ne yok öğrenebilirsiniz donanımınızla ilgili.

Furmark 1.8.0 :

Ekran kartı stabilite kontrol yazılımıdır.Daha doğrusu yüksek sıcaklıklarda,overclock sonrası stabilite testi yapmaktadır.

Foxit Reader :

Bildiğimiz pdf okuyucudur.Avantajı ise Adobe gibi aşırı derecede yer tutmamasıdır.

EVGA Precision v.1.9.1 :

EVGA firmasının yazmış olduğu, Afterburner ile hemen hemen aynı özelliklere sahip bir overclock yazılımıdır.

Driver Cleaner Professional Edition 1.5 :

Herhangi bir driver yüklemeden önce eski driverı silmek için kullanılan programdır.Kalıntıları dahi silebilir.

RivaTuner v.2.24 :

Bu da ekran kartına overclock yapmanıza yarayan bir yazılımdır.

3DMark2001 SE 3DMarkVantage :

Ekran kartınıza oc yaptıktan sonra stabilitesini ölçen ve belli standartlarda puanlama yapan programlardır.

Quick Batch File Compiler :

.bat uzantılı dosyalarınızı kolayca .exe haline getirebileceğiniz bir programdır.Arayüzü çok basittir.

Recuva v1.37.488, R-Studio Network Edition 5.1 :

Yanlışlıkla sildiğiniz dosyalarınızı geri getirebilen yani kurtarma yapabilen programlardır.

XviD4PSP 5.0 :

Film ve medyalarınızı encode ve decode edebileceğiniz bir programdır.Kesinlikle tavsiye ederim.Türünün en iyilerinden biri diyebilirim.

VCDCutter v4.04 :

2 parça halindeki vcd veya diğer formattaki medyalarınızı tek boyutta birleştirebilen yazılımdır.

Total Video Converter 3.12 :

Videolarınızın formatını değiştirmeye yarayan bir yazılımdır.Örn: avi den mp4 e.

Defraggler 1.19.192 :

Bildiğimiz disk birleştirme programıdır.

ImgBurn 2.5.1.0 :

Image alabileceğiniz ve bunları tekrar yazabileceğiniz bir programdır.

Orbit 3.0.0.5 :

Ücretsiz bir download yazılımıdır.

Folder Lock 5.7.0 :

Dosyalarınızı kitleyebileceğiniz en sağlam ve en iyi yazılım diyebilirim.

Vuze (Azureus) :

Torrent kullanıcılarının kullandığı download programı.

• Yeni eklenen programlar..

• Flash Get 3
    • Okey+
  • Şimdi eklenen program, dosyaların formatlarını değiştirebiliyor.Yani avi den mp3 e çevirebiliyorsunuz.

• Format Factory
  • Folder Lock şifre istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Folder Lock şifre istiyor.

Hocam linki yeniledim ve programın default şifresi 111111 Şifreyi ayarlardan değiştirebilirsiniz.Kusura bakmayın şifreyi ben de unutmuşum
  • bazı arkadaslar anlatmıs tekrar gibi olacak ama sizin bu yöntem basit programlar icin gecerli olur ama registry, system32 ve genis dll destekli calısan programlarda ise yaramaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: meco

bazı arkadaslar anlatmıs tekrar gibi olacak ama sizin bu yöntem basit programlar icin gecerli olur ama registry, system32 ve genis dll destekli calısan programlarda ise yaramaz..

Hocam zaten ben yapabildiğim tüm programları ekledim.Ama eklediğim programlar basit programlar değil zaten bunların dışında kalan çok az program var yani iş görecek.Bu yöntemin tutmadığı programları yazıyorum aşşağıya.

• Java
    • Kaspersky
    • Spyware Doctor
    • Adobe Flash Player
    • GIMP
    • Codec Paketleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

Her zaman işe yarıyor bizzat denedim.İşin en güzel yanı bu programları winrarla sıkıştırdığımız zaman 3 te 1 i oranına kadar sıkıştırıyor.

Regedit kayıtlarını gecici klasore göre ayarlamak delphi c # cıların bolumune giriyor galiba.

İyi biliyorsan bu dilleri herzaman ise yarar
  • MKVToolnix programını bu yolla kurulumsuz kullanıyorum
  • Bu işin portable program ile alakası yok, winrar ile paketleme anlatılmış.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.