Şimdi Ara

Artık Çok Paranoyak Oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Semtimizde her gün farklı hırsızlık, kavga olayları oluyor.Cidden artık evin içinde korkar oldum az önce eve biri geldi kapıya annem ( apartman yöneticisi ) sözde adamın kuşu bizim apartmanın çatısına uçmuş anahtarı istedi annemde vermedi tabi neyse ben bu olayları uzaktan takip ettim 5 dakika sonra falan zilimize uzunca basıldı yine aynı adamın hırsız olduğunu düşünerek ekmek bıçağını aldım neyse ki kapıda kimse yoktu.Nasıl yenebilirim bunu? Artık küçücük bir olayda bile paranoyak oluyorum

• binayı yan yatır
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

binayı yan yatır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu trollemezseniz sevinirim
  • quote:

binayı yan yatır

• quote:

binayı yan yatır

• quote:

binayı yan yatır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ya yater ama yine hasta oldum
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şüphende haklı olabilirsin. tanımadığın adama çatının anahtarını mı verecen sanki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de var o geçenlerde biber gazı aldım evin kapının önüne beyzbol sopası koydum babamın arabadan levye vardı fazladan onuda aldım geçenlerde güzel bir ahşap oyma sopası aldım demirden hep odamda duruyo bunlar kapıyo herhangi biriyle gidiyorum evdekilere kapı açtırmıyorum kaderimiz aynı yani
  • internetten 50liraya kamera alıp kapınin önüne taktım. yatagimin bas ucunda uzun bir haydar var. komedinimde elimi attigimda alabilecegim 1kama 1sustali caki 1maket bicagi var. yine odamdaki koltugun altinda 1 kutu dolusu torpik kiz kaciran benzeri patlayici var. kendimi gayet guvende hissediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: PrezerLatifçi

bende de var o geçenlerde biber gazı aldım evin kapının önüne beyzbol sopası koydum babamın arabadan levye vardı fazladan onuda aldım geçenlerde güzel bir ahşap oyma sopası aldım demirden hep odamda duruyo bunlar kapıyo herhangi biriyle gidiyorum evdekilere kapı açtırmıyorum kaderimiz aynı yani

nick guzelmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Allah Diyen Tirbüşon

quote:

Orijinalden alıntı: PrezerLatifçi

bende de var o geçenlerde biber gazı aldım evin kapının önüne beyzbol sopası koydum babamın arabadan levye vardı fazladan onuda aldım geçenlerde güzel bir ahşap oyma sopası aldım demirden hep odamda duruyo bunlar kapıyo herhangi biriyle gidiyorum evdekilere kapı açtırmıyorum kaderimiz aynı yani

nick guzelmis

teşekkürler seninkide güzel miş la farklı şeylerde bekleriz bak
    allah diyen çiğköfte güzel olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.