Şimdi Ara

Artık bazı şeyleri kabullenmeliyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün kaybettik. Bunu kabullenmeliyiz, ama Burak yüzünden ama Sneijder yüzünden yok! Önümüze bakmalıyız.
    Fatih Terim artık yok, bunu kabullenmeliyiz. Öyle takım otobüsünü imparator diye bağırarak karşılamak zarardan başka bir şey getirmez.

Hepimiz duygusal olarak yıprandık ama artık önümüzde bir puan tablosu olacak, belki 5 puan fark belki 8 puan ama Galatasaray hiçbir zaman lig başında havlu atmaz. Bu sene yeniden ayağa kalkıp savaşacağız.

Evet Fatih Terim zamanında savaşarak çok şey başardık bunun için sanki onsuz yapamayacakmışız gibi düşünüyoruz, ilk gittiği zaman ben de artık nasıl maç çevireceğiz diyordum ama böyle mucizeleri dünya üzerinde başaran tek teknik direktör değildir Fatih Terim artık kimse daha çok yıpranmadan önümüze bakalım.

Her şey istediğimiz gibi gider umarım.

• Heh işte şöyle yorumlar bekliyorum şu forumdan. Çok mu zor azıcık kafa çalıştırıp doğru düzgün yazmak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roberto Mancini

Bugün kaybettik. Bunu kabullenmeliyiz, ama Burak yüzünden ama Sneijder yüzünden yok! Önümüze bakmalıyız.
    Fatih Terim artık yok, bunu kabullenmeliyiz. Öyle takım otobüsünü imparator diye bağırarak karşılamak zarardan başka bir şey getirmez.

Hepimiz duygusal olarak yıprandık ama artık önümüzde bir puan tablosu olacak, belki 5 puan fark belki 8 puan ama Galatasaray hiçbir zaman lig başında havlu atmaz. Bu sene yeniden ayağa kalkıp savaşacağız.

Evet Fatih Terim zamanında savaşarak çok şey başardık bunun için sanki onsuz yapamayacakmışız gibi düşünüyoruz, ilk gittiği zaman ben de artık nasıl maç çevireceğiz diyordum ama böyle mucizeleri dünya üzerinde başaran tek teknik direktör değildir Fatih Terim artık kimse daha çok yıpranmadan önümüze bakalım.

Her şey istediğimiz gibi gider umarım.

Haklisin geride birakmamiz gerekiyor bunlari ama bence galatasaray icin geri donusleri yapabilcek tek teknik direktordur fatih terim cunku fatih terim galatasarayin vucut bulmus halidir, galatasaray ruhunu en iyi bilen teknik direktordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla bu saatten sonra "takimin basinda Fatih Terim olsaydi" tarzi yorumlar yapmanin gercekten bir anlami yok. Sezon basinda hocayi kovmak ve yerine Turkiye ligini ve oyunculari tanimayan bir hoca getirmenin risk oldugu bastan biliyordu. Bu risk alindi ve neyse ki Mancini gibi tecrubeli bir hoca ile alindi.

Adamin bir haftada taktik oturtmasini falan da beklemeyin. Gayet kotu oynadigimiz Juventus macinin sonunda "Mancini'nin dehasi" falan diye konular acanlara da bu uyariyi yapmistim. "4-4-2'ye elveda, bir daha cift forvet oynamayacagiz" diyenlere de oyle...

Ben coktan kabullendim, takimdan iki haftada super futbol falan da beklemiyorum. Ama bu macta Mancini'yi de elestirirm. Ozellikle Sneijder'i kaleden bu kadar uzak oynatmasi, Bruma ile baslamamasi ve takimin maglubiyeti kabullenmis, heyecansiz ve pasif oyunu simdilik eksi puan aldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Valla bu saatten sonra "takimin basinda Fatih Terim olsaydi" tarzi yorumlar yapmanin gercekten bir anlami yok. Sezon basinda hocayi kovmak ve yerine Turkiye ligini ve oyunculari tanimayan bir hoca getirmenin risk oldugu bastan biliyordu. Bu risk alindi ve neyse ki Mancini gibi tecrubeli bir hoca ile alindi.

Adamin bir haftada taktik oturtmasini falan da beklemeyin. Gayet kotu oynadigimiz Juventus macinin sonunda "Mancini'nin dehasi" falan diye konular acanlara da bu uyariyi yapmistim. "4-4-2'ye elveda, bir daha cift forvet oynamayacagiz" diyenlere de oyle...

Ben coktan kabullendim, takimdan iki haftada super futbol falan da beklemiyorum. Ama bu macta Mancini'yi de elestirirm. Ozellikle Sneijder'i kaleden bu kadar uzak oynatmasi, Bruma ile baslamamasi ve takimin maglubiyeti kabullenmis, heyecansiz ve pasif oyunu simdilik eksi puan aldi.

Juventusu bitiren dahi mancini 100 bin dolarlik niaseyi durduramadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: recep kovboy

quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Valla bu saatten sonra "takimin basinda Fatih Terim olsaydi" tarzi yorumlar yapmanin gercekten bir anlami yok. Sezon basinda hocayi kovmak ve yerine Turkiye ligini ve oyunculari tanimayan bir hoca getirmenin risk oldugu bastan biliyordu. Bu risk alindi ve neyse ki Mancini gibi tecrubeli bir hoca ile alindi.

Juventusu bitiren dahi mancini 100 bin dolarlik niaseyi durduramadi

Mancini çok kademe hatası yaptı değil mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.