Şimdi Ara

ARTIK C SINIFI MERCEDESTEN SAYILMIYORMUŞ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
246
Cevap
2
Favori
14.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugün mercedeste 22 yıldır muhasebe sorumlusu olarak çalışan bir abimle uzun uzun konuştum çok ilginç tespitler edindim.

-son 2 yıldır inanılmaz sayıda mercedes c serisi sattıklarını mercedes genel merkezin bile buna şaşırdığını, üretimi yapılan 1.6 motorların hepsinin bitirildiğini, bu doldurulan kotalar sayesinde milyonlarca euro provizyon ödül aldıklarını öğrendim.

-ayrıca mercedes çalışanlarının c serisi alanlara gerçek mercedes müşterisi olarak bakmadıklarını,bazı c serisi sahipleri servis bakımı için taksitlendirme yapmak istediklerini ve bunu çok şaşırarak karşıladıklarını söyledi.gerçek mercedes müşterisi servis bakımı için taksit istemez dedi. peki ne kadar abi servis ücreti dedim...560 tl dedi... bu konuda katılıyorum.500 tl servis ücreti ödüyemiyorsan ne işin var mercedesle... ayrıca bir çok c serisi alanın yakıtıyla başedemeyip satmaya çalıştığını söyledi. c serisi ele ayağa düştü dedi.merdeces e serisinden başlar dedi

-ayrıca c serisinin düşük hacimli dizelinin geleceğini söyledi ve şimdiki c serisi sahiplerinin araçlarının elinde patlama ihtimalini öğrendim

-ayrıca lpg takılır takılmaz garanti kapsamından çıktığını söyledi. peki nerde bakım yaptıracak dedim.nerde yaptırırsa yaptırsın bizden çıkar dedi

-ayrıca yeni a serisin çok iddalı geldiğini,çok uygun fiyattan satılacağını,binlerce satmayı planladıklarını öğrendim. c serisindeki patlamayı yeni a serisiyle yapmayı planladıklarını öğrendim. fiyatı sanırım 70-75 bin gibi den başlayacakmış.

• Zaten bu bilinen birşeydi. "MB E-serisinden başlar."

Ekleme: Bu grup olduğu sürece sırtları yere gelmez. "Yıldızı yeter."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soğutucu -- 9 Mayıs 2012; 10:01:36 >
  • Geçen mengerlere gittim, c180 in önüne toplanan tipler komediydi
  • Yalniz ssyi anlamadim. Lpg takınca servis arsbaya bakmıyor mu. Basıma bi gelse hemen dava ederim hemen. 1 dakika durmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

Zaten bu bilinen birşeydi.

"MB E-serisinden başlar."

biz kullanıcılar olarak bunu söylüyorduk ama mercedes ailesinden birinin ağzından duymak çok ilgincime gitti...

birde bazen satış sırasında bilerek ters psikoloji yaptıklarını öğrendim..

- yani mırın kırın eden biri olunca şuan bir müşterim bekliyor sizinle daha sonra ilgilensek gibilerinden laflarla siz mercedes falan alamazsınız havası yaratıp insanları gazlıyorlarmış.bir çok insan bunun verdiği ezikliği kaldıramayıp direk arabayı alıyormuş. ( hay Allahım ne insanlar var yaa bana böyle yapsalar yemem ama nasıl bir cevap veririm bilmiyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01
    ...

- yani mırın kırın eden biri olunca şuan bir müşterim bekliyor sizinle daha sonra ilgilensek gibilerinden laflarla siz mercedes falan alamazsınız havası yaratıp insanları gazlıyorlarmış.bir çok insan bunun verdiği ezikliği kaldıramayıp direk arabayı alıyormuş. ( hay Allahım ne insanlar var yaa bana böyle yapsalar yemem ama nasıl bir cevap veririm bilmiyorum)

Almasınlar daha iyi.

Ben bugüne kadar arka kapı döşemesi, ön kapı döşemesinden daha kalitesiz olan bir araç görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

quote:

...

Almasınlar daha iyi.

Ben bugüne kadar arka kapı döşemesi, ön kapı döşemesinden daha kalitesiz olan bir araç görmedim.

Skoda Octavia.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.
    Skoda Octavia.

