Şimdi Ara

artık bu oyunu oynamicam...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu oyuna yıllarımı vermiş biri olarak ve bu oyunda en üst seviyelere çıkmış biri olarak size şunu söylüyorum yaşça da çoğunuzdan galiba büyüğüm(33). Eğer kendinize biraz saygınız varsa bu oyunu oynamayın... Neden mi, işte yılların birikimi sonucu oluşan nedenler:
    1. Bu oyun en başta sizden çok şey alır götürür. Bu oyuna kendinizi kaptırırsanız sosyal hayatla oyun arasında denge yavaş yavaş oyun lehine değişşir ve bir gün bir de bakarsınız ki oyunu düşünmeden 1 an bile geçiremiyorsunuz( buna uyku anları bile dahil) Yavaş yavaş oyun için arkadaşlarınızı ekmeye,sallamaya başlarsınız(tabi bi süre sonra onlar da sizi) ve sosyal hayatınız yavaş yavaş körelir. Kız arkadaşınızla aranız açılır, günlük işlerinizi yerine getiremez olursunuz. Bu götürdükleri sonucunda size kazandırdıkları çok çok azdır.
    2. Bu oyun sizin vücut ve göz sağlığınızı bozar. Farkında olmadan bilgisayar başında lvl kasacağım veya cz de np kasacağım derken bel ağrılarınız artar,göbeğiniz çıkar, gözünüz sulanır.
    3. Bu oyun eğer evden oynuyorsanız bilgisayarınızın işlemcisini sürekli %90 da çalıştırarak, ( pazar açtım gece acık kalsın , dışarı çıkacam pazar kurayım ,lvl arklar kassin ben tv izleyim vs ) bilgisayarınızın ömrünün kısalmasına neden olur. bi arkadaş pazar açıp gazete almaya gitti, geldiğinde voltaj düşmüştü bilgisayarının bi çok parçası yandı.
    4. Arkadaşlar illa da online oyun oynayacağım ben kardeşim diyorsanız saygım var, oynayın , ama bu oyunu oynamayın çünkü bu oyuna verdiğiniz emeklere değmez. Çünkü bu oyun sizin emeklerinizi savunamıyor. Trade atmak, pm atmak sonucunda hack yiyebiliyorsunuz. Peki soruyorum trade ve pm olmadan bu oyunu nasıl oynayacaksınız? Ben asla trade atmadığım halde Assasin çarım hacklendi ve 10 tane lvl 60 assasini full giydirecek itemim çalındı. Sadece itemlerden birini söylüyorum: Rol+1 dual... Siz aylar boyu alınteri göz nuru dökersiniz, bi şeyler oluşturursunuz. Hırsızın biri gelir bi anda sahip olur hepsine... ve bu oyunda gm yim diye kasılanlar, bu konuda bi şey yapmak için o kadar acizdirler ki.... Onların en iyi bildiği şey onu bunu banlayıp egolarını tatmin etmektir.
    5. Bu oyunda belli bir noktaya gelmek emekle ve yetenekle eş değer değildir... hırsızlığı iyi yaparsan ve birilerine ( gm) iyi yalakalık yaparsan... oyunda en iyi itemlere sahip olursun ve oyunun kralı olursun. Örneğin benim okçu charımın lvl 61 attack 1700 idi: ve bir cz de magelere attığım en güçlü ok canının yüzde 5 ini bile götürmüyordu. Arkadaşlar, çalışkanın ve yeteneklinin değil de hırsızın ve yalakanın itemlerle caka sattığı oyunu ben artık oynamam, ama sizin tercihiniz size kalmış
    6. Bu oyunda parası olan ve olmayan ayrımı yapılmaktadır. Paranız varsa bastırırsınız 9 dolara kosp u açarsınız abyste bi günde 200 abys alır 10m exp alır 1 haftada lvl 60 olursunuz. ve dünyanın parası, paranız yoksa 1 yıl cırmalayıp orada burada ezik ezik party pls die çırpınırsınız.
    7. bu oyunda sahip olduğunuz itemler dupe olsun veya olmasın bakılmaksızın sistem tarafından da silinebilir ve hiçbir geçerli açıklama veya özür gösterilmez. (abysten çıkardığım ve kendi bastığım chitin +6, golemden düşürdüğüm ve kendi bastığım iron bow+6 gibi mesela) yani sahip olduğunuz hiçbir şey sabit değil, bir sabun köpüğü gibi,
    8. bu oyunda sivrilirseniz, göze batarsanız, charıızın np si ve lvl i yavaş yavaş artmaya başlarsa, nasıl olduğunu bile anlamadan charınız çalınır... Şifrenizi kimse bilmeden doğum tarihiniz kimseye söylemeden charınızın elinizden nasıl uçtuğunu anlamak istiyorsanız... biraz iyimserlikten çıkıp hayal gücünüzü çalıştırın, buna kimin gücü yeter ve hangi duygusal nedenler bu charın calınmasına neden olur?

