Şimdi Ara

Artık Her Şeyi Yapabilirim... Galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen arkadaşlarla vialande gittik. Zar zor gittim zaten çok ısrar ettiler çünkü korkarım ben biraz lunapark aletlerinden. Neyse gittik adamlar direkt rollercoaster(nefeskesen)e yönlendiler bende Son Durak 3 ü izleyen adamım. Hayatımda öyle tırstığımı hatırlamıyorum. Orada 100-150 kişi var böyle sorumlu kişi kalp rahatsızlığı olanlar giirmesin dediği halde girdim ritim bozukluğu var bende. Neyse adam korkan varmı diye bağırdı megafondan bende el kaldırdım meğersem el kaldıran bir tek benmişim herkes güldü böyle adam adımı sordu kafa buldu biraz benle sakinleştirmeye çalıştı.

Sıra bize geldi 12 kişiyiz herkes bindi ben binemicem dedim kesin ölücem dedim heyecandan. Bizimkiler tuttu zorla oturttu en arkanın bi önündeyiz arkadaşla. Kemerler takıldıktan sonra kurtuluş olmadığını anladım. Başladım dua etmeye . Tren harekete geçti platformdan indi bi makinenin üzerinden geçince anında 130 km/h hızına çıkıyor. Tam mühendislik harikası. Neyse tam hızlandığı anda gözümü kapatıp star warstaki ışınlanma efektini hayal ettim kendi kendime koordinatları giriyorum böyle süper oldu ya tabi adrenalin insülin birbirine girdi orası ayrı. Hayatımda yaşadığım en heyecan verici 2. olaydı. 1. si zaten . Yani bu kadar korkaran bindiğim rollercoasterdan sağ çıktım ya ben dahada bungee jumping, paraşüt vs her şeyi yaparım gibime geliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    para için her şeyi yaparım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.