Onu detaylı incelememiştim. Doğrudur.
  • mercedes c sınıfı derken genel olarak konuşmuoyr sanırım
    kaldıkı c63 amgside var c350 side var c250 side var bunların alanların gerçek mercedes kullanıcı değil denilirse o bayiye diyecek bir şey olmaz böyle saçma şey görmedim hangi bayimiş acaba o ?
  • Terbiyesizce konuşmuş, sacmalamis işin doğrusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru söylemiş.bütün magandaların oyuncağı oldu.
  • Mesela benim altımda C63 AMG olacak ve beni fasülyeden Mercedes'çi sayacaklar, adam yerine koymayacaklar öyle mi?
  • Muhasebe sorumlusu Mercedes müşterisini kötüleyemez... Adamın gücü zar zor yeter çok heveslidir alır 2 gün biner satar yada tüp taktırır . İsterse taksit yaptırır isterse peşin öder servis bakım parasını zihniyete bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White1nk -- 9 Mayıs 2012; 2:01:21 >
  • sanki çalıştığı marka kendisininmiş gibi konuşmuyor mu insanlar, deli ediyor beni...
  • ayiptir, herkes 500 tl yi "şak" diye cikarip verecek diye bir durum yok, olmayabilir de.

sagolsun hukumetimiz olsun, vergilerimiz olsun, yakitimiz, su bu derken bu hallere dustu bu ulkenin insani.

ayrica eger bir insan senin urununu aliyorsa, isterse en ucuzu isterse en pahalisi, 2 ye ayiriyorsan servis ve davranis konusunda bu senin ayibin.
  • bu arada aklıma gelmişken yazayım

- otomobil sektöründe satışlar % 30 azaldı sizde durum ne dedim bizde daha fazla %50 ye yakın azaldı dedi.

ayrıca adamın anlattığı bir olayı söyleyim.

zamanında bir tane kalantor amcamız gelmiş. bana şundan,eşime şundan, oğluma şundan,kızıma şundan pazartesi sabah 10 da kapıda olsun.alın çekiniz diyip.1-1,5 trilyon arası bir çek bırakıp gitmiş....

adam yıllardır.böyle müşteriler görüpte şimdi 500 tl lik servis parasını axessten 6 ya böldüren tipleri görünce müşteri profilinin düştüğünü söylemekte haklı yani bunda kızacak bir durum yok

bu arada yukarıda bahsettiğim kalantor,kodaman tipli müşterileride hiç sevmiyorlarmış hatta en sevmedikleri tipler bunlarmış 2 ayağımızı 1 pabuca sokuyor böyle tipler dedi bunların aracını zamanında hazırlamak için emniyet çalışanlarına milyarlar veriyorlarmış

• quote:

adam yıllardır.böyle müşteriler görüpte şimdi 500 tl lik servis parasını axessten 6 ya böldüren tipleri görünce müşteri profilinin düştüğünü söylemekte haklı yani bunda kızacak bir durum yok

bu arada yukarıda bahsettiğim kalantor,kodaman tipli müşterileride hiç sevmiyorlarmış hatta en sevmedikleri tipler bunlarmış 2 ayağımızı 1 pabuca sokuyor böyle tipler dedi bunların aracını zamanında hazırlamak için emniyet çalışanlarına milyarlar veriyorlarmış

çalışanlarda acayipmiş orda ne zengini ne de taksit yapan müşteriyi beğenmiyorlar ne sanıyorlar ki kendilerini acayip uyuz olurum öyle yetkiliye

• quote:

bu arada aklıma gelmişken yazayım

- otomobil sektöründe satışlar % 30 azaldı sizde durum ne dedim bizde daha fazla %50 ye yakın azaldı dedi.

ayrıca adamın anlattığı bir olayı söyleyim.

zamanında bir tane kalantor amcamız gelmiş. bana şundan,eşime şundan, oğluma şundan,kızıma şundan pazartesi sabah 10 da kapıda olsun.alın çekiniz diyip.1-1,5 trilyon arası bir çek bırakıp gitmiş....

ha ha ha hiç güleceğim yoktu.

güzel sıkmış valla. elma armut mu satıyorlar, araba mı? bana şunda 1 kilo, şundan 2 kilo tart eve yolla bakıyım

parasını bu kadar bol saçan ve hiç düşünmeden bakmadan böyle sipariş veren (kaldı ki zerre inanmadım) biri mercedesin yüzüne bakmaz gider bentley, RR, .. alır.

insanları küçümsemek için bu tarz şeyler konuşulmuyor mu, sinir oluyorum. hangi bayide çalışıyormuş bu arkadaş.

• bu arada Mercedes C class c sınıfı değil d sınıfıdır.
  • Üslubu da söyledikleri de hoş değil...

-Mercedes in sahibi gibi bir tavır takınmış.C serisi ile genelleme ne alaka? Türkiye de belkide en çok tutulan,sattığı,ekmeğini yediği seri hakkında bu şekilde şuursuzca konuşmak ne alaka?

-560 TL yi direk ödemek zorunda mı Mercedes alan birisi,taksitlendirme var diye sormak en doğal hakkı değil mi,2 ayda daha rahat ödeyeceğini düşünüyorsa...

Mercedes C serisi fiyat listesi

ARTIK C SINIFI MERCEDESTEN SAYILMIYORMUŞ !

edit:imla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_daniel's -- 9 Mayıs 2012; 2:28:47 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.