Arkadaşlar bu oyunu sevmeme rağmen 2 tane lvl 61 charımı intihar etmek yoluyla bloke ettirdim. artık bu oyunu oynamayacığım, çevreme,sosyal hayatıma , işime, kız arkadaşıma daha çok vakit ayıracağım, bir hiç için saatlerimi bilgisayar başında heba etmeyeceğim... Bu oyunda çok şey yaptım çok çırpındım ama bir gün baktımki herşey bir hiç içinmiş hem de kocmaan bir hiç için.. işte o zaman charlarımı intihar ettirdim...Aslında bildiğim daha bir sürü pislik var ama burada açıklayıp midenizin bulanmasını istemiyorum... Zannedersem bu kadarı oynanmaması için yeterli...Hepinize saygılar sunuyorum.

NOT:Alıntıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auratune -- 26 Şubat 2006; 23:28:10 >

• Bu yazdıkların kendıne hakım olamayan ınsanlar ıcın gecerlı ben sadece aksamları 2 saat cıvarı oynuyrum.
  • ewet ama kendine hakim olamayan insan sayısı gittikçe artıyo bende pasif oynuorm artık hatta nerdeyse hiçç. senin yaptıın enn iisi bence
  • güzel şeyler ama oyuun bi harika
  • quote:

Orjinalden alıntı: JanbO

Arkadaşlar,
    bu oyuna yıllarımı vermiş biri olarak ve bu oyunda en üst seviyelere çıkmış biri olarak size şunu söylüyorum yaşça da çoğunuzdan galiba büyüğüm(33). Eğer kendinize biraz saygınız varsa bu oyunu oynamayın... Neden mi, işte yılların birikimi sonucu oluşan nedenler:
    1. Bu oyun en başta sizden çok şey alır götürür. Bu oyuna kendinizi kaptırırsanız sosyal hayatla oyun arasında denge yavaş yavaş oyun lehine değişşir ve bir gün bir de bakarsınız ki oyunu düşünmeden 1 an bile geçiremiyorsunuz( buna uyku anları bile dahil) Yavaş yavaş oyun için arkadaşlarınızı ekmeye,sallamaya başlarsınız(tabi bi süre sonra onlar da sizi) ve sosyal hayatınız yavaş yavaş körelir. Kız arkadaşınızla aranız açılır, günlük işlerinizi yerine getiremez olursunuz. Bu götürdükleri sonucunda size kazandırdıkları çok çok azdır.
    2. Bu oyun sizin vücut ve göz sağlığınızı bozar. Farkında olmadan bilgisayar başında lvl kasacağım veya cz de np kasacağım derken bel ağrılarınız artar,göbeğiniz çıkar, gözünüz sulanır.
    3. Bu oyun eğer evden oynuyorsanız bilgisayarınızın işlemcisini sürekli %90 de çalıştırarak, ( pazar açtım gece acık kalsın , dışarı çıkacam pazar kurayım ,lvl arklar kassin ben tv izleyim vs ) bilgisayarınızın ömrünün kısalmasına neden olur. bi arkadaş pazar açıp gazete almaya gitti, geldiğinde voltaj düşmüştü bilgisayarının bi çok parçası yandı.
    4. Arkadaşlar illa da online oyun oynayacağım ben kardeşim diyorsanız saygım var, oynayın , ama bu oyunu oynamayın çünkü bu oyuna verdiğiniz emeklere değmez. Çünkü bu oyun sizin emeklerinizi savunamıyor. Trade atmak, pm atmak sonucunda hack yiyebiliyorsunuz. Peki soruyorum trade ve pm olmadan bu oyunu nasıl oynayacaksınız? Ben asla trade atmadığım halde Assasin çarım hacklendi ve 10 tane lvl 60 assasini full giydirecek itemim çalındı. Sadece itemlerden birini söylüyorum: Rol+1 dual... Siz aylar boyu alınteri göz nuru dökersiniz, bi şeyler oluşturursunuz. Hırsızın biri gelir bi anda sahip olur hepsine... ve bu oyunda gm yim diye kasılanlar, bu konuda bi şey yapmak için o kadar acizdirler ki.... Onların en iyi bildiği şey onu bunu banlayıp egolarını tatmin etmektir.
    5. Bu oyunda belli bir noktaya gelmek emekle ve yetenekle eş değer değildir... hırsızlığı iyi yaparsan ve birilerine ( gm) iyi yalakalık yaparsan... oyunda en iyi itemlere sahip olursun ve oyunun kralı olursun. Örneğin benim okçu charımın lvl 61 attack 1700 idi: ve bir cz de magelere attığım en güçlü ok canının yüzde 5 ini bile götürmüyordu. Arkadaşlar, çalışkanın ve yeteneklinin değil de hırsızın ve yalakanın itemlerle caka sattığı oyunu ben artık oynamam, ama sizin tercihiniz size kalmış
    6. Bu oyunda parası olan ve olmayan ayrımı yapılmaktadır. Paranız varsa bastırırsınız 9 dolara kosp u açarsınız abyste bi günde 200 abys alır 10m exp alır 1 haftada lvl 60 olursunuz. ve dünyanın parası, paranız yoksa 1 yıl cırmalayıp orada burada ezik ezik party pls die çırpınırsınız.
    7. bu oyunda sahip olduğunuz itemler dupe olsun veya olmasın bakılmaksızın sistem tarafından da silinebilir ve hiçbir geçerli açıklama veya özür gösterilmez. (abysten çıkardığım ve kendi bastığım chitin +6, golemden düşürdüğüm ve kendi bastığım iron bow+6 gibi mesela) yani sahip olduğunuz hiçbir şey sabit değil, bir sabun köpüğü gibi,
    8. bu oyunda sivrilirseniz, göze batarsanız, charıızın np si ve lvl i yavaş yavaş artmaya başlarsa, nasıl olduğunu bile anlamadan charınız çalınır... Şifrenizi kimse bilmeden doğum tarihiniz kimseye söylemeden charınızın elinizden nasıl uçtuğunu anlamak istiyorsanız... biraz iyimserlikten çıkıp hayal gücünüzü çalıştırın, buna kimin gücü yeter ve hangi duygusal nedenler bu charın calınmasına neden olur?

Arkadaşlar bu oyunu sevmeme rağmen 2 tane lvl 61 charımı intihar etmek yoluyla bloke ettirdim. artık bu oyunu oynamayacığım, çevreme,sosyal hayatıma , işime, kız arkadaşıma daha çok vakit ayıracağım, bir hiç için saatlerimi bilgisayar başında heba etmeyeceğim... Bu oyunda çok şey yaptım çok çırpındım ama bir gün baktımki herşey bir hiç içinmiş hem de kocmaan bir hiç için.. işte o zaman charlarımı intihar ettirdim...Aslında bildiğim daha bir sürü pislik var ama burada açıklayıp midenizin bulanmasını istemiyorum... Zannedersem bu kadarı oynanmaması için yeterli...Hepinize saygılar sunuyorum.

NOT:Alıntıdır..

bence herkesın basına bunlardan en az 1ı gelmıstır.herkesın yapması gereken bence,az ya da cok oynayan dıye kısıtlama olmamalı bence.herkesın bırakmasını tavsıye,temennı ve umut ederim.

• harika ama tamamını okuduysan yawas ywas oyunu içine ediolar buda oyunu sıkıcı ve oynanmas hale getirio oyunu bukadar harka yapan ve bağlatan surekli ilerde olmak istemenis ve oyunda geri kalmamak istemenis bundan dolayı oyun bukdr çekici
  • bırakmak zaman ister sigara gibi bişey bu oyun..yıllarını bu oyun oynamakla geçirrsen okdr zarr gorrsun geleceğini etkiliyor bu oyun insanlar bu oyun yuzunden ailesiyle geçinemiyo kızarkadaşlarından ayrılıo ne bilim arkadaşlarınısatıo falan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 de oynamak bi başka oluyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne dıyon
  • dostum açıkca yasdım işte anlamiicak ne war...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JanbO

Arkadaşlar,
    3. Bu oyun eğer evden oynuyorsanız bilgisayarınızın işlemcisini sürekli %90 de çalıştırarak, ( pazar açtım gece acık kalsın , dışarı çıkacam pazar kurayım ,lvl arklar kassin ben tv izleyim vs ) bilgisayarınızın ömrünün kısalmasına neden olur. bi arkadaş pazar açıp gazete almaya gitti, geldiğinde voltaj düşmüştü bilgisayarının bi çok parçası yandı.

NOT:Alıntıdır..

BU ARKADAŞIMIZ SONUNA KADAR HAKLI ONA KATILIYORUM BEN DE BU OYUNUN TUZAĞINA DÜŞTÜM VE KENDİME ACIYORUM HEMDE BU OYUNUN SUYU ÇIKTI ARTIK PARASI OLAN LVL ATILIYO PARA VER KOXP AL BENCE BU OYNU HERKES BIRAKSIN

• Oyunubırakmak istiosanıs kndinise başka bi uğras bulmnısda yarr war eer bişeyle ilgilenmiosanıs oyunu bırakmak zor olr
  • ben de az oynarım öz oynarım diyordum.Sonuçta bana bağlı bişey diyordum fakat olmuyor.Ne olursa olsun insan boş zamanında oynuyo bunu.Ben de paramı yaktım ve karakterimi bi başkasına verdim.Oyundan tamamen kurtulmak için.Yoksa öyle dursun ben zaten fazla oynamam az az oynarım olmuyo.Bırakcaksan yakcaksın komple.
  • bunların hepsi banda oldu
  • abi bu yazıyı okuduktan sonra şok oldum. abimiz aynı beni anlatmış ailemle aram bozuldu arkadaşlarımın heps bana küsmeye başladı birer birer. size tüm günümü nasıl geçirdiğimi anlatayım.pazartesi oyun oyna yemek ye oynarken uyuyakal salı sabahı:(bilgisayar açık kalmış) trade at kahvaltı yap oyun oynamaya devam et yemek ye uyuyakal.çarşamba..................... bu!!! inanaın bu...3güne bir makineyi dinlendirmek için 1-2 saat falan kapatıyorum bilgisayarı. o bir iki saat de geçmek bilmiyor. ve düşünüyorum: lvl 70 olmuşum aradan aylar geçmiş gm yim bi gün oyuna giriyorum, o da ne giremiyorum hacked!. . bu berbat bişey ya!..sırf bu risk bile oyunu bırakmaya değer!.. ama bırakamam üzgünüm!!! :(
  • dostum yapcaan sey en azından çaban boşa gitmesin die diorum...Makul bi fiyata sat..bence en iisi yoqsa bu oyun seni oldurur soolim anladııma gore sende uyusturucu gibii bişii o...
  • bütün bunların yanında k2 premium üye başına 9-24 dolar para alıyo. ancak üşengeçliklerinden serverlarda oluşan bugları düzeltmiyorlar.bi skill bug olayı çıktı uğraşmadılar haftalarca devam etti millet beleşten lvlın npnin ....... sonra millet yeter len salakmıyız adamlar beleşe kasıyo şirket düzeltmekten aciz ne premium alcaz deince direk banlamalar başladı.ama atı alan üsküdarı geçti. bizim kafede takılan bebeler 37-38 lvl mageleri skill buglarla 2-3haftada 50-51 lvl yaptılar ezik savaşlarında sahte novalarıyla kastıkları np de cabası. cyhper serverında dupeden insan pazardan item almaya korkar hale geldi. oyun hakkıyla oynayanlar için son günlerini yaşıyo bence en azından usko için öle. ama eğer bırakamıyorsanız gidin japkoda oynayın japon ırkının disiplinini hepimiz biliriz az çok ayrıca türklere aşırı sempati duyuyolar. bence oyunu çok seviyosanız ve insan gibi oynamak istiyosanız japko biçilmiş kaftan karar sizin

• harbimi walla bana bi link wersene capko indiriim walla ii olr bende insan yuzu gormek istiorumm
  • walla gunde (tatıl gunlerı) 8 saat ders calsıan bır sahıs olarak haklısın kardesım kendımı derserıme verdım ozellıle oyuna gırerek sınırlenıyorum gıremeyınce

ve boyle oyundan soğuyorum bırakma asamasına geldım

fakat bu sadece ko ıcın deil uo ıcın ve nıce onlıne frp ler ıcın gecerlı bu onlıne oyundan kutulmak ıcın baska bı onlıne oyuna gececeksın
  • walla arkadaslar ne diim ben ruyamda bile görmeye basladım ama neden bi nova atamadım diye bi master olup 62 lvl yapamadım diye daha 55 lvl im 1 aydır 54 kağıdım yok

ruyamda nerdeyse bu oyunu görüyom arkadasları görünce tek muhabbet ko baska bişi konusmuyom
    mahallede kadınlar kızlarını benden gizlerdi simdi nerdeyse adımız pasife çıkacak

evde babamla kavga ettim sebep benim pc basından kalkmamam hatta sabah yatıp aksam kalkıp oyuna oturup sabaha kadar oynamam sonunda ttrabzonu kazandım sonuc orda dersleri dikkate alamadım neden
    lvl kasacam yok abi ben 30 defa bırakcam dedim olmuyo

millete ks yaptım ss aldık dediler yok gm e mail atacaz dediler yok adres ver dediler yok bilmem ne ama ne hackleyen cıktı ne banlatan zaten öle bişi yok kimse banlatamaz harpy partilerine çektiğim harpilerden yatan onlarca lvl 62+ char lar var hatta bazılarına sinirden yan karakter le girip 4 tas kaldırdım ama sonuc 0+0=0
    yani bırakamıyom banlamıyolar

oyunda etmediğim küfür kalmadı yok ks yapanlara et onlarla küfürleş sora partiden atarlar ben vokenin bitmesini beklerim gidecem küfür yerim orda küfürleş dahaoooooooooooooooo...........vs

bu arada ares te olanlar ve harpy takılanlar beni mutlaka tanır deli_joseph burda arkadas varsa ve ben küfür ettiysem özür dilerim

aresi bırakıyom ve chyper a geciyom niyemi artık beni chyper paklar orda bi char verdiler lvl 57 mage 6 aydır kullanılmıyomus full item verdiler +8 armor 35 54 57 kağıtları bakalım ne olcak
    burda bide 60 olmayı deneyek

• belki tanıosun çarlarımdan biride bonus_kafa (dehset itemları wardı (eski koya gore tabe))bi tradele işini bitirdiler eeer bırakmak istiosun ve gibi bi maazeret istiosan bloke et veya çarını satt...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.